Eski sevgilim benim herseyime karışıyor normal mi bu sizce kız benim hayatımdan çıktı ama herseyime karışıyor normal mi sizce?

Eski sevgilim olan kız herseyime karışıyor normal mi bu sizce ben mi abartıyorum o hangi erkekle gezip tozuyor umrumda değil umruma takmıyorum saygı duyuyorum başkasıyla sevgili olmuş geldi bana anlattı tamam saygı duyuyorum senin kendi hayatin dedim biz ayrıldık istediğini yapabilirsin dedim fakat o varya benim bu kadar saygılı olmama rağmen baskasi olsa ataerkil şekilde davranır bağırır başka şekilde tepki verir ben efendi gibi saygı duydum ama o benim ilişkilerime saygı duymuyor o benim başka kızlarla muhabbet kurmama dayanamıyor zeynep sadece benim olsun istiyor kızdaki mantık bu zeynebe başka kızlar bakmasın başka kızlar sevmesin başka kızlar zeynebe yaklaşmasın sohbet etmesin yüzüne bakmasın selam vermesin zeynebe başka kızlar ilgi duymasın diye çabalıyor benim ismim zeynep arkadaşlar trans erkeğim doğuştan kız doğdum kendimi erkek olarak hissediyorum kadınlara ilgim var bir kadınla sevgili oldum ayrildim o gitti başkasını buldu üstelik beni kıskandırmak için bana anlattı bilerek ben olumsuz tepki vermeyince çıldırdı ben başka kızla bir ilişkiye başladım gayet ciddi düzgün seviyeli saygılı adam akıllı delikanlica bir aşk yaşıyordum kızla geldi kıskandı beni o kızdan delirdi sinirden küfür etti bana sevgilime ağza alinmayacak küfürler etti bir kıza değil hiç kimseye yakışmaz küfür kadınların namusu sana mi düştü hayat kadınlarıyla dolaşıyorsun diyor benim hayat kadınlarıyla aramda birsey yok bunu sinirden uyduruyor ancak hayat kadınlarıyla düşer kalkarsın zeynep diyor tam onlara layıksın diyor ben feminist biriyim gelmiş karsimda kadınların hepsi ölsün diyor sen kadınlara aşıksın ya inşallah hepsi ölür diyor kadınlardan nefret ediyorum diyor zeynep sana bakan seni takip eden seni seven bütün. Kadınlar gebersin diyor bana senin saçının teline bile bakan kizlar ölsün diyor baskasi olsa canını yakardım ama sana kıyamıyorum diyor o kadar masum o kadar temiz o kadar iyi niyetli bir cocuksunki sana kıyamıyorum diyor aşırı kıskanç olması normal mi
Güncellemeler
+1 yıl
Eski sevgilimin sevgilisi olduğu halde hala aklının bende olması normal mi hala beni kıskanması benimde hayatımda bir kadın var ona gitmiyorum mesela ben ona benden başkasını nasıl seversin demiyorum ama o bana karışıyor kiskaniyor beni hala madem bana aşık başkasının duygularıyla niye oynuyor beni unutmak için yapıyor
Eski sevgilim benim herseyime karışıyor normal mi bu sizce kız benim hayatımdan çıktı ama herseyime karışıyor normal mi sizce?