+1 yılDetayda kendin ile çelişiyorsun bence ve kendini kandırıyorsun böyle yaparak çünkü ona olan sevgin içinde olmasaydı ne kadar iyi ayrılırsan ayrıl aklına gelmezdi hele sevgilin ve sözde sevdiğin biri varken sen sevgiline odaklanmak ve geleceğine bakmak yerine eski sevgilinin hayatını merak ediyorsun bence şu an sevgiline gerçekten değer veriyorsan ona saygından ötürü bu çocuğu unut.
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden beni anlamıyorsunuz siz. Yok abi 3. güncelleme falan olsa yine güncellerdim ama maalesef... Abi nasıl aklına gelmez bir insan ben bunu anlamıyorum işte? Mesela bir arkadaşın olur ortaokuldan, liseden şu an görüşmediğin falan veya bir komşun akraban bir anda gelemez mi cidden aklına? Yaa zaten ben bu eskiye takığım falan demedim ki. Detayda da belirttim yani olanı biteni. Elbet dersin acaba nasıldır diye buydu tamamen. Ötesi de olmadı zaten
- +1 yıl
eski sevgilin arkadaşın değil ortaokuldan liseden arkadaşın kötü bi ayrılık yaşamamışsınızdır hatırlarsın merak edersin eski sevgilin anlaşamaz ayrılır bitirirsin aradaki detayı açıklamama gerek yok herhalde m*l kadın sevgiline yazık ama neyse bu karaktersiz puştlara müstehak devam stalkla canım sen direk kolay gelsin
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormal. Bi zaman hayatına giren hayatında bi yeri olmuş bi insan sonuçta yorumdakilere takılma. Hafızanı sildirmedin ayrılınca sonuçta illaki aklına gelir NE YAPIYO NE EDiyo merak edersin. Ama sevgilin varken o kişiyle mesajlaşman konuşman falan dogru değil bunları sakın yapma.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bence de öyle. Ben anlamıyorum hafızam mı siliniyor ayrılınca sonuçta saçma bir mantık. Bizim ülkede insanlar hep kavgalı dövüşlü ayrılıyor ya ondan hiçbiri merak etmiyor herhalde
Cevap sahibi+1 yılYa etmez olurlar mı ediyolardır illaki. sen yorumdakilere takılma boyle konularda aşırı hassasım ve dikkat ederim senin merak etmende kendini kötü hissedecegin bı durum yok. Ama mesajlasmis olsaydın konussaydin onzaman sıkıntı vardı sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı.
+1 yılKötü ayrılmadıysan normal ki ben eski arkadaşlarımın hesaplarına da bakarım ne yapmışlar, evlenmişler mi, çalışıyorlar mı, ne iş yapıyorlar vs. normal insanız aklımıza gelebilir. Yani aklına geldiğinde özlem duymuyorsan eskiye hiçbir sorun yok
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiçbir damla bile özlemim yok sadece bir anlık aklına gelir ya tamamen bu
- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilini zaten sevse idin, bu soruyu soruyor olmazdın. Sen kendi hayatına devam ederken, onun hayatından sanane. Eskiyi düşünmek yerine şimdikine bak sen. Onu unutamamışsın ilişki yapmışsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka gerçekten? Bu sitenin ciddi bir platform olduğunu o derece sanmıyorum ve bende böyle bir soru sormak istedim. Ben sadece 2 saniyelik düşündüm ve oldu bitti bu yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYargılayan herkesin geçmişi temiz olsa belki neden yargıladıklarını anlarım ama geçmişte sonuçta bir şeyler yaşamış insan geçmişi sıfır insanla aynı algıya bile sahip değildir.
Hatırlaman ve bunu düşünmen gayet de normal.
Sonuçta geçmişteki kişi sana bir şeyler öğretmeden şu an hayatındaki kişiyle olman mümkün olmayacaktı bile belkide. Şu anki sahip olduğun akıl, tecrübe ve algıya göre hayatındaki kişiyi seçtin.21 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel dediniz
+1 yılBence normal ya. Bu haddini aşan bir meralsa tehlikeli ama mesela çok kötü kavgalı ayrıldığın arkadaşını da merak edebilirsin lisede nefret ettiğin insanları da merak bu anladın mı ki bu hayatında eskiden özel olan biri görüşmediğin ve merakın sınırı aşmadığı sürece sorun değil bence...
14 Yorumla
Soran+1 yılHeh ben de bunu anlatmaya çalışıyorum. Sadece merak yani abayı yaktım falan da demedim ki soruda işte. Ayrıca merak bile denmez bir anlık acaba nasıldır hayatı düşüncesi hepsi bu
- +1 yıl
E herhalde yani insan dümdüz, hayatında hiçbir önemi olmayan bir insanı bile merak ediyor eskiden hayatında olan birini de merak etmek çok normal.
Soran+1 yılHeh aynen öyle ama hata bende yanlış siteye yanlış soru sormuşum
- +1 yıl
amaan herkesin her konuda fikri var zaten boş ver her şeyi onlar biliyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayata merak olayı iki cinste de bir süre devam ediyor sanırım.. duygusal bir his dışında merak etme olayından bahsediyoruz burada sanırım. Bu durumlarda kontrol etmemişsiniz kişiyi hiçbir şekilde yalnızca içinizden geçmiş. Karşı tarafın bunu yaptığını yani kontrol ettiğini düşünseniz nasıl hissederdiniz? Bu soruya tarafsız dönüp ona göre sizde bu durumun yalnızca içinizden geçmekle sınırlı kalması gerektiğine karar verebilirsiniz bence
11 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla evliyim ama meraktan bazen bakıyorum 😂 sevdiğim unutamadığım için değil ama ne bileyim, benden sonra hayatı acaba hayatı nasıl evlendi mi çocuğu var mı diye. Kötü ayrılmadığım için tabi. Kötü ayrıldığım ya da psikopat olanların adını bile anmam. Bence bu gayet normal. İnsanımız yanlış anlamaya müsait..
21 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum
+1 yılÇok haklısın. İnsanlar direkt olarak bir aşağılama ve hakaret etme yoluna gidiyorlar. Eski sevgilimi ben de düşünüyorum. Yeni ayrıldık ve genel olarak merak ediyorum ne yaptığını. Şu an görüştüğüm biri de var. Biz de kötü ayrılmamıştık ve hala birbirimize nasılsın diye soruyoruz ara sıra da olsa. Hepimiz insanız ayrıldık diye düşman kesilmek anlamsız. Birbirinizine belli bir zaman feda etmişsiniz tabii ki merak edeceksin veya aklına gelicek. Ben insanlardaki eski sevgilinle kesinlikle konuşamazsın!!! Triplerini anlayamıyorum.
10 Yorumla
+1 yılHayatında olmasa dahi herhangi bir sembol, müzik sözü, etrafındaki herhangi bir şey ansızın hatirlatabilir eski sevgiliyi. Bu beynin çalışma prensiplerinden biri de sonuçta. Anımsayabilirsin. Bunda anormal olan bir durum yok. Kaldı ki şu an hayatındaki yeni insanla da mutluymuşsun. Aklına gelebilir yani insanlık hali.
10 Yorumla
+1 yılbir süre hayatında bulunmuş birini ister kötü ayrıl ister iyi ayrıl hatırlamak çok normaldir. insanız. her hatırladığımız kişiyi özlediğimiz anlamına gelmez bu. zaman zaman eskiden hayatımıza dahil olmuş kişileri anımsamamız, geçmişi düşünmemiz, illa da o günlere dönmek istediğimizi göstermez. bu çok doğal. sevgilinle umarım mutlu olursun. herkes çok kötü niyetli düşünmüş. ama bence bu çok olağan.
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim tamamen öyle dediğiniz gibi durum ama insanlar yanlış anladı sadece. Aslında ben başlığı böyle yazmamıştım da işte KS değiştirmiş onun da etkisi var maalesef
- +1 yıl
insanlar onu özlediğiniz için hatırladığınızı zannetmiş muhtemelen. ki ben o kişiyi değil o zamanlardaki halinizi özlediğiniz için onu anımsadığınızı düşünüyorum. mesela lise arkadaşlarımın ara sıra aklıma geliyor olması onları özlediğim anlamına gelmiyor bence :D.
Soran+1 yılYok aslında o zamanları da özlemedim yani sadece bir anlığına hayatı nasıldır acaba falan dedim hepsi bu ama insanlara göre ohooo
Bende merak ediyorum. Biri Evlendi şuanda. Eşinin mutsuz olduğuna her iddiasına girerim. Zavalli kizla konuşup onun saçmalıklarini dinlemek isterdim
11 Yorumla
Soran+1 yılHmm bu da iyiymiş
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılZaman zaman evet hepimizin aklıne gelir değer verdiğimzi sevdiğimiz kişiler ama bu demek değilki hala aklımız onda
10 Yorumla
+1 yılBu gün hayatımızda biri var, dünde vardı ve yarında olacak.
Ne kadar çok insan hayatına giriyorsa o kadar çok boşluk biriktiriyor insan hayatında.
Sevmeyi sevebilmeyi bu şekilde parçalayıp yok ediyoruz fakat bunun farkında değiliz.00 Yorumla
+1 yılHayır gayet normal ben hatta eski sevgilimin beş yıl önceki eski sevgililerine bile sokuyorum sırf meraktan yani illa bir sebebi de yok sevgilim i de çok seviyorum yani
04 Yorumla
Soran+1 yılHeh sonunda beni anlayan biri yani. Burdaki insanlara sorsan sanki ben yazmışım ki 7/24 eski sevgilimi düşünüyorum falan ama öyle bir şey yok kafayı yemişler
- +1 yıl
Sokuyorum değil bakıyorum yazacaktım yanlış olmuş. Bence bizim gibi stallker insanlar ve meraklı insanların sayısı az olduğu için bizi anlayanlar yok normal
Soran+1 yılYok stalk da yapmıyorum yani sadece 1 kaç dakikalık da olsa aklıma geldi hepsi bu yani ona deliler gibi aşığım falan demedim ki ilginçler cidden sinir oldum
- +1 yıl
Çevrendeki tüm kız kankalarım böyle herkes Stalk yapıyor çok normal
- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılYasadıgı bolge gecen sene dogal afetler yasadı merak etmıstım yazmıstım bu gıbı durumlarda bana gore normal hayatımda kımse yoktu ama olsaydı bılmıyorum merak etsemde yazamazdım galıba
07 Yorumla
Soran+1 yılYok yazmak değil illa. Acaba nasıl oldu mutlu veya sağlık olarak ailesel olarak falan nasıl diye de geçer bence dimi illa insanın aklından
- +1 yıl
Gecıyo ıllakı bı soz duyunca bı sarkı veya baska hatrlatacak bısey bunun ıcın ılla eskıye bı hıs beslemek gerekmıyo yasanılan seylerı hafızasından sılemez kımse
Soran+1 yılBence de öyle ki ben mesela eskiye hissim yok ama hatırlayıp merak ettim mesela ki şu anda da sevgilim var açık açık ki onu da gerçekten çok seviyorum ama bir arkadaşın olur hani en yakın arkadaşın gibidir ve şehirler ayrılır bir gün dersin acaba nasıl diye ye o misal
- +1 yıl
Ayrılınca dusman olunmuyo sonucta yanı ınsanı bı duygu ılla ozlemek hıs beslemek sart degıl ınsan olarak sevdgın ıyı bırıdır edersın ne var bunun yadrganması sacma herkesın aklına gelıyodur gelmeyen dıyen yalan soyler
Soran+1 yılHeh aynen öyle ama işte bunu diyince yeni sevgilini sevmiyorsun bilmem ne diyorlar hemen
- +1 yıl
Gayette sevebılırsın seversın eskı sevgılının pesınden kosmak degıl bu ben hala cok deger verırım kendısıne cok ıyı bı ınsan sevgılısıdr var Şu an ben onun sehrıne gıdınce o da yazar yardım edecegı bısey var mı dıye ılıskı yasanırken cok degerlı olan kısı bıtınce cop olmuyo bana gore kısıye baglı her eskı sevglıye dusunulmuyo bunlar zaten herkesınde aklına geldıgıne emınım ama soylemıyolardır sadece
+1 yılBunu çoğu kişi yapıyor. Hatta sadece sevgilileri için değil flört veya hoşlantı duydukları kişiler için de geçerli. Yalnız bunun bir dozu vardır. Yani mesela belli bir zaman sonra da sen eski sevgilini stalklayıp onu kıskanmaya devam ediyosan bu bir sorundur. Stalk sıklığında önemli. İnsanlar bir zamanlar beğeni duyduğu kişinin hayatına daha sonra nasıl yön verdiğini merak edebilir. Bu normal
00 YorumlaSenin ruhun da sıkıntı var gerçekten sevdiğin bi adam varken bide merak ediyorsun hadi o adamı sevmezsin yine yaptığın iğrenç ama en azından bi nedeni var ama severken bide eski sevgilini merak etme düşüncesi ruha işlemiş bi pislik beybisii sen busun sana çare pavyon
00 YorumlaMerak edebilirsin ama sevgilinde olmayan eski sevgilisinde olan bi özellik var mı acaba ondan mı merak ediyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır ayrılık olduysa ve hayatında yeni biri varsa eskiyi düşünmek bir nevi aldatma bence 👍 sanane eskisinden. Aynı şekilde erkeklerde eskiyi düşünmeyecek ya da yeni sevgili yapmayacak. Unutamadiysan yeni sevgili yapmak büyük haksızlık...
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılEtme ya salla gitsin yenisini seviyorsan ve sana değer veriyor ise ona saygısızlık olur
01 Yorumla
Soran+1 yılAbla aşığım demedim ki yaa
- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru tek değildir kişiden kişiye değişir vicdanın rahat olsun yeter ⚡️
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ki zaten de rahat. İçimde kıpırdama bile yok ona karşı ki gerisi de önemli değil ama cidden bu sitenin insanları pes dedirtti
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. bence normal değil, ben de kötü ayrılmadım ama şu an hiçbir şekilde merak etmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerak iyidir ama fazlasının ne olduğunu yazmıyim istersen
00 Yorumla
+1 yılhayatında biri varken hala kafan başkalarındaysa bu normal değildir
00 YorumlaNormal değil. Şu an ki sevgilini sevdiğinden emin misin dhkdkd.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAynen ayrılırken tebessüm bırakmak çok önemli
00 Yorumla
+1 yılEskisini düşünüyorsan yenisini sevmiyorsun demektir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu sevgilin yapsa normal mi karşılardın merak ediyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet normal karşılardım
Cevap sahibi+1 yılGtümle güldüm sorry
Soran+1 yılSen bilirsin ama sizin gibiler anlamıyor olayı kb
Cevap sahibi+1 yılÖyle mi olmus askoo o yüzden şüpheye düşüp normal mi diye soruyosun dimi? Yazık...
Soran+1 yılHata bende ki böyle bir siteye öylesine de olsa soru soruyorum ama sorum da şansa vitrine çıkıyor ahh ahhh. Neyse hatalıyım bu siteye soru sormakla napalım...
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm adına 🥺
Soran+1 yılYiaa yiaaa sağol
Olabilir insan olarak merak edersin iyi olsun istersin ama hepsi bu kadardır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır değil eski olmuş bitmiş
00 Yorumla
+1 yılOlabilir düşüncelerimize her zaman engel olamıyoruz
00 YorumlaHer katil merak eder vurdugu ölmüşmüdür diye )
20 YorumlaNormal değil senin kafan karışmış sanki biraz. Bence sen biraz kendini dinle sonra ne yapmak istiyorsun karar ver.
00 Yorumla
+1 yılAcaba nasıldır iyi midir diye merak etmek normal de aşırı da etmeye gerek yok bence ama saygı duyarım
00 Yorumla
+1 yılbu kafa beni öldürüyor ya 🤔biraz mantik biraz çok degil yanindaki yanında daha öbüründen sanane🤷♀️
00 YorumlaNormal bence ya merak eder insan. Sonuçta bı kaç yaşanmışlık var. Bunun sevgiyle ilgisi yok
00 Yorumla
+1 yılSen en azından seviyorsun ben sevemiyorum sevgili yapıyorum. Ama eskisini asla unutamıyorum.
00 YorumlaHiçte normal değil o zaman sen eski sevgilini seviyirsun
00 Yorumla
+1 yılSağlıklı düşünce değil
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
+1 yılEskiyi unut. Şimdiki sevgiline odaklan
03 Yorumla
Soran+1 yılAbicim zaten unutmuşum gerçekten anlamıyor musunuz?
- +1 yıl
Bakın mesela benim de sevgilim var şu an ve onu gerçekten çok seviyorum ama insan kötü ayrılmadıysa eski sevgilisinden bence ister istemez merak edebilir.
Sorunlu biz değiliz. Asıl sen psikologa git. Adam gibi cevap veriyoruz sen ne diyosun.
Sende empati yeteneği yoktur ama yinede diyim. Sevgilin bırak 1 dakika 1 saniye eski sevgilisini merak etse ne düşünürsün. Gerçi düşünce yeteneğinde yoktur senin.
Soran+1 yılPardon da sinirlendim o siniri de genel olarak herkesten çıkardım çünkü kusura bakmayın ama bu sitenin insanı eski sevgili diyince kinli bir hale bürünüyor. Neyse benim merak etmekten de kastım sadece bir saniye acaba nasıldır diye içimden düşünmek yani bu sadece. Bunu sevgilim de düşünse yargılamam açıkçası ve vicdanen de rahatım olay bu
Aklindan cikaramiyorsan bu bir aldatmadir
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır bee aklımda olan daima yeni sevgilim ama nasıl diyeyim hani mesela lisede en yakın arkadaşın olur ama şehirler falan ayrılır ve görüşmezsin ya bir daha. Unutursun elbette zamanla ama bir gün aklına gelir acaba ne oldu hayatı nasıl gidiyor ailesi nasıl gibi... Zaten arkadaştır o saatten sonra o sana. Benim için olay bu tamamen
Soran+1 yılAbi kafayı yediniz cidden. Ben anlatamadım ki size off off. Arkadaş olarak görüyorum demedim bile ki zaten yıllar geçmiş aradan ama işte geçenlerde esdi de aklıma geldi bir anda. Ben orada arkadaş örneği verdim sadece sen olayı anlamadın
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen evlenmiş olmama rağmen eski sevgilimi çok merak ediyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki aşk olarak duygusal yani bir şey olmadan dimi?
Cevap sahibi+1 yılEvlendiğime o kadar pişmanım ki anlatamam, sevgilimle her anımızı özlüyorum
Soran+1 yılHaa ben o açıdan dememiştim
Cevap sahibi+1 yılEskiler unutulmaz
- +1 yıl
neden pişmansın
Cevap sahibi+1 yıl@you4myselfcontrol eski sevgilimin annesi evlenmesini istemediği için ben ayrıldım ve kızgınlıkla 8 ay içinde evlendim evleneli 1 yıl oldu çok pişmanım onu çok özlüyorum ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇok normal tatlım
00 Yorumla
+1 yılHerkes mersk eder insan olan fazla takma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 818 cevap paylaştı.
+1 yılEvet herkes aklına geldikçe merak eder
00 Yorumla
+1 yılNormal ama çok da büyütme.
00 Yorumla
+1 yılİlk aşkınsa zaten unutulmaz ki bu kuraldır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilini çok sevdiğini sanmıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılalfa dulsun ve vicdan mastı yapıyorsun
05 Yorumla
Soran+1 yılKafayı yemişsin bence sende hatta erkek bile olabilirsin
Cevap sahibi+1 yılalfa dulsun
Soran+1 yılTamam erkeksin
Cevap sahibi+1 yılben kadınım senin savunmaya geçmen bile alfa dul olduğunu ve aslında istediğin kişinin ex'in olduğunu söylüyor. gel dese aşağı in dese koşarsın
Soran+1 yılNe alaka öff
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılTüm aldatmalar ufak bir kıvılcımla başlar
08 Yorumla
Soran+1 yılaynen aynenn
- +1 yıl
Bi kaç dakika düşündün diye böyle soru sorup yetmezmiş gibi uzuuun uzun 2 tane güncelleme atıp sonuna da psikoloğa gidin diye tavsiye vermen ahayahaha gerçekten komik, kimse bir kaç dakika icin kendini bu kadar yırtmaz:D:D
Soran+1 yılAbicim tamam da sinir oldum şu yorumlara bakınca. Siz kendi açınızdan düşünüyorsunuz. Soruyu da öylesine sordum tamamen benim vicdanım rahat bu kadar
- +1 yıl
Vicdanı rahat birisi bu kadar konuşmaz ya hepsini geç Vicdanı rahat insan böyle başlık açmaz. İşine gelen yorumlarla Vicdan rahatlatacaksin hepsi bu
Soran+1 yılBenim vicdan rahatlatmak için soru sorduğumu falan nereden çıkardınız? Ben öylesine sormak istedim ve oldu bitti. Mantığım ve vicdanım gayet beni doğru yolda tutuyor daima ki kalbim de aynı şekilde
- +1 yıl
Bu site de açılan basliklarin hemen hemen hepsi mantıkla vicdan çalıştığı için açılıyor. İnsanlar. kendince mantıklı olanı kabul etseydi bu soruları sormazdı
Soran+1 yılEmin misin? Yıllarca ben de bu siteyi kullandım ve buranın insanının %90 ı can sıkıntısından soruyor ne sorarsa bunu bilesin
- +1 yıl
Ok..
Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı. normal bişey
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal insn merak ediyor ister istemez
00 Yorumla
+1 yıldemekkı tam sevmıyorsun
011 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
gercekler acıdır hadı ıyı gunler
Soran+1 yılişte sorumu anlamadan yorum yapıyorsunuz ama hadi iyi günler
- +1 yıl
kardesım yenısı varken eskının lafını yapan duygusal da olsa aldatıyordur aldatmak sadece cınsellık gerektıren bırsey degıl
Soran+1 yılGüncellemeyi bir okusanız keşke doğru düzgün ahh ahhh
Soran+1 yılYıllardır yeni sevgilim var ve o kadar yıl içinde neredeyse hiç aklıma gelmedi ve şu anda da sevgilimi gayet seviyorum sadece geçenlerde bir anlığına aklıma geldi o da nasıl oldu bilmiyorum işte acaba nasıldır dedim sadece olan bu
- +1 yıl
kardesım gecmıs olsun sen o arkadasa soyle boynuzunu bana sıvrıltebılır
Soran+1 yılAnlamadım
- +1 yıl
kardesım hadı uzatma gecmıs olsun
Soran+1 yılNe geçmiş olsunu ya sabır da neyse sorun bende zaten
- +1 yıl
lan yazma
Merak etmem 😌
00 YorumlaDeğil
00 Yorumla
+1 yılVolkanla evlenmezsem benim kafa