Sevgilimi çok seviyorum ama eski sevgilimin hayatı nasıl gidiyor acaba diye de merak ediyorum. Sizce bu normal mi?

Bakın mesela benim de sevgilim var şu an ve onu gerçekten çok seviyorum ama insan kötü ayrılmadıysa eski sevgilisinden bence ister istemez merak edebilir. Bu aldatmak veya yeniyi sevmemek falan da değil yani bence ve gayet de normal bir şey diye düşünüyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Bence kimse soruyu anlamamış. Bilmiyorum bizim halkımız hep ayrılıklı , kavgalı ayrıldığı için de olabilir bence bu durum yani aklına asla gelmemesi. Ben düşünüyorum derken burada 7/24 düşünüyorum demedim ona. Bir anlık bir kaç dakika da olsa aklına geldi yıllar sonra ve acaba hayatı nasıl diye düşünmekti kasdettiğim ama siz cidden olayları nereye çektiniz...
Güncellemeler
+1 yıl
Yok ben daha tövbe bu sitede soru sormuyorum. Bu ülkede insanlar eski sevgili diyince hemen kötülemeye alıştıkları için hata bende ki. Ben deliler gibi aşığım falan demişim sanki. Abi anlamıyor musunuz cidden? Benim zaten artık kaç yıl olmuş yeni bir sevgilim var ve o kadar zaman boyunca hiç aklıma gelmemiş ve geçenlerde sadece 1 kaç dakika acaba nasıldır diye demişim içimden hepsi bu. Bence cidden sorunlusunuz psikoloğa gidin lütfen saçmalamayın
Sevgilimi çok seviyorum ama eski sevgilimin hayatı nasıl gidiyor acaba diye de merak ediyorum. Sizce bu normal mi?