ne demek neden? sen necisin bu bahsettiğin vatandaş hangi görüşte? bir mesele olacak örnek verelim adam diyecek bunları öldürmek lazım sürmek lazım vatan hainleri vesaire, sen diyeceksin ne alakası var onlar iyi insanlar özgürlüğünü savunuyor cart curt. Böyle bir durumda kinlenirsin. Bu işin sadece politik siyasal ayrılık örneğiydi. Hele ayrılık dini inançlardaysa mümkün değil yürümez cinnet çıkar...
@İndeepth kültürsüz insanda samimiyette olmaz inatta. zaten maldır inandığı şeyde yüzeysel olur. kültürlü insan davasına sadık olur ve bilinçli olur. Bu tarz insanlar siyasi dini farklılık olunca kavga eder cahiller etmez...
@İndeepth bende yaşadığımdan örnekledim :D bana pkkcı picleri bile savunan marksist bir kadına tahammül edemedim cinsel ve yaşam açısından bir sorunumuz olmadığı halde ve bırakmıştım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Arada sevgi saygı olduktan sonra siyasi görüşün bir önemi yok terörle alakalı siyasi görüş olmadığı sürece tabiki
yani simdi ne desem bilemedim
Kitabın ortasında konuştum dimi 😊
keske onun siyasi görüsünü değistirebilsem
Karşıt görüşler ama dediğim gibi ise büyük problem
yaratır eğer kültüürlü iki insansa ve samimi şekilde belli bir siyasi görüşe inanca sahipseler yürümez ciddi sorun çıkar...
neden ya
Kültürlü diyorsun onlarda sorun çıkmaz cahille yaparsan sorun çıkar.
ne demek neden? sen necisin bu bahsettiğin vatandaş hangi görüşte? bir mesele olacak örnek verelim adam diyecek bunları öldürmek lazım sürmek lazım vatan hainleri vesaire, sen diyeceksin ne alakası var onlar iyi insanlar özgürlüğünü savunuyor cart curt. Böyle bir durumda kinlenirsin.
Bu işin sadece politik siyasal ayrılık örneğiydi. Hele ayrılık dini inançlardaysa mümkün değil yürümez cinnet çıkar...
@İndeepth kültürsüz insanda samimiyette olmaz inatta. zaten maldır inandığı şeyde yüzeysel olur. kültürlü insan davasına sadık olur ve bilinçli olur. Bu tarz insanlar siyasi dini farklılık olunca kavga eder cahiller etmez...
Ben sadece kültürlü iseler konusunu söyledim Kültürlü insan bilgilidir saygılıdır
@İndeepth ciddi fikri ayrılık olunca saygılıda olsan farketmez kinlenirsin ve soğursun zamanla...
Ben görüşümü ve uyguladığımı söyledim.
@İndeepth bende yaşadığımdan örnekledim :D bana pkkcı picleri bile savunan marksist bir kadına tahammül edemedim cinsel ve yaşam açısından bir sorunumuz olmadığı halde ve bırakmıştım.
Bağlanmadan devam edebilirdin ABD taktiği.. :D
@patron79 ben de bazen tahammül edemyorum
@İndeepth JHGFVDCSXSCDFGHJKLŞ konusmalarınız cok komik bu arada
Neye göre?
sevgili @soran sizinki ne tür bir ters düşme anlatta haberimiz olsun
Kişiler kendilerine hakim değilse cinayete kadar gider.
sakaaa mısınız abartmayın ya önemi var mı gercekten bu kadar
Ben abartmıyorum yaşanmışlıktan söz ettim ben karşımdakinin eğitimine bakarım yetersizse sen haklısın derim tartışmam.
Bence önemli bir sorun.
sen benim iliskimi görseydin sormazdın bile yaratmaz halledersiniz bence
Sorun olur bence girme
2 yıldır girdim ve ciddi düsünüyoruz tartısıyoruz cok fazla ama siyaset konusmuyorken sıkıntı yok
Evet
neden ya
Savaş bile çıkar
ya yok artık ne yapcam ben zaten herkes garip garip cevap verip bana saldırmsı
Ciddiyim ya herkes ciddi oylembşr zamandayız ki diyaset yuzunden hep ölğöler oluyor boşanma ilar
Yaratır
olabilir.
Yaratır
neden ya