Kızlar sevgililik aşamasında birlikte olacağınız erkeğin arabasının olup olmaması ne derece önemli?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
şimdiii benim yaşım için konuşuyorum, önemli. bu yaşa kadar hiçbi şey elde edemeden gelmiş olması sorumsuz demektir. he arabadan hoşlanmıyodur başka yatırımları vardır ona da tamam. ama genel olarak önemli.
25 yaş civarı kızlar için de önemlimidir peki?
olmayabilir, kişiye göre değişebilir ya. yaş değil önemli olan. denklik
Ya siz şimdi kadınsınız mesela arkadaşlarınız ne düşünüyor peki bu konu hakkında hiç aranızda konuştuğunuz oldu mu?
benim çevrem kriterleri yüksek olan bi çevre diyelim :)
Artık kızların kriterleri zaten o kadar çok yükseldi ki.. ne yapacağımızı şaşırdık artık
çünkü kızlar da artık kendilerini geliştiriyolar, dersenki boş beleş kızların kriterleri yüksek, onda sen haklısın olmaması gerekiyo ama kendi bi şeyler başarmış kızların da tabiiki kriterleri de yüksek olur
Haklısın ama boş kızların da kriterleri aşırı yükseldi artık.. kızın mesleği yok üniversite okumamış falan ama kriterleri en yüksekler de ve bu çok sinir bozucu
öyle bi durum var evet. herkes en iyi hayatı yaşamak ister. bi şey diyemem
Herkes dengi dengine olmalı bence
bence de
Benim mesela güzel bir mesleğim var iyi bir bölüm bitirdim.. aracım ve hepsi var.. tipim de oldukça iyi.. kızlar da öyle olduğunu söylüyor.. bir kızdan hoşlanıyorum 3 yıldır kızın mesleği falan hiç bir şeyi yok ama tavlayamıyorum bir türlü kız eski sevgilisine takıntılı çocukta ipsiz okumamış cahilin teki mesela bende buna sinir oluyorum
o da sevgi işte yapacak bi şey yok
Sevgi belli bir yaştan sonra mantığın da önüne geçmemeli ama kız 25 yaşında ayrılalı 5 ay olmuş halâ aklı onda
5 ay uzun bi süre değilki
Nasıl uzun bir süre değil ya koskoca 5 ay dan bahsediyoruz.. kızın 4 yıllık bir ilişkisi idi bu arada
4 yılda yaşananlar 5 ayda unutulur mu ya
Peki ne yapmam lazım ne kadar süre geçmeli unutabilmesi için
onu unuttuğunda sana geleceğini söyleyen kim :D
Kız zaten benim 3 yıllık kankamdı.. sevgilisinden ayrıldıktan sonra her hafta baş başa buluşuyorduk.. araba ile alıp sahile gidiyorduk akşamları lunaparka falan götürüyordum onu benimle eğleniyor du yani.. hatta eski sevgilisi olmasa hiç hayatın da benimle sevgili olurmuş öyle söyledi bana en son.. ama sürekli eski sevgilisi aklına geldiği için benimle ya da bir başkasıyla ilişki düşünmüyormuş şu an için zamana bırakalım istersen dedi bana seni yarı yolda bırakmaktan korkuyorum dedi
2 aydır da konuşmuyoruz işte
niye konuşmuyosunuz peki
En son 2 ay önce sahile buluştuğumuz da ona ya benimle bu gece sevgili olursun ya da düşman oluruz dedim.. oda bak seni sevmesem zaten seninle buluşmazdım dedi senin yanında eğleniyorum dedi.. ama düşman olmayalım söyle bir anlaşma yapalım dedi.. nedir diye sorduğum da bana bir süre konuşmayalım ben kendimi hazır hissettiğim zaman eski ilişkimi unuttuğum zaman sana zaten yazarım dedi.. numaranı değiştirme değiştirirsen bana haber ver dedi.. instanı sakın kapatma dedi.. sana ulaşamaz isem annenin numarası bende zaten var sana en kötü oradan ulaşırım zaten dedi.. bende tamam anlaşmaya varım dedim.. 2 aydır konuşmuyoruz işte..
Ayrıldıktan sonra bir erkek daha benimle sevgili olmak istedi mesela ona hemen hayır istemiyorum dedim dedi bana ama sana öyle söylemiyorum dedi
ahashahsha cebe atmış seni yaa :D
Zaten son 1.5 yıldır peşinden koşuyorum onun oda biliyor bunu zaten cepteyim bunu bende biliyorum.. hatta sen iyileşene kadar senin yanında olur sana yardımcı olurum dedim senin için her şeyi yaparım dedim.. oda seni yara bandı olarak kullanmak istemiyorum dedi.. seni üzmeyi se hiç istemiyorum dedi
peki sen cepte olan bi kız varken etrafına bi göz gezdirmez misin daha iyisi var mı yok mu diye?
Eğer doğru söylüyorsa eski sevgilisin de ise aklı göz gezdireceğini düşünmüyorum.. hadi göz gezdirdi diyelim benden iyisini daha doğrusu ona benden fazla değer verecek birisini bulacağını düşünmüyorum
hayırlısı bee :)
Sence yazar mı peki
bilmem
Üfff sen yazarmıydın peki böyle söyledikten sonra? Onu eve bırakırken de bana bak anlaştık dimi dedi bir kaç kez tekrarladı
ben böyle bi duruma sokmam karşımdakini açıkçası.
Anladım..
Önemli tabi
Kızlar öyle demiyor ama
Kızdan kıza değişir ben onemsemezdim
Peki kız arkadaşların istiyor mu bir bilgin var mı kızlar ile ilgili?