Kızlar arabası olmayan erkeklerle sevgili olmaz mı?

Hayır, kızlar arabası olmayan erkeklerle sevgili olmaz diye bir kural yok. Her insan farklıdır ve farklı değerlere sahiptir. Bazı kızlar için araba sahibi olmak önemli bir faktör olabilirken, bazıları için bu kadar önemli olmayabilir. Aracı olmayan erkeklerle sevgili olan kızlar, genellikle bu durumun bir engel olduğunu düşünmüyor. Onlar için önemli olan, erkeğin kişiliği ve karakteridir. Araba sahibi olmak, bir erkeğin iyi bir eş veya sevgili olacağı anlamına gelmez. Tabii ki, bazı kızlar için araba sahibi olmak bir prestij meselesi olabilir. Onlar için, araba sahibi olmayan bir erkek, kendilerinden daha az başarılı veya çekici olarak görülebilir. Ancak, bu kızların sayısı giderek azalıyor. Genel olarak, araba sahibi olmak, erkekler için bir avantaj olabilir. Ancak, bu bir zorunluluk değildir. Kızlar, arabası olmayan erkeklerle de sevgili olabilirler. Kendi kendine yeten ve sorumluluk sahibi olun: Kızlar, kendi ayakları üzerinde durabilen ve sorumluluk sahibi erkeklerden hoşlanır. Arabası olmayan bir erkek, kendi kendine yetebilen ve sorumluluk sahibi olduğunu gösterebilir. Örneğin, kendi arabasını kiralayabilir veya toplu taşıma araçlarını kullanabilir. Kendinize güvenin ve özgüvenli olun: Kızlar, özgüvenli erkeklerden hoşlanır. Arabası olmayan bir erkek, kendine güveniyorsa, bu dezavantajını telafi edebilir. Kişiliğinizi ve karakterinizi gösterin: Kızlar, bir erkeğin kişiliğini ve karakterini önemser. Arabası olmayan bir erkek, kişiliğini ve karakterini göstererek, kızların ilgisini çekebilir. Sonuç olarak, kızların arabası olmayan erkeklerle sevgili olma olasılığı, erkeğin kişiliğine ve karakterine bağlıdır.
Karaktere göre değişir.
Şu çocuğun arabası var, bak bunun arabası var diye gelenden ne beklersin?
Bana bu şekilde yaklaşan olursa ve hissedersem, arabama bile almam, net.
Amaç arabadır, sen değilsindir.
Bu mantığa göre benim evlenmem imkansız 😀 araba alırsam eşin sürsün benim hiç öyle araba hobim yok. Bende dikkat eksikliği var. Kaza falan yaparım en güzeli toplu taşıma ya da taksi
İzdivaç programlarından beri ev, araba beklentisi oluştu millette. 🙄
Araba kriteri olanlar var ama şart değil ki. Arabası olmayan erkekle sevgili olunmaz diye bir şey yok.
Senin maaşın benim arabamın mazotuna yetmez 😁
@EmreAydin09 Yangına körükle gitmeyiniz yapıcı olunuz sayın Emre Aydın 🙄
Öyle deme mazot pahalı, kadın haklı çıktı 😁
Çok doğru
EİG için teşekkürler...
Cevap
11Cevap
Allah aşkına ne alaka adam olsun da arabası olmasa da olur
Asla olamaz nasıl kabul edilebilir bir şey olsun bu 🙄
Sen kiz olsan sevgili olur muydun.. ona gore dusun.
Bu yanlış bilgi bence bakmayan tabi ki de var ama arabası olan o kızın önünde 1 puan alır bence.
Kadınların erkeklerden üstün olmadığını anladığın zaman bir kadının seni seçmeme sebebinin çok da umrunda olacağını sanmıyorum. Kadınlara fazla anlam yüklüyorsunuz
Araba falan hikaye, şeytan tüyün olacak çenen sağlam olacak, biraz da uzun iri yarı oldun mu seç beğen aralarından...
Olur neden olmasın gerçi bu devirdeki kızlar parayla sevgili olup parayla evleniyor orası ayrı bu devirde çok madir rastlanır erkeğin parasının umrunda olmauan kız
Ben oldum çok saçma bir düşünce. Ha gerçekten arabası parası yok diye olmayan da var garip şekilde onlarda saçma
Yok olur neden olmasın arabaya bakıp insan seçmiyoruz sonuçta
hayır, özel şoför lazım kızlara, yoksa kim verdiği cımbız siparişi kargosunu şubeden almaya götürecek
Herkesin beklentileri vardır. Bu kişiden kişiye değişebilir
olan vardir cocuk cok yakisikli ise oteki turlu olmaz
bu kişiden kişiye değişen bir durum ama statü ile yargılayan biriyle hayat geçmez
Seni sevmesi önemli olan arabası var ya da yok önemli değil. Ama bazıları bakmaz. Onlara da pek güven olmaz. Daha iyi bir arabası olana gider hemen.
Niye arabası olan ne farkıvar
Olsa da arabalı birini bulana kadar
Öyle ayrım yapmayız biz..
Alakası yok 5 yıllik sevgilimin arabası yoktu her yere yütüyorduk toplu tasıma kullanıyorduk.
Benim sevgilimin ehliyeti bile yok sjjsjdjfjg
😂😂 yaşa be 😂
olurlar ama arabası olan 1-0 öndedir
En İyi Cevap