Güncellemeler
+1 yıl
hahahahhahah süper soru secilmis sağolun
Güncellemeler
+1 yıl
3ü sectim bu arada belki merak ediyorsunuzdur Mutluyuz su an
1. si rus antalyada biliyosunuz bol zaten yası 25
tip 9/10 karakter 2/10 yatakta 7/10 zeka 2/10 mizah 2/10 boy 181 meslek online bi seyler yapıyor cözemedim. Tek yasıyor bu bir artı bence Maddi durum değerlendirmeye almıyorum onu gectim Bu da sarısın bi sarısın mı denesem bilemedim neysee
2. si üniden arkadasım yas 24
tip 5/10 karakter 6/10 zeka 8/10 yatakta 4/10 mizah 8/10 meslek yok okuyor boy 176 Eve cıkmıs beyinsiz oda arkadasları var :/ Bu kötü gibi görünüyor ama asırı ilgi veriyor sürekli pesimden kosuyor ve yakısıklı değil ama cook tatlı ve sempatik
3. sü son secenegimiz kürt yas 24
bunda kararsız kaldım baya simdi tip 6/10 karakter 9/10 yatakta 10/10 (benş arada bırakan kısım burası KJUTFRDESADFGLŞİ) mizah 6/10 boy 185 meslek bilmiyorm anlatıyor ama çözemedim Bu da eve cıkmıs ev arkadasını tanımıyorum Bu esmer bi de ilk kürt sevgilim olcak bunu da merak ediyorum
ASIRI KARARSIZIM AMA CEVAP VERMESENİZ DE OLUR GALİBA 2yi eledim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Abicim veb sayfası gibisin girenin çıkanın haddi hesabı yok. Sen her üçünü de seç hiç engel yok.. hatta çoğaltarak kapasiteyi arttir
ya bunlar nasıl yorumlar yine linc yedim
Yok bu linç değil ki.. bu başarıyı alkışlamak. Yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim. Bu kadar kozmopolit bir toplulugu bir araya getirip hepsinin tüm özelliklerini inceleyip bu kadar detaylı rapor çıkarmak kolay değil. Çok çalışıp basarmissin tebrik ederim
KIJUYHGFDFGHJKLKJHGFVCVBHJKL ay kahkaha attım gercekten ama aynı tip insanlarla flörtlesmemin ne anlamı var ki bir de yani ben gercekten birden fazla insan idare edecek birisi değilim
Hadi hayırlı olsun
Midem bulandı senden yatakta bile puan vermiş nasıl insanlarsiniz hayatiniz bile tiksindirici
ya doğru insanı seciyorum iste bunlar flörtlerimdi mk abartma her seyi
Sen doğru insanmisinki 😂 yatakci
LKJHGFRDSXDFGHJKLŞLKJHGFDSXAZDF değilim sanırım mk ne yapıcam ben
Ben de onu düşünüyorum yatakta onları denedi de mi ona göre puan verdi diye düşünüyorum. Tanrım bu gerçekten mide bulandırıcı.
@Gulab-jamun ya size fikrinizi sormadım birini secmeme yardım edin dedim gelen yorumlara bak
Eğer sen birini sırf yatakta iyi diye seçersen sana olan duyguları çok yüksek olan birisi olsa bile sen seninle yatağa giremeyecek kadar hasta olduğun zaman o seni terk etme ihtimalleri yüksek olacaktır. O hastalığın ne olduğunu az biraz tahmin edebilirsin.
Kürdü al kürdü. Bu de hepsini yatakta denedin mi merak konusu 🤔🤔🤔
yargılamayın ama denedim KLJGFDSAZSDFGHJKLÇ
emin misin aklım rusta kalcak
Rus seni döver kız manyak. Onların sağı solu helli mı olur
ne alaka yaa
...
Belliydi zaten
Sen üçünü aynı anda idare edebilecek bir tipe benziyorsun, böyle devam et
ya hayır flörtlerimdi bunlar simdi sevgili olucam biriyle öyle bir insan değilim cidden ÖJHGFVDCXZCVFBÖÇ
Sadece flört demişsin hepsine ama hepsiyle yatak olmuş bu benim Flört ya da sen bir değişiksin bunun adı var ya neyse
Rusu seçeneğine kürdü seç bu ülke üretimi en azından cjxhh
LKDFSAZJHGFDSXDFGHJKLŞİ ya o mantıkla bakarsak 2 de türk onu da secebilirim sence 2 mi 3 mü ama 1 de cok yakısıklı
Ben ilki sildim valla. Ya iki ya da üç yatak detayı nedeniyle üç e boyda uzun
2 zeki ve komik bi de
off niye hepsi bir arada yok ya sunları karıstırabilsem cok iyi olur
Var bende hepsi xjxjjx
mümkün değil kjhgfdsxxdfghjk bi de benim bu 3 secenegim var onları değerlendir
Hemen dur kendimi puanlamaya başlıyorum.
Tip:7
Karakter:8
Zeka:7
Yatak: 11
Mizah:5 falan
Boy 186 kilo 75 iş güç fazlasıyla var.
Eee yalnız da yaşıyorum zaten daha ne yapayım xjxhxh
kürdoma yakınsın sen de onu secicem sanırım
Haahahah teşekkür ederim beni seçtiğin için
bune ya araba şeçer gibi
ya lütfen bi cevap ver hepsini okuyup ACİLL kimseyi üzmek istewmiyorum secmem lazım bi an önce
aşkım en iyi seçenek kürt
askım öyle yapcam sanırım
Toprağımı seç
hangisi
Kürdo
onu secicem sanırım
Ne yaptın
cidden onu sectim hahahahhahah
Oooo helal jdjsjs iyi sevişmeler
2 hafta oldu ÖMJNBVCVVBNMVCVHJ