2 kişiyle konuşuyorum. Hangisini seçmeliyim, sizce hangisiyle mutlu olurum?

Merhaba. Benim 2 tane konuştuğum kişi var size bunları tek tek anlatacağım. Lütfen yargılamayın.

Ocak ayında bir adamla tanıştım adam benden 12 yaş büyük ve Iraklı. Beni çok sevdi benim için çabaladı bazen benden vazgeçmesi için kötü şeyler söyledim vazgeçmedi ve bana yüzük getirdi ailesine söyledi ve evlenmek istediğini söyledi. Ben ilk başta parası için onu istedim sonra parası olmadığını gördüm yani parası normal insanlar kadar. Ama vazgeçemedim bitiremedim. Ve onun canıni acıttığım zaman benim canım acıyor.

10 gün önce başka biriyle tanıştım bu kişi türk ve benden 3 yaş büyük isteklerimiz benzer ve sevgilim olduğunu bildiği halde geldi bana benimle sevgili olmak istediğini söyledi beni çok mutlu edeceğini söyledi bana bakarken gözlerinin içi gülüyor. Ortak arkadaşımızdan ötürü olan sevgilimi sevmediğimi ve ayrılmak istediğimi biliyordu o yüzden bana gelirken çok çekinmedi. Ve ben bu çocukla 10 gündür konuşuyorum çok güzel zaman geçiriyorum aramızdaki cinsel çekim çok güçlü bir şey yaşamadık ama çok güçlü hissedebiliyorum. Ve bana dediği şey bugün işte annemle tanıştırırim seni diyor ben zamansız olduğu için reddediyorum.

Sizce ben hangisini tercih etmeliyim hangisi beni mutlu eder hangisi beni gerçekten sever?

Yargılamadan sebepleri ile yazar mısınız 10 gündür vicdan azabından ölmek üzereyim.

2 kişiyle konuşuyorum. Hangisini seçmeliyim, sizce hangisiyle mutlu olurum?