Güncellemeler
1 yıl
Ya gerçekten ben ne hissettiysem hep doğru çıktı. Bu ikinci çocuğun sinsi olduğunu hissettim ve öyle çıktı. Arkadaşıyla haber yolladim istemedigimi söyledim o da millet içinde o benim pesimden koştu da ben onu istemedim diyor 🤦♀️ sırf reddettim diye böyle söylüyor. Neyse ben ilk çocuğa evet demeyi düşünüyorum bana samimi ve iyi niyetli geldi. Tek bir sorun var o da ilk çocuk ve ikinci çocuk ve ben üçümüz aynı ortamdayiz. Her gün birbirimizi görüyoruz. Umarım sorun olmaz.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sen hangisine aşıksan onu seç
İlk bahsettiğin çocuk için daha farklısın ve daha iyi tanıyorsun gibi geldi bence ailende öyle böyle kabul eder
Evet daha iyi tanıyorum çünkü gelip benimle konuştu, duygularını söyledi. Samimiydi ama ikinci kişi benimle konuşmadı. Biriyle haber yolladı
Başkasıyla haber yollamak ne alaka ya gerekirse birinci olanı seçme ama ikiyi hiç hiç seçme adam gibi sana fikrini söylememiş boş ver
Evet ben de onu söyledim ilkinin karakteri cidden güçlü çocukta adamlık var yanı. Hiç çekinmedi geldi konuştu beni de çok sevdiğini hissettim ya. Ilk çocuk da içime hiç sinmedi. Ailem seçse kesin ikinciyi seçer. Zengin , annesi babası okumuş, bizim kafaya yakın bir aile. Ilk çocuk da okumuş ama annesi babası univeriste mezunu değil ve maddi durumları orta ailem o yüzden ilk çocuğu kabul etmez hicbir şekilde. Hele bileğindeki o dövmeyi görseler hayatta kabul etmezler
Hakkında hayırlısı olsun zor seçim ama ailen kabul etmez diyerektende adam olmayan biriyle devam etme
Ya o insanı zaten sevemedim. O insanda beni rahatsız eden bir şey var ama çözemedim. Ilkini ailem hiç onaylamaz ama çocuğa hayır demek icimden hiç gelmiyor hiç
Ama ailende kabul etmiyorsa mecbur hayır demek zorundasın çocuk ciddiyse kandırmış olursun
Eğer biz beraber olursak tabiki de ilk görüşmemizde gidip ailelerimizle konusmayacgiz bu kesin. Zaten yasimiz genç daha genç yanı 2 seneye evlenmeyiz ikimiz de bence. Ama ben eğer birlikte olacaksam bununla ve uygun zamanı bulup ailelerimizle konuşursak ben aileme karşı ısrarcı olacağım. Eninde sonunda kabul edecekler. Biraz sıkıntı çıkarırlar falan ama başka çare yok. Mecburlar yanı.
O zaman biraz konuş nasıl biri olduğunu iyice çöz ilerde ailene karşı yalancı çıkmamak için falan baktın adam gibi adam değer veriyor o zaman ailene söylersin ısrar edersin falan filan kabul ederler
Aynen öyle yapacağım
İlki evlilige gitmez takılmak istersen takıl ikinci evlilige gidebılır
Ama çocuk serseri değil ki yanı o da efendi biri
Olsun bende efendıtdım işimde gücimdeydım aile yapısı yuzunden al çok iyide anlasıyoduk ayrıldık düşünceleriniz özellikle farklı olur
Aile onayı da tabii ki önemli. Ama senin sevdiğin insan bi başka olur, bence ilkini seçmelisin. Ailen değil sen evleneceksin sonuçta
Evet cidden ilk çocuğa karşı kalbim çok farklı attı ama ben ailemi tanıyorum onaylamazlar çünkü çocuğun maddi durumu orta , ailesi univeriste mezunu değil , bileğinde dövme var. Benimle aynı üniveristede okuyor çocuk cidden kültürlü biri. Ben çok beğendim onu ama bilemiyorum ailemden umudum yok hiç
Sen de ailene ileride anlatırsın, karşı çıkarsın belki. Bizim bi tanıdığımız da aile rızası olmadan üniversitedeyken evlendi. Evlendiği kişi onu okuttu. Şu an kız öğretmen, adamın da kendi iş yeri var. Aileleriyle de görüşüyorlar artık ve maddi durumları çok iyi. Bu bir örnek tabii kimin ne olacağını kimse bilemez. Hayata bir kere geliyoruz yaşayıp görmek lazım
İkinciyi seçersen hayatın boyunca neden birinci olmadı pişmanlığını yaşarsın diye korktum açıkcası
Her şeyi geç ben ikinci çocuğu hazmedemdim. Çocukta beni rahatsız eden bir şey var ama tam olarak çözemedim yanı. Ikıncı çocuk hiç konuşmadı benimle biriyle haber yolladı. Kendinden de hiç bahsetmedi. O yüzden onu biraz sinsi hissettim. Alttan alttan biriymiş gibi geldi. Ama ilk çocuk öyle samimi ki içindekiler anlatması falan bana masum geldi bu çocuk. Eğer kabul edersen de dediğin gibi yapacağım yanı ailem eninde sonunda inaylayacak
Bence de öyle yap, içinden geldiği gibi yaşa boş ver
Doğru diyorsun teşekkür ederim
Rica ederim
İkinci kesin knk
Neden
Yetişme tarzınız benzermiş uyum sağlarsınız. Efendi diyosun bu da güzel. İlkinde kesin sorun çıkar yani
Ilkini daha çok beğendim çok samimiydi gelip benimle açıkça konuştu. Ama ikinci çocuk benimle konuşmadı biriyle haber yolladı. Karakter olarak ılkini çok beğendim zaten tip olarak da ılkini beğendim. Ikıncı çocuk evet çok efendi duruyor ama zerre kadr bir sıcaklık hissetmedim ona karşı. Içimden ilk çocukla beraber olmak geçiyor ama ailem onaylamaz
Ciddi düşünmüyosan öylesine eğlenmek istiyosan ilk olur tabi. Ama ileriye yönelik şeyler ilkiyle olmaz bence
Bir şey söyleyeceğim ben ikincisine efendi dedim ama ilki de efendi bu arada serseri falan değil. Bileğinde çok ufak k harfi var. Bu kadar yanı. Ama Ailem onaylamaz napacağimi bilmiyorum cidden ilk çocuğa hayır demek icimden gelmiyor çocuğu her gördüğümde kalbim farklı atıyor beni sevdiğini de hissediyorum bilmiyorum hiç
Evlilik düşünüyosan sadece sen ve o çocuk arasında olan bir ilişki değil. Aileler de birleşiyor. Onlarında anlaşması lazım. Onlar sorun yaşarsa size de yansır bu. Anlattığın kadarıyla rahat biri utanmadan çekinmeden gelip yanına konuşabilmiş. Diğeri daha efendi uslu gibi geldi. Ben utanan erkekleri daha uygun bulurum. Çünkü böyle sana rahat olan biri herkese rahat olur
Bilemedim ya aksine ben onun davranışını doğru buldum. Gelip konuşmadı samimiydi. Az da olsa onu tanima fırsatım oldu. Diğeri kendinden hiç bahsetmedi biriyle haber yolladı şimdi de ya evet ya hayır dememi bekliyor. Ilk çocuk da cidden efendi ama daha ozgvuenli
Tabiki insan kendi için iyi olmayanı isteyecek 😂 hep canım çikolata çekiyor ama zararlı. Hiç sağlıklı sebzeleri falan çekmiyor. Seninki de böyle bence İlki çikolata. Tatlı her şey güzel tamam ama zararlı