Bu iki insandan hangisini seçmeliyim?

iki kişi var. Ikisi de 1 gün arayla benden hoşlandıklarını söylediler.

Ilki tip olarak çok beğendim. Karakter olarak da cidden adamlık var. Prenses gibi ilk adımı benden beklemedi. Direkt yanıma geldi , oturdu ve durumdan bahsetti ama şöyle bir sorun var bu çocuk benden çok farklı bir çevrede yetişti. Yaşadığı ortam , ailesi falan. Benim açımdan sorun yok ama ailem onaylamaz bunu. Üstelik bileğine vefat eden abisinin baş harfini dövme yaptırmış. Ailem dövme gördü mü direkt reddeder.

Ikincisi yetiştiği çevre olarak bize yakın. Ailesinin kafası benim ailemin kafasına yakın. Tip olarak fena değil. Karakterini bilemiyorum. Efendi bir çocuk gibi duruyor.

Bana soracak olursanız , birinci çocuğu ilk görüşümde kalbim farklı attı daha benden hoşlandığını söylememesine rağmen. Cidden onu çok isterdim ama ailem onaylamaz. Iliskimizi evliliğe kadar götürmemiz çok zor.

Napmam lazım ya kafam karıştı benim

Güncellemeler
1 yıl
Ya gerçekten ben ne hissettiysem hep doğru çıktı. Bu ikinci çocuğun sinsi olduğunu hissettim ve öyle çıktı. Arkadaşıyla haber yolladim istemedigimi söyledim o da millet içinde o benim pesimden koştu da ben onu istemedim diyor 🤦‍♀️ sırf reddettim diye böyle söylüyor. Neyse ben ilk çocuğa evet demeyi düşünüyorum bana samimi ve iyi niyetli geldi. Tek bir sorun var o da ilk çocuk ve ikinci çocuk ve ben üçümüz aynı ortamdayiz. Her gün birbirimizi görüyoruz. Umarım sorun olmaz.
Bu iki insandan hangisini seçmeliyim?