İki kişiden hoşlanıyorum kimi seçmeliyim imdat?

Merhaba benim 3 aylık bir ilişkim var ve birbirimizi deli gibi seviyoruz fakat son zamanlarla erkek arkadaşımın etrafında ki kız arkadaşları, gerek instagram, gerek whatsapp üzerinden gevşekçe konuşuyorlar ve sevgilim de onlara uyum sağlıyor ve beni düşünmeden hareket ediyor. Hoşlanmadığımı, yapmamasını defalarca söylememe rağmen Hemde. Kendisi aslında kardeşim biri değil aslında ama çok pısırık yani baskın değil, etrafındaki insanları kıramayan bir yapısı var. Neyse sevgilimin birde erkek bir arkadaşı var ve biz baya iyi kaynaştık. Daha sonra biz bu çocukla baya samimileştik ve çok fazla alkol tükettiğim bir gün beraber *sadece* uyuduk. Ve ben bu çocuktan şu an gerçekten hoşlanıyorum. İkisi arasında ne karar vermem gerektiğini bilmiyorum yani hangisini seçmem gerektiğini. Sevgilimle ayrılırsam çok üzülücem çünkü yaşanmışlıklar var ve cidden seviyorum onu fakat arkadaşından da çok hoşlanıyorum o da aynı şekilde. *r*spuluk diyebilirsiniz ama durum cidden karışık, sevgilimin kızlarla bir durumu olmasa asla arkadaşıyla bu seviyeye gelmezdik yani lütfen bana biraz tavsiye verin 😞
İki kişiden hoşlanıyorum kimi seçmeliyim imdat?