İki kişi arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim?

Garip bir sekilde ikisini de seviyorum olmaz demeyin oluyor arkadaşlar... İkisi de okulumdan. Birisi sakin diğeri tam zitti eglenceli bir kisilik. İkisiyle de çok eğleniyorum ama yoluma biriyle devam etmem gerekiyor. Sorun şu ki ikisiyle de uyumumuz super. Sakin olan ftm birey. Aklimi kurcalayan bu. Diğeri ise hetero direkt. Sakin olan ile olursam sürekli endişeli olacağım bir seyler normal gelmeyecek gibi. Eğlenceli kisilikle olursam da huzuru özleyecegim. Arti eksi tablosu bile cikartamiyorum. İkisi de ciddi iliski istediklerini soyluyorlar. Bir haftadir erteliyorum ve delirmek uzereyim, duygulariyla oynamak istemiyorum. Simdi sen karar vermiyorsun biz mi verecegiz demeyin yanitlariniz onemli. Sizce hangisini seçmeliyim?

Sakin kisilik: Yaninda huzurlu hissediyorum fakat surekli hormon tedavisi görecek olması, surekli bir problemle karşılaşacak olmamiz beni çok geriyor. Aşırı guvenilir ve beni çok sevdiğini söyluyor. Beni sevdigi kadar sevemem diye korkup baştan kaçmak istiyorum. Çok ketum davranıyor bazen. Benzer muzikler dinleyip yuruyus yapiyoruz genelde.

Eğlenceli kisilik: birlikte her dakika gulecek bir sey buluyoruz surekli şebeklik pesinde fakat kafasinda olayları çok kuruyor gun icinde surekli konusmak istiyor ayrica biraz şanssiz biri başına surekli sacma olaylar geliyor bana da bulasabilir. Sevdiğini sürekli hissettiriyor. Film dizi izleyip redditte story time okumak gulmek vs. Gibi seyler yapıyoruz ya da gece hayati vs.

Böyle çok basite indirgenmiş gibi oldu yine de gorusleriniz isime yarayabilir belki mantikli biri cikar cok kararsizim :(
Sakin kisilik
Eglenceli kisilik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu karar vermek degil objektif cevaplari da gormek icin sormustum. İkisini de ayni anda yurutmuyorum yurutmemek icin zaten karar verme asamasina girdim. İkisini ayni anda yurutecek olsam sormazdim lol. 2. Kişiyi sectim. 1. kişi seçenek olsa ikinci kişi olmazdi diyen kisilere tesekkurler oturttu fikrimi baya.
İki kişi arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim?