Sevgiliniz sürekli eski sevgilisini anlatsa ve karşılaştırma yapsa tepkiniz ne olurdu?

Sevgiliniz sürekli eski sevgilisini anlatsa ve karşılaştırma yapsa tepkiniz ne olurdu?

Ben cevabı ayrılarak verirdim. yani eğer kapanmamış çözmediğimiz olay varsa haklı evet. ama zaten çoktan konuşup anlaştığımız çözdüğümüz olayı tekrar gündeme getirip de beni suçluyorsa anlaşamazdık.. özellikle de ondan önceki geçmişim için yargılıyorsa beni. çünkü ben sevdiğim kadını geçmişine bakmadan kabul ederim. ya da dünkü olayı bugüne taşımazdım..
Eski sevgilisini anlatan sevgiliye cevabın ne olurdu diye sordum barış 😂
Başlıkta eskileri yazıyor eski olay da olabilir tartışma da detay okumadım 😂 fark etmez ki eski olan şeyleri açıyorsa yorumum geçerli
Katılıyorum yorumuna 👍
Teşekkür ederim ☺️😌
Ricalarr 😊
Biricik yepyeni taptaze sevdiğim erkek varken başka konuya odaklanmak @hmaklığın dibidir ben tüm ex kişisini gömerim sevgilimle geleceğimize odaklanırım.
Sevgilinin dırdır yapanını , konu hiç farketmez, çekmeyin yollayın gitsin. Sevgili dediğin huzur verir. Huzursuz insanlarla zaman kaybetmeye gerek yok
Cevap
14Cevap
Eskilerle kaldıysa aklı demek adını andıklarından birine yazarım al itin durmuyor diye shsj
Gelsin alsın itini bizi meşgul etmesin dhdjd
ahaha bu sefer de oraya gidip ağzından bizim adımız düşmüyormuş ah ulan
Eski sevgilisiyle beni kıyas ediyosa aklı ondadır ona gitmeli
😂😂😂
Ayrılık olurdu yani eskisini neden bana söylüyor ki ben dert dinleyiciye mi benziyorum
Öyle birine tahammülüm olmaz, direkt konuştuğu an bırakırım ortada.
Yürü git der engel atarım fşekdkd bu arada ne kadar kaliteli soruların var aşkıım💖 sitede görüşlerini de beğeniyorum
Teşekkür ederimm 🩷
Hatta içimden analar neler doğuruyor diye demiştim sksksk gerçekten siteye fazlasın bebiş 💅
Ayyyy thanksss iltifatlar iyi geldi 😅
Ahaha istek atacaktım da utandım shah
Cesaretim varken atabilirim fkekd
Neyin cesareti
Yanii belki konuşmak istemezsin o yüzden dkdkd atarım ama dilersen
Seni bekliyorum dşdkekdş
Geçmiş geçmişte kalmıştır derdim eğer beni rahatsız edecek duruma geldiyse ayrılmayı bile düşünürüm durumu açıklarım.
Eski sevgilini unutamadıysa tekme ile uğurluyoruz kendisini.
Eskiler çöptür ve çöpü kediler karıştırır derdim
İlk çaktığım kadından
Son çaktığım (yani ona) kadar anlatırım
Konuşmayı seviyor demek ki
Ben kesinlikle çekemem böyle bir insanı
Aynı şeyi yaşadım evet ve çok kötü bir durum oda yetmezmiş gibi doğum günümüz bile aynıymış nerdeyse arada bir gün oynuyor bunu bile söyledi kısacası kalitesiz ötesi bir durum yani
Eski sevgilisiyle arasını yaparım. Aklı hal ondaysa kalbi hala ondaysa benim hiç olamaz zaten
Okuduğum sayfan bir daha okumam diye yazarım
O eskidendi şimdi sistem değişti
Çok beğeniyorsan gidebilirsin derdim
ayrılıyorum
demek kafa eski de
Karşılaştırma mı
Hangi eski ben mi sndn
Eskide yaşıyanla olamzzz
Kendisini de eskide bırakırım
demesi kolay..
@Anlarım3005 çok kolay yaptım ki konuşuyorum
demekki çokta önemli biri değilmiş , öylesine biriymiş