Çok zor durumdayım sevgilimden ayrıldım hayatıma devam edemiyorum hep onu düşünüyorum bir şey yaparken her şeyi onun için yapmışım?

arkadaşlar nolursunuz tam okuyun. yaklaşık 1 buçuk yıl önce çok sevdiğim birinden ayrıldım eski hayatıma devam edemiyorum o beni bıraktıktan sonra. defalarca barışmak istedim gerekirse fake hesaplardan yazdım arkadaşlarımdan yazdım hep engelledi engeli kaldır dedim arkadaş olalım dedim onu bile istemedi. belki arkadaş kalırsak devam ederim hayatıma dedim bana onun bile şansını vermedi. Şimdi hiç bir erkekle flört bırak konuşamıyorum hep kötü davranıyorum insanlara. erkeklerde bu yüzden benden uzaklaşıyor. mesela en çirkin fotoğraflarımı paylaşıyorum hep bakımsız geziyorum en çirkin fotoğraflarımı atıyorum instagrama. önceden o varken beni bir sürü insan severdi hep çok güzel fotoğraflar paylaşırdım makyaj bile yapmadan en çirkin halimde geziyorum kimsede beni sevmiyor bu yüzden. Hayatımda o yoksa kendime bakmama makyaj yapmama gerek yok diye düşünüyorum ama buda beni daha kötü yapıyor kimse ilgilenmiyor benimle. bu sefer dahada yalnızlaşıp depresyona giriyorum. Ne yapacağım ben nolursunuz bana yardım edin. Onun gibi birini bulmaya bile çalıştım. buluncada bakımsız olduğum için onlar beni sevmedi. çok büyük derdin içindeyim Allah rızası için bana yardım edebilecek olan var mı?

Çok zor durumdayım sevgilimden ayrıldım hayatıma devam edemiyorum hep onu düşünüyorum bir şey yaparken her şeyi onun için yapmışım?