Aşk İlişkileri Beni sevme diyor yokmu bir yol? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ne yaparsam yapayım kocam beni sevmiyor çok canım yanıyor hep beni yanlız bırakıyor sigaradan medet umar oldum yokmu bir yol Beni sevme diyor yokmu bir yol? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Çikolatalısutunuzz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Arkadaşıma bebeğim dedi demişsin arkadaşınla görüşmeyi kes evine alma bu bir ikincisi de o kocayı evden atsan yeridir terbiyesiz adam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kendi arkadaşı ve erkek Yorumla Çikolatalısutunuzz +1 yıl Sana lan diyip ona bebeğim diyorsa erkek de olsa problem Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum Yorumla Soran +1 yıl Adam bildin bela Yorumla
blade063 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Zaafını yakalamış gidecek bir yeri olmayan birine klasik erkek tavrını sergiliyor. boşan 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. ve hala kocam dıyosun 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü seviyorum Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl Ümitsin vaka Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşına bebeğim dedi bana lan Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl sen yazdıgını anladınmı Yorumla Soran +1 yıl Bu gün arkadaşına bebeğim dedi ama bana hep lan diyor Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl hem umıtsız vaka hemde acıklama yazıyor Yorumla Soran +1 yıl Bebek var ortada Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl ee bu hayatın ıyımı yanı Şu an Yorumla Soran +1 yıl Değil ama kızım yarım kalir Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sevilmiyorsan yoluna bakarsın zorla güzellik olmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ojelerin cok cirkin yaa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Takıla takıla bunami takildin Yorumla
Romantik_Biri Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Oturup konyş ciddi olmali yoksa karar senin 0 15 Yorumla Soran +1 yıl Aynı hep Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Aldatiyomi Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Soran +1 yıl Bana karşı saygısı sevgisi yok Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Odunsa ilgi gòstermez gòrùcùmù oldu Yorumla Soran +1 yıl Yok güya aşk evliliği Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Hizlimi oldu Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Cinsellik yaşa azdir hep Yorumla Soran +1 yıl O ne Yorumla Romantik_Biri +1 yıl Birlikte olmayi sevmiyormusun seks Yorumla Soran +1 yıl Ben değil o sevmiyor Yorumla Romantik_Biri +1 yıl O zaman ateşli degil o kaç dk ka sürüyo çocuk nasil oldu Yorumla Soran +1 yıl Bir bilsen Yorumla Soran +1 yıl Bilsem Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Eller 35-40 yaş içme sigara 0 13 Yorumla Soran +1 yıl 23 oysaki Yorumla apro45 +1 yıl Bitirmişsin kendini derinin esnekliği kalmamış Yorumla Soran +1 yıl İçimde bitmiş Yorumla apro45 +1 yıl Sigarayı bırak spor yap düzenli beslen Yorumla Soran +1 yıl Oysa sigara seven biri değilim ki zoruma giden sırf kendi istiyor diye köye taşındık Yorumla apro45 +1 yıl Köy daha iyide sıkıcı oluyor Yorumla Soran +1 yıl Kimsem yok Yorumla apro45 +1 yıl İneklerle flörtleş Yorumla Soran +1 yıl Sence o mu Yorumla apro45 +1 yıl Evet hayvanlarla dost olmaya bak Yorumla Soran +1 yıl Kocam zaten yetiyor Yorumla apro45 +1 yıl Başka hayvanlar dedğim möleyen Yorumla Soran +1 yıl 1 tane yetiyor zaten Yorumla
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Git bsdimdan aysel 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Aysel git başımdan ben sana göre değilim,ölümüm birden olacak seziyorum, Yorumla Soran +1 yıl En kötüsü de kocama bu sözü söylesem ne diyon lan der Yorumla Ufukacar84 +1 yıl Aysel git başımdan seni seviyorum Yorumla Soran +1 yıl Çok epik şiir kimsede bilmez Yorumla Ufukacar84 +1 yıl Severmisin kaptanı Yorumla Soran +1 yıl Ben ayseli severim Yorumla Soran +1 yıl Bekleyen ve beklenen ni Yorumla Ufukacar84 +1 yıl Sorunu düşünüyorum. Neden Yorumla Soran +1 yıl O kro kişilikli biri Yorumla
TheDaphne Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kocan seni nasıl sevmeyebilir ya 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Bir bilsem TheDaphne +1 yıl Ablacım bosansana ozaman Soran +1 yıl 9 aylık bebek var ortada TheDaphne +1 yıl Seni nasıl sevmiyor nasıl bi durum var ortada Soran +1 yıl Yanına yatıyorum sırtını dönüp yatıyor Soran +1 yıl Öpmeye çalışıyorum kafasını dönmüyor bile TheDaphne +1 yıl Neden böyle yaptığını sormadınmı hic bebekten önce böylemiydi ya da yakın bi kız arkadası isten birileri telefonda görüstüğü var mı Soran +1 yıl Yok nedeni yok TheDaphne +1 yıl Nası yok mutlaka bi nedeni olması lazım ilgini azalt biraz onun icin birşeyler yap ama umursamıyomus gibi davran Soran +1 yıl Ne yaptıysam olmadı
poppeye Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Efkar sarmış 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Canım yanıyor Yorumla poppeye +1 yıl Unutursun Yorumla Soran +1 yıl Kocam Yorumla poppeye +1 yıl Gel anlat dinliim Yorumla Soran +1 yıl Bu gün knk bebeğim dedi bana lan daha ne diyeyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Arkadaşıma bebeğim dedi demişsin arkadaşınla görüşmeyi kes evine alma bu bir ikincisi de o kocayı evden atsan yeridir terbiyesiz adam
Kendi arkadaşı ve erkek
Sana lan diyip ona bebeğim diyorsa erkek de olsa problem
Biliyorum
Adam bildin bela
Zaafını yakalamış gidecek bir yeri olmayan birine klasik erkek tavrını sergiliyor. boşan
ve hala kocam dıyosun
Çünkü seviyorum
Ümitsin vaka
Arkadaşına bebeğim dedi bana lan
sen yazdıgını anladınmı
Bu gün arkadaşına bebeğim dedi ama bana hep lan diyor
hem umıtsız vaka hemde acıklama yazıyor
Bebek var ortada
ee bu hayatın ıyımı yanı Şu an
Değil ama kızım yarım kalir
Sevilmiyorsan yoluna bakarsın zorla güzellik olmaz
Abla simli ojeden odaklanamadım soriy ah
Ojelerin cok cirkin yaa
Takıla takıla bunami takildin
Oturup konyş ciddi olmali yoksa karar senin
Aynı hep
Aldatiyomi
Yok
Bana karşı saygısı sevgisi yok
Odunsa ilgi gòstermez gòrùcùmù oldu
Yok güya aşk evliliği
Hizlimi oldu
Yoo
Cinsellik yaşa azdir hep
O ne
Birlikte olmayi sevmiyormusun seks
Ben değil o sevmiyor
O zaman ateşli degil o kaç dk ka sürüyo çocuk nasil oldu
Bir bilsen
Bilsem
Eller 35-40 yaş içme sigara
23 oysaki
Bitirmişsin kendini derinin esnekliği kalmamış
İçimde bitmiş
Sigarayı bırak spor yap düzenli beslen
Oysa sigara seven biri değilim ki zoruma giden sırf kendi istiyor diye köye taşındık
Köy daha iyide sıkıcı oluyor
Kimsem yok
İneklerle flörtleş
Sence o mu
Evet hayvanlarla dost olmaya bak
Kocam zaten yetiyor
Başka hayvanlar dedğim möleyen
1 tane yetiyor zaten
Git bsdimdan aysel
Aysel git başımdan ben sana göre değilim,
ölümüm birden olacak seziyorum,
En kötüsü de kocama bu sözü söylesem ne diyon lan der
Aysel git başımdan seni seviyorum
Çok epik şiir kimsede bilmez
Severmisin kaptanı
Ben ayseli severim
Bekleyen ve beklenen ni
Sorunu düşünüyorum. Neden
O kro kişilikli biri
Kocan seni nasıl sevmeyebilir ya
Bir bilsem
Ablacım bosansana ozaman
9 aylık bebek var ortada
Seni nasıl sevmiyor nasıl bi durum var ortada
Yanına yatıyorum sırtını dönüp yatıyor
Öpmeye çalışıyorum kafasını dönmüyor bile
Neden böyle yaptığını sormadınmı hic bebekten önce böylemiydi ya da yakın bi kız arkadası isten birileri telefonda görüstüğü var mı
Yok nedeni yok
Nası yok mutlaka bi nedeni olması lazım ilgini azalt biraz onun icin birşeyler yap ama umursamıyomus gibi davran
Ne yaptıysam olmadı
Bu ne dertli efkarlı bir soru
İgrenc ya su sigara
Efkar sarmış
Canım yanıyor
Unutursun
Kocam
Gel anlat dinliim
Bu gün knk bebeğim dedi bana lan daha ne diyeyim