Sevmeden seni seviyorum deme yolları?

Salı çarşamba ve perşembe okula gideceğim ve sonra açığa alacağım topu topu 3 günüm var birde çıkışta 35 dakika yürüme mesafesi her teneffüs konuştuğum bir yakın arkadaşıma seni seviyorum demeden önce birazcık göstermeliyim bunu nasıl yapabilirim

• Çocukluk fotoğrafları veya kendim hakkında detaylı bilgiler kendine çirkin dediğinde güzelsin felan mı demeliyim Perşembe 15.50 civarında açılacağım mesela rahatsız etmesine rağmen parfüm mü kullansam kot ceket beyaz t-shirt mı giysem veya nasıl böyle birşeyi söylemeden söylemiş gibi veya böyle birşeyi bekliyormuş algısı yaratabilirim çünkü bir anda demek ani şoka uğratacak ve kararınının ihtimalini düşürecek tavsiyelerinizi bekliyorum
  • İlk sevdiğim ve ilk potansiyel sevgilim yani doğru bir çaylağım ama ne yapayım arkadaşım bile doğru düzgün yok ki kız arkadaşım olsun
  • Bu arada kızı çok seviyorum onu fazla düşündüğüm için ve bu sene 12. Sınıf olduğum için belirtiyorum yoksa nihai hedefim üniversite bittikten sonraydı ama İşte planlandığı gibi olmuyor
Sevmeden seni seviyorum deme yolları?