arkadaşlar Neden insanlar birbirlerine sarılınca sağa sola sallanırlar?
Cevabın nedir?
+1 yılKüçüklükten beridir ileri gelen sallama hissiyatından olsa gerek, bebekken başladı aslında uyumazsın sallarlar, gazın vardır sallarlar, ağlarsın sallarlar, döverken sağa sola sallarlar, böyle bir ortamda yetişen kişide sevgisini göstermek için ( birazda rahatlatmak için) sallıyor ... Sallıyor ; rahatlıyorsun, gazın çıkıyor, görüşmeyeli çok olmuşsa ve dayanamayıp ağlamışsan senin ağlamanı kesiyor, dövme isteği varsa ama bir yandanda seviyorsa sarılırken olayın içine sırtına vurma giriyor. Yeter la bu kadar filozofa bağlatıyonuz adamı ...
03 Yorumla- +1 yıl
eyvallah cok mantıklı :D tez yerınde ve gecerlı :D
- +1 yıl
Oğlum ODTÜlünün farkı ya la. Yalnız en iyi cevap seçersen 4 level olucam ... :)
- +1 yıl
bız delıkanlı adamız madem en ıyı cevap secmemız lazım o zaman secerız :D
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılOptimum dengeyi sağlamak için yapılmaktadır. Eskiden kuyruk sokumumuzda körelmiş vaziyette duran kuyruklarımızı salladığımızı, kuyruklar körelince omurganın vücudu salladığı yönünde görüşler vardır. Pek de mantıklıdır. Köpekler mutlu olunca nasıl kuyruk sallıyor sağa sola aynı o mesele işte. Evrim çöktüüü, evrim yoook, ateiizz diye yorulmayı tercih edecek üyelere diyorum ki link
06 Yorumla- +1 yıl
mükemmelsin tuttun google dan buldun haa :))
- +1 yıl
Bu tür konuları googledan aramaya tenezzül etmem. Tarih ve kişi ismi gerekirse faydalanırım. İşimin bir bölümünü kapsıyordu bu konular birader. Davranış ve kişilik analizleri işimin bir parçasıydı. Haliyle insan davranışına yönelik her hareketin çıkış noktasını bilmek elzem oluyor.
- +1 yıl
oo pardon hocam o zaman birden lik verince öyle düşündüm teşekkür ederim kusura bakmayın meslek anlayamıyoruz tahmin edemiyoruz burdan
- +1 yıl
Estağfurullah, linki gülmece linki olarak verdim.. :)
- +1 yıl
bu kadar bilimsel beklemiyoduk abi :)) bide sitenin yenisiyim naptı abii dedim yaa :))
- +1 yıl
Kimse kimseyi pek bilmiyor zaten. Meslekleri pek açığa vurmaz kimse. Bire bir samimi olduğun insanları bilirsin ancak. :)
- Aşk İlişkileri konusunda 632 cevap paylaştı.
+1 yılcidden yaa bende anlamam :D bir de sallanmanın dısında sarılırsın sağ taraftan sırta birkaç şaplak :D sola doğru tekrar sarılırsın birkaç şaplak daha :I)) hey kardeslık şapşap hey gidii hey şapp şapp anlamam yahu :D
02 Yorumla- +1 yıl
bencede işte değişik bir soru ama ıstem dısı hareketler mutlaka bilimsel bır nedenı vardır.
- +1 yıl
Valla eğer bir bilimsel neden varsa acıklansın mutlaka :) Gercekten merak uyandıran bir durum.
+1 yıl
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
158
Cevap
100Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 732 cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı güven, gevşeme, rahatlık gibi hislerden oluşan durum. İleri geri olmamasının sebebi de tamamen fiziksel şartlardan. Daha da derin bir izahatı vardı aklımda değil şuan. Davranış bilim içinde çok ilginç şeyler vardır. Soru da bir o kadar ilginç ve güzel. Sende cevher var.
00 Yorumla
+1 yılsarılırken sallanmak farklı bir şey karşındakine doyamamak alıp içine sokasın gelir ya onu daha sıkı sıkarsın seni seviyorum seni çok özledimi sallanarak sarılarak belli eedersin çünkü sadece sarılmak yetmiyor bu duygu paha biçilmez bir şey
05 Yorumla- +1 yıl
ewet gerçekten bu yorumda hoştu...teşekkürler
- +1 yıl
:))
- +1 yıl
kahve ve çikolata krizine soktunn beniii :) geliyorumm kahve yapacammda
- +1 yıl
ahahh müziği açmadan olmaz ama :) çabuk yap gel :)
- +1 yıl
müzik seç geldim :)
bence herkes yaptigi icin. oyle goruyorlar ornek olarak. kucukten beri. adet olmustur. gelenektir. baskalarinin cevaplarini da ben merak ettim. bakalim.
00 Yorumla
+1 yılgelenek gibi öyle gördük öyle öğrendik :DD birazda sevgi patlamasından oluyo galiba... cümle şöyle başlayınca deprem garanti '' ayyyy canıımmm nerelerdesin sen ..?'' :DDDD
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. link ne buldum:D
02 Yorumla- +1 yıl
yaa ama bu olmadı:)bilmiyordum ki yeni olmama ver:)
Daha samimi olup ona özlemimizi ve sevgimizi ifade etmek için sarılıp kavrayıp sağa sola sallanırız. Öbür türlü dümdüz sarılmak daha bir soğuk gelir.
10 Yorumla
+1 yıl"içimizdeki sevgi yığınını birbirimize aktaramıyoruz,birbirimizi azıcık sallayalım biraz çalkalayalım daha mutlu oluruz belki" denemeleridir
hepimizin içinde bir teletabi var00 YorumlaOy kurban olurum sana demenin fiziksel hali ondan :D:D
22 Yorumlaehh türk milletinin özelliği galiba hatta bazen 3 kez olur ayy çok özledim diyip 4 de doğru gideriz:))
00 Yorumla
+1 yılO degil de birbirimizi 100 defa opuyoruz.2 kez sag yanak,sonra 2 kez sol yanak.Tekrar sag yanak sonra sol yanak...Turklere ozgu bir durum.Aciklamasi yok
00 Yorumlasarılınca sen bi ayağını atarsın yaklaşırsın o bi ayağını atar öyle titreşim hareketi gbi bi şey ... :)maddenin halleri :D
02 Yorumla- +1 yıl
bizlerinde madde oldugu apaçık ortada diyosun yani :D
sevgi fışkırması çok seviliyo demekki bu işlemi sımsıkı sarılarak yapanlar var oda boğulmaya sebep biri kurtarsın diye depinirsin :D
00 Yorumla
+1 yılbir de 3-5 kere sarılma olayı var. tam çekileceğim bir kere daha. neyse gavurlar gibi tek yanaktan öpüp, soğuk sarılmalardansa böylesi daha iyi :)
00 Yorumla
+1 yılsarılıp durmayı sevgililer çıkardı eskilerden beri sarılıp sallanma vardır oyy canım nasıl özlemişim modunda :)
00 Yorumlahahaaha ilginç bir soru:D::D neden acaba sahsen ben sallanmam hatta kmseye pek sarılmak öpmem kadında olsa gecerli sevmiyorum:D
00 Yorumla
+1 yılEgzersiz olabilitesi var. Ben gayet düzümdür sallanmam. Sallansam farkederim (spor yapmam o bakimdan)
00 Yorumlaşimdi , bir torbaya bişey koyunca iyice yerleşsin , boşluk kalmasın diye sallarsın ya
işte sarılırken sallanmak da vücütlar arasındaki boşluğu alır ete değer daha yakın temas olur..tabi...
artık ne kadar inanırsan :p00 Yorumla
+1 yılsevgi patlaması sonucu oluşan artçı depremler nedeniyle denge sağlamak için sallanılır.
18 Yorumla- +1 yıl
gerçekten doğal bi afet hiç aklıma gelmemişti acaip tuttu teşekkür ederim :))
- +1 yıl
rica ederim efenim.
- +1 yıl
gene bekleriz cevabını beğendim :)
- +1 yıl
gelirim beş çayına :)
- +1 yıl
kek severim bilginize :))
- +1 yıl
alırım eti paykek gelirim :) kibariyede yanında bonus .
- +1 yıl
baya bi cümbüş olcak ha :)) zaten şimdi hangi kız biliyoki kek yapmayı canım annem ahh ahh :)
- +1 yıl
haklısınız birşey diyemiycim.
sarılnca dengen sarsılmıomu onu düzltmek için ama bazılarıda bilerek sallanıo iğrenc onlarda bnce alıskanlıktan
21 Yorumla- +1 yıl
:)
+1 yılfazla abartı veya gerçekten sevgisini en içten dile getirmek için kendini sallandırıyor olabilir :)
11 Yorumla- +1 yıl
sarılmadan da sallanabilirdik o zaman ha :))
+1 yılHareketten doğan enerjiyi pozitif enerjiye çevirmek için. Kinetik enerjiden dolayı sallanıyoruz işte otomatikman :)
03 Yorumla- +1 yıl
O bayram kucaklaşmalarında hacı.
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim.
nedenini çözemediğim için sarılmayı bıraktım ben :D:D
10 Yorumla
+1 yılDüşündükleri şey sallandıkça süzgeçten daha hızlı geçiyor çünkü ...
16 Yorumla- +1 yıl
ne düşünüyosan artık , kiminin decoderi hemen çekmiyor çünkü ...
- +1 yıl
Sana demedim ablacım , hani anteni oynatırsınya çeksin diye onlarda sallanıyor ...
- +1 yıl
:)) önemli değil canım
+1 yılsevişirken o yanal sallantı dikeyleşir mesela
bi de o açıdan bak10 Yorumla
+1 yılo anki duygularını pekiştirmek için..aynı şey el sıkarken de vardır..aşağı yukarı sallanır..değişik bir versiyonu öpmek için geçerli olabilir..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılsarılmanın şiddetiyle artçı sarsıntı geçirildiği için olabilirmi :)
11 Yorumla
+1 yılİkimizde sağa çekmeye çalışırız sonra kim güçlüyse ilk o kendi sağına çeker sonra diğeri böyle bir süre devam eder.
Güçsüz olan sırtına birkaç kere eliyle vurur, maşaallah der sallanmayı bitirir.03 Yorumla- +1 yıl
Farklı bir yaklaşım :)
- +1 yıl
sadece farklı mı.mmm bn en iyi sanmıştım .:D hihi ilk defa diğerleri gibi konuştum
- +1 yıl
filozof gibi yaklaşmışsın mübarek :D
+1 yılçok sevginin yarattığı duygu sarsıntısından yerlerinde duramıyolar:D:D
17 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
sarılmadan da sallanabilirdik o zaman ha :))
- +1 yıl
ama o kişinin yakınında olunca başka oluyo cok değişik duygular içine giriyosun.d.d sarılmadan hissedemezdin bütün herşeyden etkili.
- +1 yıl
duygusalamı bağladın ne :))
- +1 yıl
yok o atmosferi yakalamaya çalıştım:D:D
- +1 yıl
yorumu gözün kapalı hissederk yaptın tebrkler .)
- +1 yıl
teşekkürler:D
Neden kızlar sarıldığında ayağını arkaya kaldırır ?
02 Yorumla- +1 yıl
Neden tv ye biri çıktıgında herkesin onu izlediğini sanır ?
İleri geri sallanamadıkları için olsa gerek :))) ilk sarıldığımda dikkat edecem :)))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bu soru daha önce soruldu ve yayık ayranı gibi iyi tutmak için dedim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevdiğini ve özlediğini belli etmek için..sarılmadanda sallana bilrdik diosun oda mantıklı ama bence insan sevdiğiyle tensel temas kurduğunda özlemini daha çok giderdiğini düşünyo olabilr bilinç altı işte..
021 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler başarılı ama cevap bumu tartşılır .)
Cevap sahibi+1 yıltabiki tartışılır fiziksel temas özlemi azaltır diye düşünüorum ben şahsen :)
- +1 yıl
başka bi formülünü bulmuş gibisin
Cevap sahibi+1 yılee daha ne olsun :)
- +1 yıl
çok teşekkür ederim gerekli incveliği aldım ben :))
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :)
- +1 yıl
sitede yeniyim beğendim :)
Cevap sahibi+1 yılbende pek eski sayılmam :) evet güzel bi site kesinlikle
- +1 yıl
ilk sorumdu
Cevap sahibi+1 yılhayırlı olsun ozaman :) iyi günlerde kullan inş :)
- +1 yıl
böyle bi dilek varmı yaa :))sen sordun mu hiç :)
Cevap sahibi+1 yılyoksada ben diledim artık var :) evet sordum bi kaç kez
- +1 yıl
teşekkür ettim o zaman
Cevap sahibi+1 yılrica ettim ozaman
- +1 yıl
gizli nasıl oldun o zaman :)) senin xperlerin nerde :)
Cevap sahibi+1 yılbi çentik attım gizli oldum :) valla ben xper falan ne bilmem öyle bakıom çıkıom 1 yılı aşkındır üyeyim ama 2 gündür bakıom sadece siteye
- +1 yıl
ne çentikmiş yahu :)
Cevap sahibi+1 yıl:):):) öyle hacı
- +1 yıl
bu hacı hiç yabancı değil :))
Cevap sahibi+1 yılsizin demi hacınız var yoksa :)
- +1 yıl
:) olsun mu ki
+1 yılBu durum aslında psikolojiktir.
sevgini daha çok belli ettiğini ve daha çok hasret giderdiğini zannedersin
aslında garip bir huy21 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum ama nerden gelme bi huy çomk garip
odun gibi durunca göze hoş görünmüyor ama ya. bi yumuşaklık katmak için olabilir :)
00 Yorumla
+1 yıllisedeyken yarı yıl tatillerinden yada yaz tatillerinden sonra çok yakın arkadaşlarla yapardık bunu:DDD artık yapmıyorum yani :(((((8888
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı.
+1 yılistemsiz oluyor bir ssebei yok ama fark ettimde ben baya yapıorum yaa
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. düz mantık sağ sol boştur.ikiside hareket edebilir.ama ileri geri birinin hareketini kısıtlar.
05 Yorumla- +1 yıl
peki sevgililerimizde ileri geri hareketler yapıp neden birbirimizin hareketini kısıtlıyouzki o zaman :D
- +1 yıl
yok kız göremezsin tabi magrem denen bişey var manyak :D
- +1 yıl
oha şaka yapalım dedik sapık ilan edildik.kızım manyakmısın sen ne alaka offf ya tamam neyse uzaa
+1 yılBen birini çok özleyipte gördüğüm zaman yaparım onu :D. Ben yapıyorsam manyaklıktandır :D
02 Yorumla- +1 yıl
sen zaten manyaksın :D
- +1 yıl
:D
Sanki öyle daha rahat oluyor sarılması. Bir de sarıldığın kişi ne kadar sevdiğin biriyse sallama durumu da ona oranla artıyor galiba.
00 Yorumla
+1 yıl3 kere sağğa 3 kere sola sonra zıplayıp göbekleri havada tokuşturmacaa
00 Yorumla
+1 yılbilmem ama güzel bi tespit. bi daha sallanmayacağım
00 YorumlaHavanın rüzgarlı olduğu zamanlar bende sallanıyorum
00 YorumlaDüz sarlnca kavramada eksıklik yasanıyo :D sallanınca x4 kalitesi yaşanr sallanıncada :D
00 Yorumla
+1 yılbrowni...dost tavsiyesi hepimizde google var..
kendinden sor..araklama.
az olsun içinden gelen olsun.14 Yorumla- +1 yıl
+1 yılSallandıkça beyne daha çok oksijen gider hatıralar canlanır , vücutda fosfor seviyesi artar ..
00 Yorumla
+1 yıldans etmek güzeldir :) sarılınca aklımıza geliyordur sanırım :)
00 Yorumla
+1 yılBirbirlerinin uykusunu getirmek için olabilir mi? :S
07 Yorumla- +1 yıl
çok güldümya saol:))))
- +1 yıl
Ne öyle ama beşik gibi? :/
- +1 yıl
saga sola değilde öne arkaya olsa bu iş salıncakta sallanıyor diceksin yani:)))
- +1 yıl
Eee öyle ama :)
- +1 yıl
tamam tamam uykuyu cok seven bırınle yarısmak ıstemem:))
- +1 yıl
Uykuyu kim sevmez ki?
- +1 yıl
bır zamnlar bende cok severdım lakin sıcaklardan uyuyamadıgım ıcın çin işkencesi gıbı gelıyor artıkk
+1 yılDuygu yoğunluğu nedeniyle içkulak dengesiyle ilgili bir durum olabilir..:d
00 Yorumlabirbirlerini sımsıkı sararlar o yüzdende sabit durmak yeterli olmaz :)
00 Yorumlasen sağına o soluna sarılınca dengede buluşmak için orta noktaya doğru kendilerini getirirler tekrar geri giderler
10 Yorumla
+1 yılMutluluktan zıplayamayacağına göre ortak edilebilecek tek hareket iki yana sallanmak işte ...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye gözünüzün üstünde kaş var sorusuyla rekabete girmiş bir soru:):):
01 Yorumla- +1 yıl
sen oyle dıyorsan oyledır
Aşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı. Yukarı aşşa sallanamadığımız için sağa sola sallanıyoruz. :P
00 Yorumlagenelde cok ozledıgım bırıne sarılınca oluyo o bende ıstemsız yapıyorum :)
02 Yorumla
+1 yılÖne arkaya sallanırlarsa hem garip bir görüntü çıkar hem de düşerler diye.
00 Yorumla
+1 yılhacıyatmaz etkisi link
00 Yorumlasarıldığın zaman bi saga bi sola sallanmanın nedeni sağ ve sol bir birine küsmesin diye kardeş. sağa sarılsan sol küsecek,sola sarılsan sağ küsecek:)))
04 Yorumlaben genelde sevgilimle sarıldığımda ileri geri yaparım ama
neyssee00 YorumlaBen sallanmıyorum. Hatta öyle sarılıyorum ki put gibi kalıyorum.
00 Yorumla
+1 yılSabit kalsaydık daha sıkıcı olurdu.Ne güzel işte hareketlilik var :D
00 Yorumla- Devamını Gör (198)
Devamını Gör(243)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri