Hayat beni acımasız yaptı?

Zamanında çok sevdim, değer verdim fedakarlık yaptım, sadık oldum, yalansız dürüst bir insan oldum. Evlilik vaat ettiler zoru görünce kaçtılar hiç sevmemiş hiç istememiş gibi davrandılar genelde terkedilen taraf oldum. Nerede hata yaptım bilmiyorum çok ilgi gösterdim. Kariyer anlamında da başarılı bir kariyerim var. Bazisi bunu sorun etti bazısı borçlarımı benimle ölüme bile gideceğini söyleyen kişi zor günümde ilk o beni bıraktı gitti. Şimdi ise aynı anda 4 ve 5 kisiyle konusuyorum ama havadan sudan sabah akşam mesajlasiyorum hepsiyle flört ediyorum birnevi. onceden asla. boyle biri değildim. Çok yanlış bulurdum ama yaşadıklarım beni bunlara itti. Güvenemiyorum kimseye kimseden bir şey beklemiyorum evlilik hayallerim yok artık. Erkeklerden soğudum. Ve artık acımasız biri oldum. Bu durumdan kurtulmak istiyorum ama kimseyle konusmayinca kendimi yapayalnız hissediyorum. Var mı böyle süreçlerden geçen? Nasıl asılır bu durum?
Güncellemeler
+1 yıl
En iyi cevap seçeneğini seçerken çok zorlandım herkes çok güzel ifade etmiş değerli düşüncelerini paylaşmış. Çok teşekkür ederim herkese
Hayat beni acımasız yaptı?