Aşk İlişkileri İstenmeyen damat olsanız ve sevdiğiniz kadın da sizi çok sevse, ailesinden dolayı ayrılmayı düşünür müsünüz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Hayır Evet Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İstenmeyen damat olsanız ve sevdiğiniz kadın da sizi çok sevse, ailesinden dolayı ayrılmayı düşünür müsünüz? Cevapla Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır tabi ki de ayrılmam.. şıkkı yanlış işaretledim 0 0 Yorumla
mecitkarabay Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kizin niyeti varsa kaçırırım gelmek istemezse de başka limanlara yelken açarız ne yapalım. 0 0 Yorumla
Renas1221 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Çekip gitmek bizde yok sevgi sadakat ve güven üzerine kurduk kendi yaşantımızı.. Anliyacagin Bize TerS diğer seçenekler... 1 0 Yorumla
cnk_54 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Aylesini SK biz mutlu olduktan sonra mirasmi birakacaklar ki karsız kalayım 0 0 Yorumla
cermikli0006 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Ayrilirim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sebebi ne peki? Yani sonuçta ailesi ile evlenmeyeceksiniz Yorumla cermikli0006 +1 yıl Kızı rahat bırakmazlar... zamanlada sevgi değil alışkanlık haline doner Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl anında bırakırım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben eşimle evliyim Ailesine değil !! 0 0 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Hayır tabi ki de ayrılmam.. şıkkı yanlış işaretledim
Kizin niyeti varsa kaçırırım gelmek istemezse de başka limanlara yelken açarız ne yapalım.
Çekip gitmek bizde yok sevgi sadakat ve güven üzerine kurduk kendi yaşantımızı.. Anliyacagin Bize TerS diğer seçenekler...
Kız seviyorsa kızı gaciriririm
Aylesini SK biz mutlu olduktan sonra mirasmi birakacaklar ki karsız kalayım
Ayrilirim
Sebebi ne peki? Yani sonuçta ailesi ile evlenmeyeceksiniz
Kızı rahat bırakmazlar... zamanlada sevgi değil alışkanlık haline doner
anında bırakırım
Neden ki
Ben eşimle evliyim Ailesine değil !!
Sünnetsiz damat istenir mi yaa
Kızı atın sırtına yükleyip dağlara sürerim.