aileyi her ne olursa olsun dinlemek zorundayız düşünceleri ne yönde diye karar verme yetkisi her zaman bende olur çünkü evlenecek olan benim yaşayacağım her şeyden olumlu ya da olumsuz etkilenecek bedel ödeyecek benim bu tamamen benim kararım ailesini verdiği kararları uygulayacak olan insan zaten evlenmesin
Kurunun yanında yaş yanar ama Gururun yanında aşkta yanar Ben karşıma alırım ailemi hiç sorun değil Onlar evlenmicek ben evlencem Bütün ömrümü ben onunla geçircem
kesinlikle terk etmem. ben seçtiysem o benim için doğru adamdır. ailem zaten benim istediğime onay verir diye düşünüyorum. bundan sonra hayatımı ben kurucam ben yaşicam ailem değil. karar benim hayat benim kan benim damar benim !!!
Ailenin görüşü önemlidir. Sonuçta aileler bir olmadıkça mutluluk olmaz. Onların senin üzerinde daha çok hakları var. Güzel bir dille karşındakini sevdiğini ve aile kurmak istediğini anlat, onların neden sevmediğini, istemediğini sor ve ortak bir noktaya varın.
Aynen böyle bişey yaşadın. Annem hiç sevmezdi sürekli ayrıl derdi bana ama biz herşeye ramen bırakmadık birbirimizi. Tabi araya başka sorunlar da girince ayrıldık ama hala seviyoruz
Tabi ki de vazgeçmem... Ayrı eve çıkmama karşılar zaten böyle bir şeyi de kabullenmezler... Ama yapacak bir şey yok... Yuva kuracak her yavru kuş büyüdüğünde...
Büyük sorumluluk isteyen ve her zaman büyük acılar ile burun buruna kalınabilecek bir ilişki olur.. Çünkü çoğu zaman ağır şartlar sevgiyi yaralar hatta öldürür..
Sonuna kadar devam ederim ama ailenin söylediğini de dikkate almak gerekebilir tabii. Yine de gerçekten seven her türlü çileye engele göğüs gerer bence.
En İyi Cevaplar