Erkek arkadaşım sürekli evlenelim diye baskı yapıyor ben de onu evlenmezsem bırakır beni diye evlenme vaadiyle oyalıyorum ha bugün ha yarın diye diye bakalım nereye kadar
Cevabın nedir?
Öncelikle karşındakine, ilişkine ve kendine biraz saygın olsun.
Sonra biraz gerçekçi ol. Her ilişkinin birde sonu var. Her çıktığımızla zaten evlenmiyoruz. Bir gün son bulacaksa bu ilişkin en azından uygun biçimde son bulsun. Senin onu kandırmanla eline birşey geçmeyecek. Aksine ayrıldığınızda arkandan kötü konuşacak.
Unutma, bir ilişkide ayrıldığın zaman arkandan itin teki demiyorsa karşındaki önemli olan budur. Bak, deli gibi sevdiğim insanları yolda görsem suratımı çevirir oldum. Ama hiç sevmeden beraberlik yaşadığım insanın 10 yıldır hatıraları saklıdır bende... Çünkü o en azından yeni birini gerçekten sevdiğim güne kadar hatıralaranının saklanmasını hak ediyor. Olaya birde bu açıdan bak.
Her ilişkinin bir sonu var ve biz bunun farkındayız. O güne kadar dolu dolu yaşamak, sevgi görmek ve sevgimizi göstermektir doğru olan. Oluyorsa olur, gittiği yere kadar gider. Olmuyorsa zaten ayrılık vakti geldiği gün herşey için teşekkür ederim, hoşçakal diyerek son bir kez sarılıp ayrılmak en güzeli olur. Ve sen bir insana ümit veriyorsun. Bu yapabileceğin en büyük kötülüklerder biridir bayan, söylemedi deme.
Belki oda seni aynı şekilde evlilik bahanesi ile elinde tutmaya çalışıyor. Bunu hiç düşündün mü? Sakın olmaz öyle şey, öyle biri değil deme. Sen ona belli ediyor musun yalan söylediğini? O da belli etmeyebilir. Kendini o halde düşün bakalım. Avcı olayım derken av olduğunu düşün. Sonra aklın başına gelir.
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg16 Yorumla
Soran+1 yılonu kandırmıyorum ki sadece zaman kazanmaya çalışıyorum çünkü evlenicem onunla
- +1 yıl
E evleneceğim diye kandırıyorum, nereye kadar giderse gider diyorsun.
Şimdide kandırmıyorum diyorsun. Sorduğun soru ile çelişme lütfen.
Gerçekten evlilik düşünüyorsan ona göre adımlar at. Düşünmüyorsan eğer bu söylediklerimi yeniden oku ve dikkate al.
Ne diyeyim? Gerçekten onunla evlenmek istiyorsan herşey gönlünce olsun.
Soran+1 yılben soruyu yanlış sordum sevgilim bu yaza düğün için zorluyor beni ben de uzatmak istiyorum ama o istemiyor
Soran+1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 890 cevap paylaştı. Ailem şu an erken diyor, vs. diyerek süre iste.
01 Yorumla
Soran+1 yıloff off anlamaz :(
Insanin sevdiğiyle aynı sabaha uyanması kadar güzel bir şey var mı ya? En helali en güzeli evlilik :) Bence bu fırsatı kaçırma ya da çocukla açık açık konuş. De ki bir sene sonra evlenelim. Ki şimdi nişan yapsanız evlilik bir seneyi bulur :) Ki nişan yapsanız bile ekstradan yüzüğün olacak parmakta. Yine tanırsın :)
05 Yorumla
Soran+1 yılnişan yapsak 1 sene bekler miyiz gerçekten
Soran+1 yılbabam bekletmezse diye korkuyorum
Soran+1 yılyok işte herşey tamam :(
Aynısı bende de var ben de tamam tamam diyorum ama yüzüme patlamaz umarım. Ben erken oldupunu düşünüyorum sen niye evlenmek istemiyorsun? Öylesine mi çıkıyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama daha erken 9 ay oldu bu yaza düğün istiyor çok erken yaa
Soran+1 yılonun iş yeri var ben de çalışıyorum
Soran+1 yılevlenicem ama şimdi değil
Soran+1 yıltamam ama onu daha tam tanımıyorum bazen yeni şeyler ortaya çıkıyor
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
97Cevap
+1 yılBunu yapmanda ki amacın nedir peki?
Gönül eğlendirmek mi?
Belli ki çocuk seni sevmiş, güzel bir gelecek düşünmüş, Kesin ilişkiye de giriyorsunuz.
Derdin nedir,
Sevmiyorsan bırak çocuğu o mutlu olsun. Belki zor unutur ama unutur , kendini bulunmaz bir nimet zannetme. En çok da buna sinir oluyorum.
Allah bilir seni başka isteyenlerde vardır, çocuğa söylemiyorsundur.07 Yorumla
Soran+1 yılvar da ne alakası var ya ben ondan başkasını istemiyorum ki hem ilişkiye girmedik evlenmeden günahtır
- +1 yıl
Alakası var da işte, bunu söylemen gerek.. Saklamak çözüm değil. Sen bekletirsen bu sefer o gider , sadece bakarsın.
Soran+1 yıldiyorum ama anlamıyor ki
- +1 yıl
çocuk seni sevdiği için başkasına vermek istemiyor işte, sen benimsin diyordur. İş işten geçmeden ailen ile konuş gelip istesinler, ARAYA ŞEYTAN girer. Mutluluklar.
Soran+1 yılteşekkür ederim tamam söylücem
- +1 yıl
Mutlu olacağına inanıyorum, doğru karar verdin emin ol :))
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılbir kız neden evlenmek istemez anlamadım hadi erkek olabilir de maddi manevi açıdan hazır değidir zaman ister bana bir kız böyle dese sürekli zamanla soğurum geçerli bir sebep olması lazım yani soruda da kandırıyorum demişsin bu evlenmek istemiyorsun hiç bir zaman anlamına gelir çocukla
01 Yorumla
Soran+1 yılzamanı var
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı sevgilimle olan ilişkim gözümde canlandı:))
Boşver tatlım evlenmeyi ne gerek bende şimdilik düşünmüyorum seni bilemem ama benim evlenmeye ihtiyacımda yok zaten yeri geldiğinde evli çift gibi yaşıyoruz o bende kalır ben ona giderim sıkılınca sıradaki:)))02 Yorumla
Soran+1 yıloooo o ne öyle ben öyle bir insan değilim yanlış anladın biz ilişkiye girmiyoruz onunla evlenmek istiyorum sadece zamana ihtiyacım var o hemen istiyor
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç sorabilirmiyim?
Erken bulduğuna göre
Evlenmeyeceksen neden berabersin? Cinsel dürtülerini tatmin etmek için mi? Siz nasıl insanlarsınız böyle insanların duygularıyla oynayabiliyorsunuz? Bir kendini koy onun yerine, düşün bakalım evlenme vaadi ile kandırıldığını.
00 YorumlaBenimkide beni evlilik vaadiylr oyaladi oyaladi... Sonuc umut verip yarı yolda birakan aldigi ahlari ceke ceke kullansin
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Kısacası şöyle yazsaydın keşke. '' Ben sevgilimin hem parasını hem kendinisi yiyorum ama evlenmeyi düşünen bir kız değilim, ilerde başkalarınıda yemek istiyorum.''
17 Yorumla
Soran+1 yılYok öyle bir sey yok zaten parasi da yok durumu normal
Soran+1 yılEvlenicem ama zaman vermesi lazim
Soran+1 yılAnlattim zaman vermiyor ki ben o kadar bekleyemem diyor
Soran+1 yılOf of :((
+1 yıleğer evlenmek istemiyorsan bunu söyle. evlenmek istediğin bir insanın senin hakkında böyle düşündüğünü düşün ona göre hareket et. kimsenin duygularını incitme
02 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
- +1 yıl
rica ederiimm
sen bu çocuğu sevmiyor musun yoksa? ne güzel sadık erkek her erkek böle olmaz o seni evlenme vaadiyle kandırır. demek ki bu çocuk seni gerçekten sevio
01 Yorumla
Soran+1 yılseviyor Allah ondan razı olsun
+1 yılBulmuşsun ciddi düşünen birini.. ayrılamıyorsan sende de var birseyler demek ki.. evlilikten mi korkuyorsun?
03 Yorumla
Soran+1 yılevet biraz zaman verse aslında evlenmek istiyorum
- +1 yıl
O zaman atlat atlatabildiğin kadar:) hazır olunca tamam dersin :)
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılyazık
seni sevmiş demek
istemiyorsan açıkça belli et
vakit iste erken iste
birkaç yıl daha bekliyelim de
ama vaatte bulunma
kalp kırırsın
ve ahını alırsın19 Yorumla
Soran+1 yıldedi erken daha dedim 4-5 yıl ver dedim ben evlenmem o zaman seninle dedi
Soran+1 yılben onu çok seviyorum :(
Cevap sahibi+1 yıltopu ailene at
daha erken diyorlar diye imaa ettt
Soran+1 yıldedim dinlemiyor
Cevap sahibi+1 yıluyar o zaman sert bir şekilde
birdaha konuyu açmamak üzere kapadığını söyle
Soran+1 yıltamam kapattım kızma diyor 2 gün sonra gene
Cevap sahibi+1 yılbak gördünmü
demek karşındaki de çocukmuş
daha büyümeniz lazım
biraz olgun kişilerle takılsana
hayatı erken öğrenirsin
deeeeeeeeeee
Soran+1 yılolgun beni aşkım
Memlekete açlık kıtlık gelmiş.. Sefaletin habercisi gibi laa..
14 Yorumla
Soran+1 yılne demek o ya
Soran+1 yılgelsin başınıza :D
Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. çocuğa yazık bırak ayrıl, belki başkasıyla yuva kuracak, kısmetini kapatma
13 Yorumla
Soran+1 yılbaşkasına yar etmem o benim
Soran+1 yılgüzelim sanane o benim
- Aşk İlişkileri konusunda 393 cevap paylaştı.
+1 yılO çocuğu acile götür. Bir beyin tomografisi çektir. Yolda yürürken başına saksı düşmüştür. Sert birşeyler düşüp beyinde bir noktada kanama vardır. Git tedavi ettir çocuğu.. : )
01 Yorumla
Soran+1 yılne alaka ya
Ilk once neden evlenmiyorsun? Ve ne kadar zaman gecti konusmaya baslayali?
07 Yorumla
Soran+1 yıl9 ay bitti ama o bu yaz evlenmek icin baski yapıyor ben biraz beklemk istiyorum
Soran+1 yılAskerligini yapti kendine ait is yeri var ben de calisiyorum o yüzden sorun zaten eksik bir sey yok diyor
Soran+1 yılBiz de hepsi tamam diyor zaten benim ceyiz namina hicbir seyim yok
Soran+1 yılTamam canim iste ben de ona tamam soylucem diyorum bakalim
+1 yılAferin sana kız böyle devam et hep onlar mı vericek bu vaatleri sonsuz destek sana :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhelaaal
+1 yılnormal şartlar da erkekler kızları kandırır oyalar böyle ama vallahi helal olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılneden kızz
- +1 yıl
iyi yapıyorsun valla canın isteyince evlenirsin :D
Soran+1 yılevet ya hayat benim hayatım
+1 yılBenim bildiğim Kızlar erkekleri Oyalar evlenme vaadiyle, şimdi devir değişti sanırım bu kızlara mı geçti
04 Yorumla
Soran+1 yılevet
Soran+1 yılevlenmeyin süründürün
- +1 yıl
demeyin bakalım birazcıkta siz süründürün :)
niye oyalıyosun ki git açık açık içinden geçenleri ve fikirlerini söyle. böyle yaptığın müddetçe çocuğun hakkına giriyosun yapma yazıktır günahtır.
02 Yorumla
Soran+1 yılsöyledim daha değil dedim anlamıyor ki
+1 yılilk defa sevgilisini evlilik vaadiyle kandıran bir kızla karşılaşıyorum düzen bozuldu diyorlardı doğruymuş
03 Yorumla
Soran+1 yılilk mi zaten sıradanlığı sevmem
- +1 yıl
devir değişti arkadaşım, bende buna anlam veremiyorum.
Çocuğa sorsan bunun ile ilişkiye girmiştir. bağlanmıştır. evleneyim diyordur.
Bu da kalkmış oyalıyorum diyor, neyinize güveniyorsunuz anlam veremiyorum.
Soran+1 yılilişkiye girmedik
+1 yılSiz kızlar hep bizi böyle kandırıp sonra da bekaretimizi elimizden alıyorsunuz, sizi kınıyorum :/
42 Yorumla
Soran+1 yılkın :D
Aşk İlişkileri konusunda 705 cevap paylaştı. Aferin bu kafayla devam. Sonra beni neden terketti diye dolanırsın ortalıkta
01 Yorumla
Soran+1 yılhı hıııı
Nereye kadar olacak. O senin onu oyaladiğını anlayinca haydi herkes kendi yoluna.. olacaği bu
05 Yorumla
Soran+1 yılolmaz olmaz o beni seviyor
Soran+1 yılkandırmıyorum oyalıyorum sadece
Soran+1 yılanladım
+1 yılNeden öyle bişey yapıyosun yazık değil mi ona? Seni başka menfaatler için kullansa daha mı hoşuna giderdi. Bide kızsın yani bence çok ayıp
01 Yorumla
Soran+1 yılyok yanlış anlamışsın daha 9 aydır tanıyorum onu zaman vermiyor ailesi de o da baskı yapıyor sürekli istemeye gelicez diye hazır değilim bana zaman vermiyorlar ben de babama söylücem yakında diyorum bekletiyorum napayım
sen bugün ona bunu yaptın ya yarın aynı şey başına gelirse hiç düşündün mü?
02 Yorumla
Soran+1 yılya evlenicem ben
+1 yılOldu olacak gazozuna ilaç at
Bu işte bir terslik var ama hayırlısı :)01 Yorumla
Soran+1 yılatmam cinsel ilişki evlendikten sonra
+1 yılBir ilişkide amaç faklılıkları varsa o ilişkiyi sürdürmenin anlamı ne ?
05 Yorumla
Soran+1 yılamacım kadın erkek eşitliği :D
- +1 yıl
sen robin hhod musun don kişod mu :D
Soran+1 yılben kadın hakları savunucusuyum :D
- +1 yıl
ben de kadın hakları savunucusuyum :DDDD ne alaka yaa bir erkeği oyalamakla kadın haklarını mı savunmuş oluyorsun ?
Soran+1 yılevet :D
adam gibi niyetinizi düşüncenizi söyleyebileceğiniz yüreğiniz yok çünkü
14 Yorumla
Soran+1 yılhe he
Soran+1 yılboş konuşuyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılsen neden istemiyosun ki hem bırakmasın istiyosun hemde evlenmek istemiyosun bu bir çelişki değil mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama ben birkaç yıl sonra istiyorum o hemen
- +1 yıl
hııı anladım o zaman devam yapıcak bişey yok :)
+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorsan neden seni bırakır diye korkuyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yıldüşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılZamanı konuşarak değil de böyle aldıysan sorun yok ama ya bu başka şeylere de girerse? İlla annenin evladını kandırması gibi sürekli kandırmak zorunda kalırsan nolacak :)
12 Yorumla
Soran+1 yılyok kandırmıyorum evleneceğim
Cevap sahibi+1 yılYüreğinden geçiyorsa elbette evlen. Hayırlısı olsun.
Onu kullandığını mı düşünüyorsun şimdi, umarım o seninle oyun oynuyordur.
07 Yorumla
Soran+1 yılhı hııı tabi tabii
Soran+1 yıloyun oynasa hergün ailesi bana ne zaman istemeye gelicez demez
Soran+1 yılyok öyle değil çok yalnız kaldık yapmak istese yapardı
Soran+1 yılyok tabiki
Bırakmasını istemiyorsan neden evlenmiyorsun beynim yandı.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlenicem
icindeki sicakligi biran once hissetmek istiyodur :))
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
+1 yılsenin gibileri oyuzden sikip sikip atmaktan zevk aliyorum
13 Yorumla
Soran+1 yılsalak öyle bir şey yapmadım
Soran+1 yılyapıp yapıp atmak senin karaktersizliğin
- +1 yıl
gotun basin oynasin sonra salak biz olalim gevsek
aferin madalya takalım mı sana iyi halt yiyosun. sizin gibi kızların Allah belasını versin
03 Yorumla
Soran+1 yılyav evlenecem de şimdi değil öyle yapan erkeklerin de ALLAH belasını versin
Soran+1 yılaynen aynen
Şurada rüyalarınızı paylaşıyorsunuz ya çok gülüyorum
020 Yorumla
Soran+1 yılne rüyası
Soran+1 yılhergün ediyor ya sen deli misin istemiyorum ki
Soran+1 yılzaman vermiyor acele ediyor
Soran+1 yılonu çok seviyorum
Soran+1 yılyok eminim
Soran+1 yılyok yok ailesi sorup duruyor sürekli
Soran+1 yıl23..
Soran+1 yılçok çok güzel değilim tabi
Soran+1 yılTovbe yarabbim ne alaka
Soran+1 yılTamam
- Aşk İlişkileri konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılİbre tersine mi döndü? Yer çekimi hava çekimi mi oldu? Nasıl bir iştir bu
02 Yorumla
Soran+1 yılnoldu şimdi ya :D
- +1 yıl
Birazcık şaşırdım da :))
Aşk İlişkileri konusunda 305 cevap paylaştı. bir erkek seni sevdiği için evlenmek istiyordur kaçırma
03 Yorumla
Soran+1 yılzaten onunla evlenicem ama zaman vermiyor
Soran+1 yılYok yok onu biraz daha iyi tanimak icin evlilik cok ciddi bir konu
+1 yılMemleketi cenabet ettiniz arkadaş. Aşağıda kızların yorumunu okudum. Devir değişmiş gerçekten.
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynen devam et son anda tekmeyi atınca gerçeklerle karşılaşacaksın.
01 Yorumla
Soran+1 yılhe tabii
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk çok mu yakışıklı ya da sen çok mu çirkinsin ya da bu bir çelişki mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılhep derler sana yakışmıyor bu çocuk ama ben onu seviyorum napayım o bana dünyanın en yakışıklısı gibi geliyor
- +1 yıl
Evlen o zaman sonra da uç çocuk yap
yeterince sevmiyorsun galiba evlenmek istemiyorsan.
05 Yorumla
Soran+1 yılyaaa anlamıyorsunuz :( istiyorum ama şimdi değil
Soran+1 yıl23.
Soran+1 yılbende öyle diyorum ama
amacın ne seviyosan neden evlenmıyosun sevmıyosan neden korkuyosun bırakmasından?
03 Yorumla
Soran+1 yılevlenicem de zaman vermiyor
Soran+1 yılkonuştum ki
+1 yılciddi değil yani niyetin.
amacım yiyişip koklaşmak diyosun.
kaşar ' sın06 Yorumla
Soran+1 yılgünahımı aldın sağol :D
- +1 yıl
KArdeşim ver geri günahını şuna, yaptığı belli allasen
Soran+1 yılbiz hiç ilişkiye girmedik evlendikten sonra helalim olunca
- +1 yıl
doğruları söylemek pahasına bu riske girerim.
@GeneralDriverZ - +1 yıl
Daha evlendikten sonra diyorsun, ama evlenmiyeceğim diyorsun. Siz arkadan yapacağınızı yapmışsınız belli
Soran+1 yıltövbe yarabbim evlenenlere bile haram kılınan pozisyon yapma kardeşim günahtır
AMACIN NE millet evlenecek adam bulamıyor sen bulmuşsun bunuyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılyav çok acele ediyor
Soran+1 yılevlenicem yahuu
Birdaha bulamazsin boylesini evlenme zaten adama huzur vermezsin bu zihniyetle hayirlisi
01 Yorumla
Soran+1 yılne yaptım da aldatmadım ki
+1 yılEvlenmeyi düşünmüyor musun peki ileride, seviyorsun da?
05 Yorumla
Soran+1 yılbana 2 yıl verse yeter ama o bu yaz diye tutturdu
- +1 yıl
Açıkça söyle, sonrası daha kötü olacak...
Soran+1 yılsöyledim
- +1 yıl
Biz büyüdük kirlendi dünya, zaman geçiyor ve roller değişiyor. Eskiden erkekler evlenme vaadiyle kandırırdı. Genç bir çocuğun tertemiz hayalleriyle oynama (: ...
Bi' de rol çalmayın...
Soran+1 yılne rolü
Çok yanlış herkesin bir umudu vardır madem evlenmeyecen çocuğu neden oyaluyon sen yoluna o yoluna bnce
01 Yorumla
Soran+1 yılevleneceğim güzel kardeşim ama o hemen istiyor
hem evlenmem diyon hem o benim diyon ne içtinde bu kafaya eriştin anlamadım?
18 Yorumla
Soran+1 yılevlenicem de şimdi değil
Soran+1 yılanlattım tamam beklerim diyor ertesi gün gene baskı
Soran+1 yılya beklicem diyor gene diyor ne zaman geliyoruz istemeye ya beklemezse :(
Soran+1 yıleyvallah
Ee nereye kadar devam etcek? Geciktirmenin anlamı yokk.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağol
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni kandırır evlenirsiniz bu yaz kız aklı kaz aklı biz kandırmayı beceremeyiz
01 Yorumla
Soran+1 yıloff öyle deme , deme öyle
vay anasini dünya gercekten degisiyo, uzuldum cocuga simdi
00 YorumlaBiraz daha oyalarsan, sen onun peşinden koşmaya başlayacaksın, Bu güzellik sende kalmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılEvlenmek isteyen bir erkek bu nasil bir yokluktur arkadas
06 Yorumla
Soran+1 yılne alaka
- +1 yıl
Aklina yanarim sevgilinin yokluktan heralde bulmus seni kacirmamak icin evlenelim turkusu cagiriyor
Soran+1 yılyok yakışıklı da öyle bulamıcak bir tip de değil
- +1 yıl
Zaten sorunda burada yakisikli karizmatik adamlarin hepsi yalniz, kizlar nerde odun var gider onunla cikar
Soran+1 yılyaa :(
- +1 yıl
Oyle ama kabul edin
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGelde erkeklerin yaptığnı şimdi kızlarmı yapıyo başımıza taş yağacak allahım :)))
018 Yorumla
Soran+1 yılniyeymiş
Cevap sahibi+1 yılErkekler evlenmek vadiyle kızlarla ayılmasını istemez de sende erkek arkadaşına yapıyorsun bir gariplik yok mu sence
Soran+1 yılya yoksa ayrılacak
Cevap sahibi+1 yılNereye kadar sürecek bu ilerde daha büyük sorun olabilir yanlış yapıyosun
Soran+1 yılama evlenicem
Cevap sahibi+1 yılEvlen o zaman ne duruyorsun bir çok kız var evlenmek için koca arıyan sende oyalıyrosun sorun ne peki?
Soran+1 yılonu daha iyi tanımak için bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılKaç ay ya da yıllık sevgilisiniz?
Soran+1 yıl9 ay
Cevap sahibi+1 yılŞimdi haklı buldum siz 9 ayda tanıma olmaz evlilik erken sanmıştım ki 3 yıl filan
Soran+1 yılyok ilk ay başladı evlenelim demeye e bende bunaldım artık
Cevap sahibi+1 yılHaklıymışın ya ne evlilik meraklısı bir erkekmiş anlamadım
Çokmu zenginsin?
Soran+1 yıldeğilim de ya ama genel de erkekler benden vazgeçemiyor neden anlamadım
Cevap sahibi+1 yılSende şeytan tüğü var galiba üzerine çekiyorsun yapışıp kalıyorlar :))
Soran+1 yılya o kadar güzel de değilim ki
Cevap sahibi+1 yılBak her kız güzel olacak diye bişey yok bazı kızlar tatlılıyla sempatisiyle dikkat ceker sende öyle olmalısın doğrusuda nu güzellik gelip gecici tatlılık sempatilik kalıcıdır:)
Soran+1 yılevet o da öyle diyor
Cevap sahibi+1 yılErkekleri üzerine çeken budur onu birazdaha tanı sorular sor
Sana cilsel yaklaşımda bulundumu öpmek dokunmak gibi?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılnereye kadar böyle gidecek nasıl bir zihniyetinz var ya
00 Yorumla seviyosan bekleme tanıyosan herşey uygunsa
02 Yorumla
Soran+1 yılbiraz zaman verse olmaz mı ya
+1 yılNormalde bunu erkekler yapmaz miydi :D
03 Yorumla
Soran+1 yıleee bu yaz düğün diye tutturdu ya
- +1 yıl
Sevmiyorsan bırak gitsin uzatma derim
Soran+1 yılseviyorum
evlenme vaadiyle yatagada atsaydin bari :D
01 Yorumla
Soran+1 yılyok yav
+1 yılSenin gibiler siktirsin gitsin artik...
11 Yorumla
Soran+1 yıloff salak mısın bilip bilmeden konuşma
- Devamını Gör (83)
Devamını Gör(128)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri