Nişanlım beni aldatıyor, olabilir mi?

Nisanlimla 2 senelik bi ilişkimiz var ve 1 ay sonra düğünümüz olucak nikahımızıda kiydık düğünden önce benim anlatmak istediğim olay pazartesi biz sabah otobüse bindik 07.53 saatinde ayrı ayrı oturmak zorunda kaldık ve benim gözüme böyle alımlı giyimine güzelce bakan bi kız gördüm sonra arkaya geçti kız ve bi baktım bu nisanlimin yanına oturdu inmeye yakın nisanlim yanıma geldi ve sen iste ulus da in orada binersin dedi ben burada iniyorum dedi bende tamam dedim ama hem yüzük var parmağında hemde askim diyor hani kızın duymamassi imkansiz bi baktım kızda aynı durakta indi sonrasında arkama baktığımda yan yana gidiyordu ama mecbur çünkü yer yoktu nese nisanlim normalde iş yerine hep 8 buçukta 8 10 gece binerdi ama bu hafta hep aynı saate biniyor ve imkansız bisey erken binmesi çünkü uykuyu seven biri şuda var bizim sosyal medyada olsun whaatsapta olsun resimlerimiz var ve elinde yüzük var bilmiyorum kafayı yicem ve onada soramıyorum çünkü sen kafayı mı yedin dicek ve ben bu işin içinden çıkamıyorum lütfen mantıklı cevaplar verin ne yapmam Grek

Nişanlım beni aldatıyor, olabilir mi?