Nişanlım beni aldatıyor mu?

3 yıllık bir ilişkimiz var son 1 yılı nişanlı olarak geçti 3 ay sonra evlenicez ama ben bugun telefonunu kurcaladım ve 1 haftadır 4 yıl once flortlestıgı cocukla konusmalarını yakaladım okuldan arkadası hatta bana 3 yıl once bana sevgılı olalım dıye geldiği gün o cocukla icip sevisip aksamına benle sevgili olmus ben bunu sımdı ogrenıyorum ve ara ara bu cocugunda bulundugu ortamlara gıtmısız benım haberım yok tabıkı bugun gorduklerımde 1 haftadır cocuk buna yavsıyo odevın karsılıgında benle sevis felan yazmıs bu hiç sert bir tepki vermemis olur yazmıs saka saka yazmıs sonra neden daha once bana ilgi göstermedin simdi gösteriyorsun gibi şeyler söylemiş ara ara geçiştirmiş ara ara flortleşmiş fotoğraflaşmışlar bir yandan odev hakkında konusmuslar bır yandan flort su an cok sınırlıyım ve her seyı sılmek istiyorum kafam allak bullak oldu ben dugun yapmak icin it gibi calısıyorum benım işte oldugum saatlerde bu cocukla konusmus ben sehir dışına felan gitsem cocugu eve bile cagıracak derecede konusmalar var (bu arada aynı evde yasıyoruz) ve evdeyken benımle cok iyi ama ben yanında degilken boyle seyler yapmıs bir kac kisiyle daha var konusmaları normal ama lutfen bana fıkır verın ayrılmak en dogrusu gıbı gelıyor ama aileler tanıstı 2 hafta sonra memleketlerine gidicem ailesiyle gorusucem dugun işlerini konusucaz

Nişanlım beni aldatıyor mu?