AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
İyi geceler sanada. Değğeri bilinmeyenler yalnızlar kulubü olarak değiştirsek daha doğru olur sanki
Öyle olsun senın için sen degerlisin kımsenin deger katmasına ıhtıyacın yok ❤️
Hayır iyi değil geceler yastiga sarılıp uyumak yetmiyor artik bana uyuyamıyorum
Bende yanımda guvenıp sarılabılcegım basımı gogsune yasladıgımda sacımı oksayan bırını ısterdım ama yok guzellıkde yetmıyo bazen bazıları guzel sevılıyo bn anca ızlıyorum
: ) ah bu ben
Ben de böyle kadinimin göğsünde uyumak, dudaklarimi tenine dayayıp öpe öpe, kokusunu icime ceke ceke uyumak istiyorum sicacik kollarinin arasinda
Oksasin böyle saçlarımı... sakallarımi...
Bastirsin beni kendine , katsin icine. ait olmak istiyorum ben kadinima
Bazi gunler de o benim kollarimin arasina girsin. Kaybolsun kollarimin arasinda... sıkıca sarayim bedenini hic ayrilmayacakmis gibi... dayiyayim dudaklarimi alnina, kadinim da dayasin dudaklarini boynuma... sırtını , başını oksayayim, ninniler soyleyip uyutayim istiyorum
Ruh ıkızımı buldum sanırım bende sevdıgıme sureklı dokunup opmek ısterım uyurken bıle mutlaka temas etmem lazım temas bagımlısıyım😂
Ahahha yastigima bile deli gibi sarılırken kadinima sarilisimi düşünemiyorum bile öyle deli sarılırım ki umarım ki nefesini kesmem 😅
Böyle ellerimiz ayaklarimiz dudaklarımız bütün bedenimiz kenetlenmeli deli gibi birbirine... yazin cok sicak terliyorum falan derse darılırım valla. Karışsın birbirimize terimiz. Kokuunu üstümde hissetmek istiyorum
Senın gıbı erkek yok denecek kadar az umarım kadınını bulursun
Bazen yastık olası gelır ınsanın😂
Umarım , ama ben umudumu kestim. Yalniz ve soğuk ölecek bu beden. Kimse tadamayacak sevgimi.
Yastigim olmak istersen hayir demem sarılırımmm : )
Şair gibi konusuyosun aynı daha yasın kac oğlum boyle konusma benım gbı bi evlılk mı gectı sankı basından
Yaşım 26 bazi seyler icin basimizdan evliliğin geçmesine gerek yok. Kimi kötü ilişkileriyle boğuşur yillarca, kimisiyse yalnizligiyla... ikisi de vücuda kalbe zarar
Benım gıbı her aksam kafasını yastıga koyup aglayarak uyuyan yoktur herhalde 2 yıl oldu gecmıyo kımseyıde alamıyorum hayatıma benım kalbımı yoran sey ılgısızlık ve sevgısızlık
İnan bu kalbini yoran şeyleri çok iyi anlıyorum ilgilenilsin sevileyim istiyorum eeee ben ilgimi sevgimi göstermezsem nasıl karşıdan bekleyeyim. Benim de gozlerim doluyor ozellikle otobuste böyle sevecen ciftleri gorunce... en basit canım kelimesine bile gözlerim doluyor hemencecik. Böyle kadinima sarildigim ilk gun kollarinda uzun uzun ağlayıp uyumak istiyorum
Ben kadının degılım ama ıdare edersın artık sarılalım gel ama ağlıycaksan hıc sarılmayalım :) sen cok duygusalsın burcun balık mı
Ahahah evet balık 😅
Anladım ztn o yuzden hassassın :) senın gbı biri terkedılır mı be bırak boş ver giden uzulsun
Boşverdim ben geçmişi. Sadece kendime üzülüyorum
:((((( üzülme diyemem cünkü üzülmek için dunyaya gelmısız sankı senı bılmemde benım bu saatten sonra yuzum gulmez cocugum ıcın yasıyorm
Sımsıkı sarilicaginiz bir cocugunuz var en azından : )
Oda olmasa hiç cekilmezdi zaten hayat :) onunda ılerde bana nankorluk yapmasından korkuyorum
Üzgünüm o nankörlügü bir gun her evlat yapacak, büyüyecek gidecek başka bir kadinin kollarina
Belki gitmez annesını bırakıp benım ondan baska kımsem de yok agzından yel alsın onsuz yasayamam
Gece midir beni düşüncelere daldıran yoksa ben miyim dalmak için geceyi bekleyen.
Gece olunca yalnızlıgını anlıyor ınsan
Seviyorum geceyi. Bütün pisliklerden arınmış; tertemiz olmuş gibi hissediyor insan.
Geceler herzaman iyi
Ne mutlu sana
Yark gibi berbat bi gece
Bekarsın herhalde
Bekarım çok bekarım durumlar hiç iyi değil.
Anlat kanki dinlerim sana ne oldu
Ulu orta anlatılmaz...
Hicbir kiz yalnizligi istemedigi halde yalniz kalmaz
Ben yalnızlıgı tercıh ettım cnku ne ruhuma ne bedenıme hıtap eden yok en azından kendım benı uzmuyor sakınligimde dınlenıyorum
Eee bu yalnizlik degil ki?
Ne bu o halde
Senin secenegin varmis sen istememissin biraz kibir var biraz da sanssizlik bedenime hitap eden biri yok ne demek? Sen nesin? Herkesin dengi var disarda ama insanlar kibir egodan kendine bakmadan daha iyisini istiyor
Ben aradıgımı buldum sandım yanılmısım en kotusude koparıp atamıyorum
Sen yalniz kalmamissin
Yalniz kalanlar kimseyi bulamaz
Siz yalnız mısınız
Evet
Neden peki evlenmedınız mı hiç
Yook ne evlenmesi sevgilim bile olmadi
Neden😂
Turk kizinin egosundan
Ben egolu degılım egolu ınsanın korkuları vardır
Sen olmayabilirsun gordugum kizlar oyle iste
İyi geceler...
İyi geceler..
Kimsem yok sadece mal varlığım
Benım kımsem var ama yok yapayalnız kaldım en cok bu koyuyo benım hıcbıdestekcım yok senın en azından mal varlıgın var sukret senin neden kmsen yok
Sen yaz KS soruyu kaldrmadan
Lütfen kırma beni
Velat. akol. official
tamam yemek yiyip yazcam
Hemen bakıyorum kız
İyiysede koyayım kötüysede.. amaan.
seninle iyi olur geceler
Tam istediğim azgınlık
uuu beybi
😂😂
Her daim yalnızım
Yasın daha cok genc neden yalnızsın
Sanssızım bahtsızım kimsenin ilk tercihi degılım aksine ilk gözden çıkarılan oluyom
Bende öyleyim kesin guzelsındırde
Çok üzücü girdin
Cırkınlerin sansı var
Bence güzel bir kızsın ve sadece eglenmene bak daha gençsin
Hiç arkadaşım yök
Sebebi soğuk durmandir belki
Ben arkadasın olurum senin nerde yasıyosun
Ankara ise beni bul :)
İzmir senn
İzmir harika şehir
@DenemelerSx bi sgıt yorumdan
Bartın canım ınstan varsa ver su dıngılide engelle gormesın
Yalnızlık iyidir.
Ben de buradayım :))
tam takım
Gecelwr iyi evet
Hayir degil 🥺
Evett
Evet 🙂
Sen neden yalnızsın kız mı bulamadın :)
Yok 😀
Yani evet gibi 🤭
Koca yapraklısın ya ondan korkmuslardır😂
Hakikaten öyle korkuyorlar 🤭
Fena valla
Hayat cok rutın gelıyo artık
Adam gbı adam yok
Var da 10 parmağın beşini geçmez. Bizim gibi temiz sevenlere değer verilmiyor ama o da bir gerçek
Sevdıkde ne oldu suyuna kadar onune gotururdum el iyi oldu yinede ben kötu oldum tek gordugum sey nankorluk
Yalnız olarak gece cok da iyi değil
Her daim
Sıradan
Beeen Yanlız
Her zaman
fena değil
Kaybedenler mi
Evet
2ç filmi izledin mi
Hayır ben esımden ayrıldım o gunden berı eve kapattım kendımı fılmin konusu ne
Sende mi ayrısın, konusuruz cocuk var mı
Sen de mı ayrldn evet var en cok ona uzuluyorum:(
Evet zor olmalı bilirim, senle mi kalıyor
Eve mi kapattın kendini
Evet kımseyi istemıyorm
Bende öyle ama kardesim cıktı geldi düzeni bozdu, oo filmi izledikçe kendimi buluyorum
Kardesın ne alaka sımdı
Unv kazandı bende kalıyor tüm düzenimi ruhumu bozdu. Yas bana istersen konusuruz
mesaj attm
Gördüm
Buradayız ☹️
Buradayız böldü
Hep yanlızdık beeeee
Maleseff