Aşk İlişkileri Uykusuzlar kulübüne hoş geldiniz sıhbet etmek isteyenleri bekleriz? Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncelll Uykusuzlar kulübüne hoş geldiniz sıhbet etmek isteyenleri bekleriz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262,1b cevap paylaştı. bende uykusuzum 1 0 Yorumla
Cmonbaby06 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 +1 yıl Uykusuzlar kulübünün ilk kuralı uykusuzlar kulübü hakkında konuşmamaktir 1 1 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Haaha Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl dün kaçta uyudun 0 149 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl 4 felandı galiba sen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yoo 4ü geçiyordu Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Gizlisin bilemiyorum sohbet ettik mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ettik tabi Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Eee neden gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizliden konuştuk çünkü Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Yaaa yazsana merak ettim iyice:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dün ilk buluşmayı konuştuk ya, sen değil miydin onu soran Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hımm sordum o soruyu doğru Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Bugün de mi gececisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sorma bugün 7de kalktım. yarın da öyle olcak. ama yatma gayreti içindeyim😅 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Yatma yaa bugün de sohbet edelim Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Seninle tanışmak isterdim ama uzağız Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ben de 8 de kalktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen nerde yaşıyorsun Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ankara sen? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Urfa 😅😂 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Çok uzaksın ya Bursadan Urfaya nasıl gittin😄 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Öğretmen misin yoksa Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Uyudum deme yaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaha evet 😂😂 isimler benziyor diye beni buraya atadılar Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Sen benimle hep böyle gizliden mi konuşacaksın😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet çabuk sıkılıyorum kusura bakma Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Benden sıkılmazsın ya bu kadar gizemli olmasan Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ciddi ciddi urfaya neden gittin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyledim ya işte 😂 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hahaha makara zannetim. Aşk hayatı nasıl gidiyor orada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gitmiyor😂😂 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Nedennn Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl O eve attığın gibi çekingen biri yok mu😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buluruz elbet de çekingen neden😂 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ya nereye kayboldun sennn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl az sabırlı ol ya Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Sanki öyle tarif etmiştin. Sen Ankara'ya gelsen😉 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Haahha biraz sabırsızım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu sabırsızlıkla hemen yarın gelmemi istersin😂 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hiç fena fikir değil😄 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl yok mu gelme durumları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yok urfayı seviyorum ben Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Memleketin mi Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 28 yaşındayım. hayır urfalı değilim de gelmemek için bahane uyduruyorum😅 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Benden mi korktun😄 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl O çocuk gibi başkası oldu mu😄 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Uyuyacaksan vedalaşalım:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi geceler Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Haydaa gidiyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen dedin Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ben seninle sabaha kadar sohbet edebilirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl vedalaşalım diyor birde😅 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ya ben sen çok yorgunsan diye dedim yoksaaa😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kıyamam beni de düşünüyor😅 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Düşünceli biriyimdir😄. Urfada da mı tek kalıyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet tekim Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Şimdi urfada olup seninle cipa mısır film izlemek vardı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl dimi sarmaş dolaş dkdjkd Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hahaha masum bir film keyfi ya. Ben öyle bir insan mıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahah sadece bi tahmindi😅 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Sen nasıl izlemek isterdin😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yazdığım gibi 🙈 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Bende kesinlikle öyle izlemek isterdim çok keyifli olurdu Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Seni merak ediyorum tarif etsene kendini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bu gecede bize ayrılan sürenin sonuna geldik :) Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Yaaa biraz daha kal Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Normalde çok uykusuzdum sen yazınca gitti😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hadi uyuyalım erken kalkcaz 😂 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ya biraz daha kal zaten uzaktasın😄 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Beraber mi uyuyalım😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olur 🥰 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Canımı istediyorsun ama. Benimle uyumak zordur çok fazla öperim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En sevdiğim 😍🥰🙈 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hımmm en çok nerenden öpülmeyi seversin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dudaklarimdan sen Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Saatlerce öpebilirim. Boynum ve dudaklarım en hoşlandığım yerler Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Ben başka yerleri de öpmeyi çook seviyorum🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tahmin edebiliyorum, benim gibi🥰 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl İkizlere saatler ayırabilirim. Modum çok yükseldi😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haha ilk onu yazcaktım sonra dudağa çevirdim Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Yazsanaaaa o kadar seviyor musun. Nasıllar kaç beden? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dudak da önemli şimdi ama😂 büyükler Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Offf delirtme beni😄. Ya beni Urfaya getirteceksin. 80b var mı Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Seni sabaha kadar uyutmazdım🙈 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Günaydın güzelll kadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Günaydın 🤗 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Okulda mısın Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Biz bu sorunun altına yüzlerce yorum yapacağız belliki😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet okuldayım yeni geldim 😅 sen Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl İş yerindeyim güzelim Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Sabah erken uyanacağım deyince erken okula gideceksin zannettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabah başka eğitim vardı o yüzden Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Kaçta bitiyor okul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 saate🙈 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay 2😂😂 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Gece zaten seni uykusuz bırakıyorum güzelce dinlen gece burada olmalısın😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman gece görüşürüz 😂🤗 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Kaçta gelirsin Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Sorunun altında heder olduk ama😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 11 iyi mi😂😂 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Harikaa😄 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Aslımda senin sesini de merak ediyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece sesimi mi😅 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Her şeyiniiii😄 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Sen beni merak etmiyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etmiyorum sanırım Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Aaa neden Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Bende senden yorum isteyecektim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne gibi yorum Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Tatil fotom nasıl diye Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Neyse boş ver Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fark etmez 🤔 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Pp mi değiştireceğim mağlum başka türlü olmuyor bakabilecek misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur bakarım Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Değiştirdim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm güzel 😅 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Senin gibi zor beğenen birinden duymak güzel Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl İşlerin varsa sonra konuşabiliriz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Daha iyi olabilir Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Bugün full mü yoğunsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya bu hafta sabah seminer oluyor, öğlen ders, akşam da arkadaşlarla takılma derken günü kapatıyoruz Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl 11 anlaşması iptal o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Napcaz ki 11de zaten konuşuyoruz Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hayır sen konuşmayalım bugün yoğunum dedin ondan sordum Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Neyse güzelim sen müsait olduğunda bana yazarsın iyi geceler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana da oyi geceler 🤗 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Bugün özleteceksin her gece seninle sohbete alıştım😊 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Güzelim naberr Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Sen gelmez oldun sen gelmez oldun:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıra gecesindeyim😂 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Aaaa bende çok istiyorum eğlenceli mi😄 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Kayıpsın bu aralar güzel kadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl noldu uykun mu kaçtı :) Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hahah beni biliyorsun. Sen ne durumdasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hiç gelmedi ki 😂 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Özlettin kendini ama:)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bayadır konuşamadık tabi Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Öyle oldu biraz sen gizli olunca bi tık zorluyor Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Nasıl geçti günün haftan Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Uyudun mu ama yaaa Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Bi sıkıntı mı var pek konuşmak istemiyor gibisin Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Sen misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ay evet 😂 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hajaja sen miydin Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Nasılsım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyiyim sen 😂 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl İyidir özlettin kendini😄 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Sen neden dm den yazmıyorsun bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok mu özledin beni 😅 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Çokkkk😄 Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl Hadi dm ye gelllll😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bende uykusuzum
Uykusuzlar kulübünün ilk kuralı uykusuzlar kulübü hakkında konuşmamaktir
Haaha
dün kaçta uyudun
4 felandı galiba sen?
yoo 4ü geçiyordu
Gizlisin bilemiyorum sohbet ettik mi
ettik tabi
Eee neden gizlisin
gizliden konuştuk çünkü
Yaaa yazsana merak ettim iyice:))
dün ilk buluşmayı konuştuk ya, sen değil miydin onu soran
Hımm sordum o soruyu doğru
Bugün de mi gececisin
sorma bugün 7de kalktım. yarın da öyle olcak. ama yatma gayreti içindeyim😅
Yatma yaa bugün de sohbet edelim
Seninle tanışmak isterdim ama uzağız
Ben de 8 de kalktım
Sen nerde yaşıyorsun
Ankara sen?
Urfa 😅😂
Çok uzaksın ya Bursadan Urfaya nasıl gittin😄
Öğretmen misin yoksa
Uyudum deme yaaa
Hahaha evet 😂😂 isimler benziyor diye beni buraya atadılar
Sen benimle hep böyle gizliden mi konuşacaksın😄
Evet çabuk sıkılıyorum kusura bakma
Benden sıkılmazsın ya bu kadar gizemli olmasan
Ciddi ciddi urfaya neden gittin
Söyledim ya işte 😂
Hahaha makara zannetim. Aşk hayatı nasıl gidiyor orada
Gitmiyor😂😂
Nedennn
O eve attığın gibi çekingen biri yok mu😄
Buluruz elbet de çekingen neden😂
Ya nereye kayboldun sennn
az sabırlı ol ya
Sanki öyle tarif etmiştin. Sen Ankara'ya gelsen😉
Haahha biraz sabırsızım
bu sabırsızlıkla hemen yarın gelmemi istersin😂
Hiç fena fikir değil😄
yok mu gelme durumları
yok urfayı seviyorum ben
Memleketin mi
Kaç yaşındasın
28 yaşındayım. hayır urfalı değilim de gelmemek için bahane uyduruyorum😅
Benden mi korktun😄
O çocuk gibi başkası oldu mu😄
Uyuyacaksan vedalaşalım:))
iyi geceler
Haydaa gidiyor musun
sen dedin
Ben seninle sabaha kadar sohbet edebilirim
vedalaşalım diyor birde😅
Ya ben sen çok yorgunsan diye dedim yoksaaa😄
kıyamam beni de düşünüyor😅
Düşünceli biriyimdir😄. Urfada da mı tek kalıyorsun
evet tekim
Şimdi urfada olup seninle cipa mısır film izlemek vardı
dimi sarmaş dolaş dkdjkd
Hahaha masum bir film keyfi ya. Ben öyle bir insan mıyım
hahah sadece bi tahmindi😅
Sen nasıl izlemek isterdin😄
yazdığım gibi 🙈
Bende kesinlikle öyle izlemek isterdim çok keyifli olurdu
Seni merak ediyorum tarif etsene kendini
bu gecede bize ayrılan sürenin sonuna geldik :)
Yaaa biraz daha kal
Normalde çok uykusuzdum sen yazınca gitti😄
hadi uyuyalım erken kalkcaz 😂
Ya biraz daha kal zaten uzaktasın😄
Beraber mi uyuyalım😄
olur 🥰
Canımı istediyorsun ama. Benimle uyumak zordur çok fazla öperim
En sevdiğim 😍🥰🙈
Hımmm en çok nerenden öpülmeyi seversin
Dudaklarimdan sen
Saatlerce öpebilirim. Boynum ve dudaklarım en hoşlandığım yerler
Ben başka yerleri de öpmeyi çook seviyorum🙈
Tahmin edebiliyorum, benim gibi🥰
İkizlere saatler ayırabilirim. Modum çok yükseldi😄
Haha ilk onu yazcaktım sonra dudağa çevirdim
Yazsanaaaa o kadar seviyor musun. Nasıllar kaç beden?
Dudak da önemli şimdi ama😂 büyükler
Offf delirtme beni😄. Ya beni Urfaya getirteceksin. 80b var mı
Seni sabaha kadar uyutmazdım🙈
Günaydın güzelll kadın
Günaydın 🤗
Okulda mısın
Biz bu sorunun altına yüzlerce yorum yapacağız belliki😄
Evet okuldayım yeni geldim 😅 sen
İş yerindeyim güzelim
Sabah erken uyanacağım deyince erken okula gideceksin zannettim
Sabah başka eğitim vardı o yüzden
Kaçta bitiyor okul
1 saate🙈
Ay 2😂😂
Gece zaten seni uykusuz bırakıyorum güzelce dinlen gece burada olmalısın😄
O zaman gece görüşürüz 😂🤗
Kaçta gelirsin
Sorunun altında heder olduk ama😄
11 iyi mi😂😂
Harikaa😄
Aslımda senin sesini de merak ediyorum
Sadece sesimi mi😅
Her şeyiniiii😄
Sen beni merak etmiyor musun
Etmiyorum sanırım
Aaa neden
Bende senden yorum isteyecektim
Ne gibi yorum
Tatil fotom nasıl diye
Neyse boş ver
Fark etmez 🤔
Pp mi değiştireceğim mağlum başka türlü olmuyor bakabilecek misin
Olur bakarım
Değiştirdim
Hmm güzel 😅
Senin gibi zor beğenen birinden duymak güzel
İşlerin varsa sonra konuşabiliriz
Daha iyi olabilir
Bugün full mü yoğunsun
Ya bu hafta sabah seminer oluyor, öğlen ders, akşam da arkadaşlarla takılma derken günü kapatıyoruz
11 anlaşması iptal o zaman
Napcaz ki 11de zaten konuşuyoruz
Hayır sen konuşmayalım bugün yoğunum dedin ondan sordum
Neyse güzelim sen müsait olduğunda bana yazarsın iyi geceler
Sana da oyi geceler 🤗
Bugün özleteceksin her gece seninle sohbete alıştım😊
Güzelim naberr
Sen gelmez oldun sen gelmez oldun:)
Sıra gecesindeyim😂
Aaaa bende çok istiyorum eğlenceli mi😄
Kayıpsın bu aralar güzel kadın
noldu uykun mu kaçtı :)