Bir sürü nefes alan beden düşünen beyin olmasına rağmen o kalabalıkların içinde yalnız kalır insan çoğu kez. Çok olması birşeylerin yettiği insanı tamamladığı anlamına gelmez ki, belki tek bir kişi tüm yalnızlığını alıp götürmeye yeterken bazen kalabalıklarda insanı yalnızlığa mahkum eder. Peki siz; Kalabalıkların içinde yalnız mısınız?
Ben hep yalnızdim ki. Ruhum yalnizdı. Basta garipsedim. Üzüldüm. Neden yalnizdim? Hep mi boyle olacaktı? Sonra arkafaslarim oldu yalnizligim bitecek dedim kazık yedim defalarca. canim yandi. Artik isteyerek yalniz oldum. Yalnizlık artik benim secimim.
Çevrem çok kalabalık fakat o onca kalabalığa rağmen kendimi yalnız hissediyordum ve yeri geliyor hislerimin doğru olduğunu görüyorum.. Hani bir laf vardır 10 tane 10 kuruşta 1 lira eder 2 tane 5 kuruşta.. :)) anlatabildiysem ne mutlu bana.
Arkadaşlar, dostlar, düşmanlar, yabancılar. İstemediğimiz kadar, yalnız sayılamayacak kadar insana sahibiz çevremizde. O halde 'yalnız' değil de 'eksik' demeliyiz bir şeylere.
En İyi Cevaplar