Aslına etrafiniz çok kalabalık ama. Ayit olamama hissi. Kayboluş...
2 ay
Kalabalık içinde yalnız kaldığınızı düşünüyor musunuz?

Aslına etrafiniz çok kalabalık ama. Ayit olamama hissi. Kayboluş...
Sosyal bir kişilik tipine sahip değilim. Genellikle 1-2 arkadaşa sahibim. Bu yüzden kalabalık içinde yalnız hissetme durumunu daha sık yaşıyor olabilirim. Ancak kalabalık içinde yalnız hissetmekten kasıt nedir? Topluluk ile birlikte akış deneyimini yaşadığımda bu şekilde hissetmiyorum. Örneğin bazen konsere gidiyorum ve hepimiz aynı anda şarkıcıya eşlik ediyoruz ve o zaman sanki bir bütünün parçasıyım. Ancak otobüs beklerken, iş yerinde ve birçok durumda sayı olarak çok fazla insan olmasına rağmen yalnız hissediyorum.
Evet. hemde çok, Çünkü kimse beni anlamıyor, bu yüzden öyle hisediyorum.
Cevap
13Cevap
Evet bazen kalabalığın içinde tek olursun yalnız olursun çünkü aslında seni etrafındaki değil ruhunun içinde seni anlayacak ruhunu iyi edecek ruhuna sarılacak mutlu edecek biri yok düşüncelerinle aynı insan yok öyle olunca tabii ki ruhen psikolojik olarak kendini çok yalnız hissediyorsun
Bu konuda haklısınız...
O zaman sen eminim geceyi seviyorsun karanlığı seviyorsun çünkü gerçekten yalnız insanlar geceleri ortaya çıkar
Haha evet. Gece benim arkadaşım. Müzikler sırdaşım...
Sen de beni görüyorsun biliyor musun geceleri seni uzağa götüren müzikler belki de türküler bazen de gözyaşı pıt..
Yani türkü sevmem ama müzikler seni alıp götürüyor. İster istemez
Dertleşmek insan arıyor geceleri insan bazen
evet bazen yurudugum zamanlar sankı ınsanlar yokmus gıbı gelıyor
Değil mi? Koca bir hiçlik gibi
Kesinlikle. Yaşanan küçücük olaylar bile.. normal geliyor..
Normal değil degil mi bu aslında... tepkisizlik. Ne ağlıyor ne gülüyorsun tarzı..
Etrafım çok kalabalık olmadığı için yalnız kaldığımı düşünmüyorum. Çevremdeki kişilerde olmasını istediğim beni mutlu eden huzur veren insanlar. Ne kadar az insan o kadar çok huzur...
Kaldığımı düşünmek değil de, direkt ben öyle istiyorum. Çevremde aşırı samimi olduğum 10-15 arkadaşım var. Gerisi boş geliyor.
Aslında zaman zaman oluyor bu. Ya da zaman zaman bunu kendime yapıyorum diyelim.
Koskocaman bir şehir de kendimi yalnız hissediyorum
Uzun zamandır kalabalıktan da uzaklaştım direk yalnızım
Evet bazen düşünüyorum.
Evet sürekli öyleyim
Küçüklüğümden beridir peşimi bırakmayan his
Benim sloganımdır neredeyse
Öyleyim ama kendimle mutluyum
Evet düşünüyorum
Düşünmüyorum
Hep tekim
Bazen oluyor
Bazı bazı oluyor..