AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
139Cevap
çok doğru ama eksik bir tespit çünkü onlarda önceden bakımlıydı ama işte birine kapağı atınca salıveriyolar kendilerini. sonrada yok ona bakma buna bakma hep bir baskı politikası
Bakımlı kızlar bütün erkeklerin hoşuna gider , ama bu onları biraz ulaşılmaz gösterebilir.
Sizlere açılmaya sevgili olmaya korkuyolardır çünkü bakımlı kızlar erkeklerin gözünde alaycı şımarık olabiliyor bnde bile oluyor yanlarına gitmeye bile korkuyorum bzn çünkü öyleleri egoist oluyo
Bilmiyorum ya böyle görünmemek için napmalı
Bakımlı olmaya dvm et fakat öyle biri olmadığını da kanıtla sohbet et cana yakın ol arkadaşça davran falan bir Allah'ın kulu olan kız da bana böyle davransa kurban kesicem ztn ama gel gör ki kızlar bana düşman
Aynen ya
Bence bakimli ve guzel bir kiz gorunce yaklasmaya korkuyolar bu bizi napsin gibisinden yoksa baska aciklamasi olamaz
Yahu oyle bır sıkıntın mı var? Gel gezdıreyım senı olayın gezmekse eger.
Lafın gelişi o
Bir insana zorIa sevdiremezsin kendini, bana güven diyemezsin. O bunu hissetmiyorsa, tek bir söz söyIeyebiIirsin: sen biIirsin.
Can Yücel
Acik sacik giyinen, disari guzel gorunmeye calisan kadin katil olma sebebidir.
Açık saçık giyinmekle güzel giyinmek arasındaki bağlantı ne alaka
Ayni hesap. Guzel giyinmeyi evinde sev, disarda degil. Disarda bakimli ve guzel gorunmek sana hic bir fayda saglamaz.
kadının en güzel hali en sade hali ya
genelde bayanlar bunu açılmakda bulmuşlar
ve özgürlüğü böyle tanımlamaktadırlar
bakışlardan da rahatsız olurlar ve yanındaki sevgilisi ya da eşinide rahatsız ederler
aslında özgürlük kapanmakla ilgili
kapanmalı
kapandıkça özgürleşir
erkeklerin kötü bakışlarından sıyrılır sadece eşine kocasına özel biri olur..
Biz bakimliyken begeniyoruz is isten gecince de kendilerini saliyorlar ozeti bu.
Hahahah bu açıdan düşünmemiştim
Herşey tip ve güzellik değil benim için oturmasını kalkmasını bilmeyen hoppa dediğimiz bir dünya kız var karakteesiz olan belki de ondan sevgilileri olmuyordur
E şimdi bu iş kulvar işi.. Şahsen ben böyle çok süslü kizlara yaklaşmiyorum.. Sıkıntı abi bizim dünyalarimiz ayri.. bakimli erkekler baksin size.. Paspalliği seviyoruz sizi desteklemiyoruz
😜
Her erkek yanında alımlı şık bir bayan gezdirmek ister. Bu alımlı şık bayanların yalnız kalmasının sebebi egolarının tavan yapması, gözlerin doymamasından kaynaklanıyor
Gayet tabi yanımda bakımlı hatun olmasını severım bu bir grurur olur emın o kızlarda zamanında susluydu ama cıkmaya baslayınca salaş salmıslardır kendılerını beğenen beğendı deyıp
Bende bazen rastliyorum ckk karizma bir cocuk ama yaninda bakimsiz bir bayan kol kola ;)
Katılmıyorum bakımlı kızlar gayette yalnız değiller
erkekler basit canlılar bakıyor kıza güzel, bakımlı, kendinden emin bu kızın kesin bana bakmaz ya da bu kızı havada kaparlar deyip gözünde büyütüyor, aşılamaz hale getiriyor sonra bütün güzel kızlar yalnız
Hayır özgüveni yerinde olan bir erkek gezdiririr cekinmeden.
öyle cok havalı ögrünüyosunuz ayrıca tecrübelerime dayanarak söylüyoyrum çoğuda o şekilde çok havalı oluyor
şahsen benim görüşüm kız ne giyse oluyor:) ben mesela o tür kızlarla nasıl gezilir nereye götürülür ne yaparsam pot kırarım die çok düşünürm :)
Benim icin en güzel hal, naturel olanıdır.. amma velakin bazı kızlarimiz guzel giyinmenin adabını kaçırıyorlar. Seksepallik durumlari daha çok ön planda.. ben istemem öylesini..
Ceneniz durmuyo en ufak bisey tersliyosunuz cocuklari onlarda yaklasmiyo bu kadar basit
mute5 'e tamamen katılıyorum, beğenmediğiniz biri olduğunda kesinlikle adamı yerin dibine geçiriyorsunuz...
Çok dikkat çektikleri için kıskançlığa neden oluyor.
kendini çok beğenmiş olup brad pitt tarzında adam aradıkları için olabilirmi :)
Biraz oyle oluyor, bu kiz bana bakmaz, ben bu kizi elimde tutamam tarzi dusunceler falan
güzel kızların erkek arkadşı vardır kesin diyoruz teklif edildiğinde cevap red gelicektir o nedenden olabilir.
Adamlar tabi kaçar masrafları düşünüyor yuruyen yolcu motoru misali kim binde tasirsin gözüyle bakiliyordur
havalılıkla alakası yok onlar doğal oluyor siz yapmacık tek fark o
Aynen ondandır hayatında öyle bir kızla olmadığın için laf at anca :)))))
hayat benim hayatım ama saysam o tarzda hayatıma giren insanları 1 deste olmuştur :)
valla seviyorsam bakımlı veya bakımsızhiç farketmez. Ama ilk başta hoşlanabilmem için bakımlılar daha şanslı
Öyle bişey yok :)) Bazı insanlar var zamanı gelsinde sevgili bulsun diye beni bekler. Yok öyle şey Doğru insanı istiyorsan seninde bazı seyler yapman lazım sosyal olmak gıbı mesela.
Alla biz niye yalnız dolanıyoruz sizde yalnızsanız onu anlamadım :)
ha ha =)
Ne oldu :)
sanırım bizim onlardan etkilenmeyeceğimizi düşündükleri için uzak duruyorlar olabilirler :D
Başkalarını bilemem de benim sevgilim bu kiz benim diye geziyor ortalikta :)))) halinden memnun yani
ben sevdiğimin bütün özel yönlerini sadece kendim bilmek görmek kısaca his edip sadece ben yaşamak isterim eh olsun artık bu kadarda değilmi :))
Havalısın demekki beni bulamamam garip :) olurdu yani bende bakımlıyım, bakımlı bir kızı tanıdıktan sonra kafalar uyusursa hayır demezdim :)
O kadar kizin yanliz kalmasinin sebebi havali olmasi kendilerini prenses sanarlar yuksekte ucarlar ee o yuksekten ucan cok az erkek varbulmalarina imkan yok sonra yanlizim diye aglarlar
bazıları çok havalı takılıyor muhattap olası gelmiyor insanın
Genelde bu kız bana bakmaz düşüncesi yanınıza yaklaşmamıza mani olur.
Ulaşılmaz göründüklerinden erkeklerin yaklaşamadığı durumdur :D
dikkat çekiyor diye belki o kadar bakımlı oluyorsunuz ama başka erkeklere mi kendi erkeğinize mi o karışık
çekinmiyorlar altından kalkamıyorlar o yüzden daha bakımsız istiyorlar
Evet çok havalı görünüyorsunuz. İçimizden bunun sevgilisi vardr kesin biz teklif etsek tersler dediğimiz çok olmuştur
Yok artık yaa bizde niye kimse yaklaşmıyo bize diyoruz
Kendinize yaklaştırmıyorsunuz ki
Ya tavırlarım kendini beğenmiş değilki gayet neşeli sevecen bir insanım sadece biraz çekingenlik var
Sizi göre öyle olmaya bilir ama dıştan görünüşünüz öyle demiyor erkek gözüyle baktığımızda
Tek sebebi sık giyinenlerin sıradan birisine göre ulasilabilirlikleri artması yoksa her erkek bakımlı dış ve iç güzellige önem verir
Sade halde olupda guzel gorunen hatuna can feda guzel olmaya calisip bir ton boya alci isleriyle ugrasan kizlari opulmuyonuz bile :D
Güzel kızların yalnız olma sebebi genelde erkeklerin cesaret edememesidir
Nerde bu sevgilisi olmayqn kizlar. Kiminle konussam ya sevgilik var diyor yadq dusunmuyorum diyor.
O zaman kostutmayi birak dostum aşk bir yolunu bulur;)
Erkeklerin 99 u bu kız bize gelmez der ve bakmakla yetinir.
Şimdi ben senin güzel olduğuna inanmıyorum
Ama inanmak istiyorum
Ne yapmalıyım?)
Ben çok sık giyinise sevgili olmam kıskanırım ondan sonra başıma belaa alırım sevgili olmam
Sanırım o erkekler kendine güvenmiyor ya bu kız bana bakmaz diyo ya da ztn sevgilisi vardır diyodur :)
Cogu erkek beni kaldiramiyor cok guzel guclu ve akilli oldugum icin cekiniyorlar bunu da belli ediyorlar bu durum benim umrumda degil...
Giyimim de guzel
Tek sıkıntınız burnunuzun havada olması ve tipinizin egonuza paralel olmaması ;)
yani çekinmekten ziyade o sadece bana ait olmalı baskasının görmesıne gerek yok
Bu dertten amma cok kişi ykınıyo abi sıkıntı yok alışrsın ben alıştım
sizi sevenleri beğenmediğiniz küçük gördüğünüz veya kendinize layık görmediğiniz için olabilir mi
Hayır olamaz
ama öyle
kızlar , erkekler gerçekten bişeyden anlamıyorlar körler körrr
hatun bu kadar bakımlı ve guzel oldugu dusuncesıne varırız ve derız kı zaten bırı vardır hayatında:)
Ben çok havalı olmadığım için vasat kızlardan hoşlanıyorum açık açık söyliyim.
her erkek yanında bakımlı ve güzel bir kız olmasını azrzu eder. fakat güvensizlik , arkadaşlık ortamı oluşturmada zorluk herkes kızını hadi git gez diye sokağa bırakmaz ve haklılarda
Burnun küçük mu? Mesela bu takıntım var benim misal değişir erkekten erkeğe
eskisi yenisi listesi kalabalık olup bırakıp gitme ihtimalini de düşünmek gerekirse doğru bir tez
Alakası yok hiç kimseyle çıkmadım
Doğal durmuyorsunuz ben strese giriyorum sevgilimin abartılı giyinmesini istemem o yüzden
Abartılı giyinmekle şık giyinmek aynı şey mi? Hey allahım
Beni anlayan anladı boşver.