+1 yılBir kaç farklı yorum getirilebilir. Bana göre kim korkuyorsa büyük saçmalık. Ben güzel/yakışıklıysam ve seni beğenip sevgilim olmuşsan yanımda bakımlı güzel görünmeni isterim. Sevgili bukacaksam da öylesine bakarım. Kaçmak mı? Ne mümasebet!
Gelelim niye sevgilileri olmuyor konusuna, şimdi ilk olarak bizim bu bakımlı güzel bayanlarımız nihayetinde bir kız olduklarımı unutarak çok büyük havaya girdikleri oluyor (havalı olmak kesinlikle suç değil, güzel ve bakımlı halimle ben de sıradanlara dönüp bakmam ama bu sözüm abartanlar için geçerli), böyle olunca da ister istemez adayların büyük kısmı gerek çekingenlikten, gerekse bana bakmaz düşünceleri sebebiyle eleniyor. Haklı çünkü kişi daima partneriyle kendisinin hak eden bir eşleşme olup olmadığını sorgular.
Şayet kızımız bu havasında haklıysa kendi sınıfındaki diğer rakiplerinden kendine ne düşerse nasipleyor, yok eğer hava orantısız ise kalanlar da elenmiş oluyor ki böylece yalnız kalıyor.
İkinci kısım ise sevgili olduktan sonraki süreç; kim inkar ederse etsin, sevgili olduktan ve belli bir süre geçtikten sonra kişiler pozisyonlarını garantiledikleri için eskisi kadar bakımlı ve özenli olmuyorlar (keşke olsalar ama çok nadir). Ben buna ilişkilerin memuriyeti diyorum. O gördüğünüz sadece gözüne kalem çekip çıkmış kızlar, kumaş altına spor giyen erkekler hep bu memuriyetin ürünü. Artık başkası tarafından beğenilme isteği ve umuru kalmamış oluyor ki bunun iyi bişey olup olmadığı tartışılır (bence kötü, halihazırda sevgilin olsa bile yine onun için güzel ve bakımlı olmalısın, ilk günler gibi gissetmeli hep). Eğer bu önemli olmasaydı erkekler arabalarını her hafta yıkamaya parlatmaya götürmezlerdi.
Umarım izah edebilmişimdir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Aslında bu birçok sebebe bağlı. Mesela sevgilinizin olup olmadığını bir türlü oğrenemeyebiliriz. Çok tanıdığım var bu şekilde. İnsanların giyimi ve takıldığı yerler, aktiviteleri ve takıldığı arkadaşları insana bir seviye verir. Genelde (en azından benim gördüğüm kadarıyla) Erkek bakar ve bu kız beni aşar der. Çünkü sevgililik sadece aşkla çok zor günümüzde. Her türlü maddi manevi bağ gerekiyor. Bazen altından kalkamayacağını düşünüp hiç girmiyeyim bu işlere der. İşlerim var ben bu insana zaman ayıramayabilirim der. Benim gibi biri onu oyalamasın daha iyisine layık.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa böyle görünmemk için sade mi olıyım yani o da saçma geliyor kendimi nasıl hissediyosam oyle giyerim ben buyum yani
- +1 yıl
Dışarıdaki yabancılar ilgi göstermesi nadirdir. Genelde yakınlık arkadaş ortamında olur. Arkadaş edinin, kim olduğunuzu ve neler yaptığınızı konuşun. İnsanlar bilsin. Bilsinki aslında sizin havalı birisi değil sadece kendine bakan, öyle üst seviyede birisi olmadığınızı anlasınlar. Üst seviye olmadığınızı söylemem lütfen yanlış anlaşılmasın. Burada demek istediğim siz herkes gibisiniz yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşkasının hesabından yazıyorum erkeğim.
O kız havalı bu kız bana bakmaz bu beni aşar düşüncesi oluşuyor. Yani erkek kendini burada yetersiz hissediyor haliyle en azından şu kızla tanışmak istesem bu bana göre diyoruz sizden daha özensiz olanlara yani.
Mesela ben bakıyorum öyle kot pantolon giyen hafif makyajlı kızlara ne bileyim havalılar gibi geliyor öyle popüler biri filanda değilim yaş gelmiş 22 ye diyorum içimden benim tarafa bile bakmıyor şimdi ben bu kıza baksam bana abaza damgası vuracaklar çevir kafayı diyorum direk kendi kendime. Haliyle ulaşılması zor bir hal oluyor böyle olunca. Tabi şu da var denemeden nereden bileceksin belki kabul edecek diyebilirsiniz fakat ben denedim yani tanışmak istedim filan ama ret aldım üstüne dalgada geçti hatta. Yani ret almak mesele değil ama dalga da geçilince erkeğin gururu kırılıyor ve bu hep aklında oluyor. İleride bir kızla tanışmak istese bile tereddütte kalıyoruz ya buda ret ederse ya buda dalga geçerse hatta bu psikolojiyi yaşıyorum yani. Ben ilk kez bir kızla tanışmak istedim onda da ret aldım ve dalga geçildim şimdi ben bundan dolayı bir kızla tanışamıyorum bile ya gene dalga geçerlerse benle diye. Yani demem o ki sözüm size değil fakat kendine bakan kızlar ulaşılması zor olur ve çoğu havalı olur kimileri dalga geçer vs. hal böyle olunca erkekler sizden uzak duruyor.
Mesela sizin gibi bakımlı kız benle dalga geçerek ret etti ben şimdi asla bu tip kızlarla konuşamam bile ömür boyu bu utancı yaşayacağım fakat en azından bakımsız vs. kız oldu mu en azından onu elde etme şansım daha yüksektir. Bak bu havalı değil popüler değil vs. gidip o tip kızların peşine takılıyoruz.02 Yorumla
Soran+1 yılİyi de her kız aynı mı siz de nerde egoist şımarık kız var onları buluyorsunuz zaten. Ben bana gelene şans verdim de ne oldu dengesiz davranıp yarı yolda bıraktı ben de görüşmüyorum artık. Bu kadar reddedilmekten korkuyorsan egoistsin demek.
Cevap sahibi+1 yılTam tersine kız dışarıdan bakıldığında saf ve temiz kalpli gibi gözüküyordu ama hiçte öyle değilmiş. Bir şey sorucam bir erkekle tanışmak istedin o erkek sana abazamısın kızım sen bana sarkıyo diye bağıra çağıra konuşursa 50-100 kişi civarı da sana bakarsa rezil olursan senin hakkında konuşurlarsa sen gidip bir erkek ile tanışmak için teklif eder misin? Yani aynı olayı yaşama şansın tekrar var haliyle bunu bilemezsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılben de ondan şüphelenmeye başladım :S her zaman özenliyimdir. saçlarımı fönlemeden, şekil vermeden çıkmam dışarı, makyajsız, bakımsız dolaşamam. dış görünüşümün özenli olması, çantam, ayakkabılarım uyumlu olmak zorunda. kendimi iyi hissettiriyor cidden. bakıyorum kızlar özensiz bir topuz, gelişi güzel makyaj düzensiz giyinme tarzı hepsinin ellerinden biri tutuyor. kıskanmıyorum kendimi de kıyaslamıyorum kimseyle ama ne bileyim üzülüyorum yaa :S adamlar kaçıyor bizden.
1211 Yorumla
Soran+1 yılAynen sen esittir ben resmen:(
Cevap sahibi+1 yılgel bacım sarılıp ağlayalım :(
Cevap sahibi+1 yılEig olmusum bu konuda olmayaydim keske ahaha sagol kuzucum :)
Soran+1 yılHahah olsun şans bizden yana olucak inşallah inanıyorum :)
- +1 yıl
Allah aşkına bence çok yüzeysel düşünen kişilersiniz!! makyaj yapmak saçına bellibi şekil vermek bence kendini olduğundan farklı göstermeye çalışmaktan başka bişi değil. hiçbiinsan aaa bunun ayakkabısıyla çantası uyumluymuş hemen ona aşık oluyim diye düşünmez. bazıları sizin aksinize doğallıktan sadelikten hoşlanır bazen sadece dış görünüş değil her şey!!!
Cevap sahibi+1 yılTatlim yuzeysel dusunuyor olsaydik o tur seylere de onem vermezdik degil mi? @Cemrax
Ayrica sadelik dogallik elbet guzel. Ama ben kendimi oldugumdan farkli gostermemek icin dogal tonlarda makyaj yaparim daha kirmizi ruj ve renkli far kullanmadim hayatimda. Ayrica 27 yasina gelince seni de goruruz :) ben de 18 yaslarimda aynen bu sekilde dusunuyordum :)- +1 yıl
Erkekler cok sik bayandan uzak dururlar erkek arasinda hep dillendiririz birader bu hatun cok iyi ya bmw n var mı baskan? Yani pahali goruruz. on yargi belki ama ayagimizi yoeganina gore uzatmak isteriz bazi bayanlar bir cafede cay muhabbetine sirt cevirmezken bazi bayanlarda ille luks mekan pesinde oluyolar butce yetmiyo yetmeyince de uzak durmak gerekiyo...
- +1 yıl
:), dogal haliyle ve kendisine saygisi olup maneviyatina dikkat eden.. insanligi ve hosgorusu onde olup olumsuz ego ve bos kaygilarla kendini erezyona ugratmiyan bayanlara saygim kendime. Saygim derecesindedir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
Şahsen, evet çok hoş hatta bazen "konuşmak, birlikte yaşamak istediğim" kız oluyo bahsettiğiniz görünüşteki kızlar, amma velakin o cafe senin bu bar benim gibi şeyler çok fazla yaşanacakmış gibi geldiğinden yanaşmam. yani sorun para değil, ben sadece genç yaşta ihtiyar ruhlu davranan bir adamım, yanımdaki kız ağır başlı, sakin ve sevecen olsun, sürekli gezip tozmak istemesin, sakin sakin evimde sarılıp çayımı kahvemi içerken film izleyim isterim. ama siz öyle olmayacaksınız gibi geliyor, sürekli bir dışarı hayatı olacak gibi...
22 YorumlaBende bakımsız çıkmam günlük her zamanki saç makyajimi yapar öyle çıkarım mesela ben geçen gün her zaman ki halimden daha çok özendim nedense o gün bir güzel olmustum ve akşam eve giderken meğersem bizim mahalleden bir cocuk benim arkamdaymis ben görmedim hiç bir şekilde beni faceden bulup eklemiş ki profilimde sevgilimle fotoğrafim var halada yazıyo gözlerimi senden alamadım giyinis tarzın saçların herseyin çok güzel tam benliksin sen benim mükemmelimsin bile dedi tabi ben cevap vermiyorum yani bu yok sevgilisi vardır kabul etmez gibisingibisinden konusanlara aldırma sen hoslansa bir şekilde ulaşır sana erkeklerin yapmayacagi sey yoktur :D
10 YorumlaBahsettigin bayan grubu kaliteye paraya duskun ortam eglenceye duskun olan grup olarak algilarsak ve bir cok erkegin altinda luks otomobil ve cuzdanin kalin olmayisindan kaynaklaniyor olabilir. gunumuzde hersey maddiat. bir bmw li herifin elinden arabasini parasini alin kizla konusmaya bile cesaret edemez ama para güçtur. kadinlarda güclu erkegi sever;) iste o yuzden ne fakire bakar kimi ne de zengin bulabilir oyle keklik gibi solanirlar avlanmaya cikarken avlanirlar her gece birine:) tabi her bayan boyle dusunmez yurekli narin zarif aska hala inanan bayanlarda var.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var çok yanlış anlamışsınız benim bakım güzel giyinmekten kastım gucci chanel den aşağı giyinmem demek değildi. Bende gayet aşka hala inanan bayanlardanım ilk olarak anlattığınız tiplerden değilim
+1 yılBenzer sekilde erkekler de yanlız. Fakat bunun sebebini iyi anlamak lazım. Türkiyede insanlar gerçeklerden çok uzak yasıyorlar. Herkes sekilci herkes ulaşılmaz olmaya calısıyor. Son bir yılda kac yeni insanla tanıstın. Tanıstın derken arkadas edindin vs. Artık insanlar birbirini begenmiyor kucuk görüyor vs vs. Ben sahsen bunu yasıyorum istabnulda yasıyorum isim karıyerim var kültürlü bir insanım. Yakısıklılık konusunda da fena değilim. Yurtdısına da sık çıkıyorum is geregi. Orda boyle bir durum yok bunu da gozumle gordugum ve yasadıgım ıcın soyluyorum. Ama tr de insanlar cok havalı ulasılmaz ve sekilci. İnan ben sahsen cok yoruldum bu tip kızlardan artık hiç umursamıyorum. Cunku duzgun bir kızla tanısacagıma inancımı yitirdim. Benim gibi dusunen bir cok erkek vardır eminimki. Biraz uzun oldu ama icim döktum oh bee :))
32 Yorumla- +1 yıl
guzel ifade buni begebdim:-)
- +1 yıl
eyvallah
+1 yılBakımlılık güzellik değildir arkadaşlar. Her kadın kendine bakmalı elbette, ancak bazı kadınlar doğaldır. Erkekler aslında çok fazla makyaja giyime önem veren ınsanlar degıller. Bizim o uydurup uydurup gıydıgımız kıyafetlere cogu bakmaz bıle. sızın onları etkıledıgınız yanları vardır. Konusmanız gulusunuz sacınızın yumusaklıgı rengı gozlerınız dudaklarınız tatlı diliniz güler yüzünüz vs..
30 YorumlaErkeklerin çoğu bu konuda kompleksli de ondan. Lafta hepsi güzel kız ister ama totoşları yemez o kıza açılmaya. Bakımlı kızlar güzeldir, aynen devam et.
11 Yorumla
Soran+1 yılAhahah öyle ama böyle yalnızlıktan da sıkıldım
Bakımlı kelimesinin anlamını bilen bir kadın görsem dişimi kıracağım. Saça fön, maşa veya makyaj bakımın temsili değildir. Onlar "süs"tür. Bakım kozmetik ve hijyenik şeylerden meydana gelir. Yani bir kız tek kaş, bıyıklı veya suratı pullu dolaşmadığı; elleri, ayakları veya tırnakları iğrenç görünmediği sürece bakımsız sayılmaz.
21 Yorumla
+1 yılİlgilendiğiniz biri varsa bu ilginizi belli edin. Muhtemelen yanlış yaptığınız nokta bu. Size empoze edilmiş cinsiyetlerle ilgili önyargıların bir önemi yok, seviyor musun sevmiyor musun önemli olan bu. Bütün hayatı boyunca yalnız olan biri olarak ulaşabildiğim tek sonuç bu, kendini daha iyi hale getirmen ilgini belli etmedikçe genelde anlamsız oluyor.
20 Yorumla
+1 yılsizin boya badana masraflarınızın altından kalkamayacaklarını düşünüyorlardır bence de :D
ayrıca ben bile havalı bulurum bişey sormaya istemeye çekinirim filan erkeklerde de aynı düşünce olabilir
yaklaşmaya çekiniyor olabilirler annem işte bitti hepsi bu gadana :D11 Yorumla- +1 yıl
Boya badanasindan erkeklere ne kendi karsilasin masrafini
aslında sıradan olanlar onlar degıl cunkı bı dusun herkez makyaz yapıyo amac? bana gore kızın makyaj yapması bırıne ya da bı topluma kendını guzel gostermek dogal kızlar dogal guzellıklerıyle kendılerını daha cekıcı kılaarlar ve de cıddı seven ınsanlar yanyana degılken kendılerıne pek ozen gostermeye ıhtıyac duymazalr fazla bı karıyer amaclarıda olmaz he su gormus bu halımı ne demıs cokta umrumda derler ama bırde sevgılısıın yanına gıderke gor onları hersey bırbırlerı ıcındır yanı.
00 Yorumla
+1 yılBakımlı bayanlar her erkeğin ilgisini çeker. Ben bizzat bakımlı ve güzel. bir hatun görsem farkettirmeden incelerim. Genellikle öyle kızlar çok asi duruyor doğal. olarak bizde o bakım ve güzelliğe gerekli saygıyı gösterir gayet nazik olur ve kıza mesafeli durabiliriz. Bakımlı bayanlar her erkeğin rüyasidir:)
00 YorumlaGünümüzde sanılanın aksine erkekler daha sadık. Bu sebepten yakışıklı olanlarımızın çoğu kapılı :) Erkekler daha kıskanç ama bayanlar gibi rakiplerini değilde partnerlerini kıskandıklarından sevgilisinin güzel görünüp ilgi çekmesini istemiyor. Sende zannediyorsun ki sevgilisi olmasına rağmen ne kadar özensiz... evet bunu sevgilisi istiyor zaten, sevgilisi yokken o da sen gibiydi :) güzel görünmesini isteyen erkek sayısı azdır emin ol.
00 Yorumla
+1 yılMakyaji yaptin, topukluyu cektin, guzel elbiseler falan diyelim yuzun ve fizigin de guzel yani hersey 10 numara
Karsidan sana gore biri geliyor gozune kestirdin
Eeee hani icraatin guzelim ne saclarinla kur yaparsin nede bakislarinla cunku havalanmissindir herkez baksin en iyisini bulayim derdindesin
K. bkma ama turk erkegide donup bakmaz senin gibilere sonuc ortada hic te kusura bakma!02 Yorumla- +1 yıl
Cok on yargilisiniz. Boyle bir kizin cekingen olma ihtimalini neden hic dusunmuyorsunuz? Ayrica bayanin dogasinda vardir ki bu. Belki de hanim hanimciktir yanlis anlasilmaktan cekiniyordur. Belki senin ona bakanilecegine ihtimal vermiyordur. Daha cok neden olabilir.. Ama maalesef hep bu tur yorumlar oluyor.
- +1 yıl
Ya beden dilinde cekingen olunur diye ilk defa senden duyuyorum alt tarafi goz hareketi hani k. bakma ama alninda yazmiyor sevgilin olmadigi ve suratina bakmadigin kur yapmadigin kesmedigin bir kisi sana teklif edermi ya biraz benim on yargili olmami birakta cik gez sosyal takil..
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bakımlı mı? Hele hele yaz aylarında 10 kadından 8'inin kollarında benimkinden fazla kıl var. Bakımlısını buldukta biz mi takmadık kolumuza? Öyle makjayla, saç şekillendirmekle güzel kıyafetle bakımlı olunmuyor. Mide kaldırıcı tiksindirici detaylar var işte...
00 Yorumla
+1 yılÇözümü zor bir sorun.
Havalı görünen kızlar için erkeklerin bir çoğu şöyle düşünür:
Bu kız bize bakmaz veya bunun kesin sevgilisi vardır tersler beni.
Bunu ortadan kaldırmak için sıcak kanlı olman gerekir. Bu seferde senin için bir sıkıntı başlar:
Fazla sıcakkanlı olursan ''yollu bu'' derler diye kendini tutarsın.10 Yorumla
+1 yılOlay şu senin o makyajı yaptıktan sonra ki farketmediğin egon dışarı öyle bir vuruyor ki durup ''Ulan selam versek küfür yeriz hiç sıkıntıya sokamam kendimi.'' diyip uzak duruyor.
Hadi öyle olmadı farzet ki sen dıştanda çok sıcak kanlısın bu seferde manitası vardır abi denemeye bile değmez kesin vardır diyip uzak duruyor ya da en azından ben bu ikisi arasında kaldığımdan dolayı uzak duruyorum :)23 Yorumla- +1 yıl
Cok güzel cevap...
- +1 yıl
Durumu anlatabildiysek ne mutlu :)
+1 yılvalla ne yalan söyliyim, ben çok bakımlı bir kıza yaklaşmam :) ama böyle düşündüğün içinde şanslısın. d
için temiz :)
Yani çok dikkat çekmek istemeyin, normal olun sadelik her zaman doğaldır, güzeldir, hoştur.10 YorumlaTek derdınız kendınız görundugu ıcın.. Yanı sız saç bas kıyafet takı derdındesınız onlar aşk, masumıyet karakter derdınde. O özensız bakımsız dedıklerınızı nıtelendırme şeklınız makyajdan ve çanta-ayakkabı uyumlarıysa yanlıs nıtelendırıyosunz. Onlar dogal ve temız ınsanlardır. Kot-tişörtle temız görünen heryerınden boya akmayan ve ınsanların ruhuna hitap edenlerdır. Siz göze hitap ettıgınız sürece anca bakılıp geçılenden öte olmazsınız
10 YorumlaBunun kıskanma ile hiçbir ilgisi yok fazla şık ve güzel olup birde insanların yüzüne gülmezsen zor birisi olduğunu düşünürler hele toplum baskısı, özgüven gibi etkenlerden yanına bile yaklaşmazlar buradan kızlara dandik bir kursa yahut seminere atıyorum herneyse o kadar iddaalı gelmeyin evde kalırsınız huyunuzu değiştirene kadar ya da öyle geliyorsanız insanlara uzak durmayın sıcak davranın.
10 YorumlaBazen erkekler böyle kızları çok havalı olabileceğini, teklif etseler bile kabul görmeyeceğini falan düşünüp cesaretlerini yitiriyorlar, artık bundan eminim :)
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇekinmek değil sadece milletin size bakmasına tahammül edemiyoruz. Düşünsene bir erkeksin kız arkadaşın yanında geziyosunuz ve kız arkadaşın çok güzel bayağı hazırlanmış güzel giyinmiş ve geçen erkekler gizli gizli ya da apaçık sevgiline bakıyor deli olmaz mısın? Abartmadan giyinin ve az makyaj yapın bence yoksa çekiniyoruz şu kızla bu kızla konuşmaktan çünkü bakmaz felan diye düşünüyoruz :D
10 Yorumla
+1 yılbasit erkekler basit kızlarla çıkar basit erkekler bakımlı, güzel giyinen, kendinden emin kızlardan çekinir açılamazlar rahatça teklif edebilecekleri kızlara yönelirler dengin bir erkekle karşılaşmamışsın demek ki
10 YorumlaHayır, insan tabii ki sevgilisinin güzel olmasını ister Ama ben doğal güzelliği daha fazla seviyorum. Örneğin bir kız hergün makyaj yapıp saçına fön çekiyorsa, ve kazayla bunu bir gün yapmazsa insanlar hemen ne diyor kıza? 'Ne oldu hasta mısın, iyi misin, birşeyin mi var, doktora gidelim mi?' hergün makyaj yapan kız bir gün yapmadan gelirse bazen tanınamıyor bile.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızların yalnız kalmasının iki nedeni var, 1. si size yaklaşan her erkeğin cinsellik için geldiğini düşünmeniz 2. ise dötünüzün kalkık olması. Beklentilerinizin tavanda olması (25 yaşına kadar) yaş, kilo, boy, ya da her hangi birşey. Tanımadan doğru insanı nasıl bulabiliriz ki? Erkekler peşinizde koşuyor gibi düşürseniz ve dünyanın en güzel kızı benim derseniz kimse sizi yanınızda gezdirmez. Emin olun ülkenin %90'ı benim gibi düşünüyor. İlk adımı erkek atmalı, peşimden koşmalı bla bla saçma sapan isteklerden vazgeçin ki yalnız kalmayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBahsedilen fikirleein hepsinin payi var. Kizlar fazla civik insanlari civik insanlardan baskasi secmez. Giyim tarzida onemli oyle cok acik secik giyinen ve fazla makyajli kizlarida akli basinda bir erkek istemez. beraber dolasmasi problem. Mesela benin kiz arkadasima biri baksa uyuz olurum kavga cikar. Birde kizlar hoslandiginiz erkeklere alayci yukaridan bakmayin sevgiyle bakin dogal olun. bu sicKligi hisseden erkek cesaret alir.. Tabiki kacariz bu en dogal hakkimiz
00 Yorumlaerkekler çok şık giyinen kızları bu bize bakarmı bu çok havalı yanına kimleri takar bizemi bakacak kafasındadır çoğu bu yüzden sadece uzaktan bakarlar kesin sevgilisi vardır diye konusmayı bile düşünmezler bu yüzden hepimiz yalnızız :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle bence de herkes mutsuz bu şekilde :D
walla ben çok fazla süslü kızlara bakmak istemem ama bunun nedeni havalılık değil.
o kadar çok makyaj oluyo ki bazı kızlarda aslında güzel mi çirkin mi anlaşılmıyo.
yani birçok erkek kadın makyajını sildikten sonra neyle karşılaşıcağını bilmediği için ilgilenmiyo...00 YorumlaAynı sorun bende de vardı. Bir cok kez dışardan cok havalı duruyorsun ama hic alakası yokmuş diyenler cok oldu...
10 Yorumlabezim sirkette bir kız var cok havalı sımarık gözüküyor dısardan somurtkan birisi kızla bizar yakınlastık yok böyle biri utangac cekingen dısıyla alakası yok dısı paris içi kars
karda memeleketi diye yazdım yanlıs anlasılma olması ben o kızı tanımasam dısarıdan bırı olarak cesaret edemem cunku cok sosyetik sımarık duruyo senin dediginde böyle13 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben azcık sessiz sakin oturaklı bir tipim dısardan kenini beğenmiş mi duruyorum ki:(
çok bakımlı güzel kız ulaşılmaz imajı taşır
benim kafamdaki düşünceyi söyliyim bu kızın çok talibi vardır bize bakmaz
teklif etsek kesin reddeder o yüzden yalnızsınız bu kadar basit30 YorumlaBak kızım kimsin nesin bilmem sadece şunu bil bütün erkekler korkaktır neden elini kana bulamaktan sen at gibisin benim sevgilim sin yanında geziyorsun herkesin ilgisi sen de ben p**evenk deilim bakanı keserim 1 ini kes 2 sını kes nereye kadar başımı belaya mi sokacam senle isim olmaz omur boyu hapisten kurtulurum
12 Yorumlaben çok bakımlı olmayan kızlardan hoşlanırım çok bakımlı olanlar ya da olmaya çalışanlar bir şeyin eksikliğini
makyajla kapatmaya çalışrlar gibime geliyor çok gülenden çok ağlayandan ve çok makyaj yapandan uzak duracaksın... benim görüşüm :D50 YorumlaOlur bence öyle bir düşünme ama olmamasının olabilecek nedenlerini sana söyleyeyim : 1. ya çok dikkat çekici giyiniyorsunuz ondan dolayı erkekler de size çok bakıyor ve de hiç bir erkek yanındaki kıza bakılmasından hoşlanmaz 2. eğer çok havalı takılıyorsanız cebinin yanacağından korkan daha normal bayanlara gidiyor yoksa şahsen kim istemez ki alımlı kızı 😎
00 YorumlaŞahsen bakımlı kızları beğenirim. Yanımdada gururla taşırım. Neden yalnız olduğunuza gelince türk kızlarının çoğunun kaderi budur. Popo yeryüzüne inip kendi bedeniyle buluşmadan o işler olmaz. Sözüm meclisten dışarı :))
20 YorumlaKesinlikle katılıyorum. Galiba birisi bakar da kavga ederiz düşüncesinden çekiniyorlar çok komik :) Böyle düşündükleri için hep yalnızız
10 Yorumlaya kıskanır biriyle kavga ederim der ya cidden kıskanır ya bana fazla gelir ayak uyduramam masrafı çok olur der ya anneme nasıl gösterecem ben bunu der l*n bu kaşar der öyle bir süzer gider falan falan
00 YorumlaBende bugüne kadar cogunuzla ayni fikirdeydim taki hayatımda ki insani taniyana kadar biz arkadaşim sayesinde tanıştık kişiliğimi az çok tanıdı bende kendime bakardim falan başladıktan sonra makyajı biraktirdi doğal ol dedi doğal olmak daha guzel mis bende onu anladım yani boyle doğru insani bulduktan sonra sizde makyaj yapamiycaksiniz herşeyin güzellik olmadığını ogreniyorsunuz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılUmarım canım biz de karşılaşırız
Sana şöyle söyliyim sen şimdi öyle süsleyip puslenirsen erkekler anca bakar kendi içinde bir anlık aşk doğar ama sonra mantık devreye girer mantığın sana der dur şimdi gidip konuşucan rezil olucan bosver oyüzden yani sorun sizde değil erkekler de kafana takma ok.
10 YorumlaBencede çok abartılı makyaj olmıcak çünkü biz erkekler bu tür kızlara çıkma teklifi etmeye çekiniriz acaba bu güzel kız beni beğenirmi teklifimi kabul eder mi etmez mi diye iklemde kalırız sana tavsiyem kendin gibi ol fazla makyaj yapma bak ozaman göreceksin farkı~~
10 Yorumlabelki erkekler dogal gorunen kizlari seviyorlardir.. bunu da bir dusun..
67 Yorumla- +1 yıl
++.
- +1 yıl
erkeklerin ne düşündüğü umrumda bile değil takmıyorum bile...
- +1 yıl
soyle bir durum var ki erkekler bu halde bana bakmiyor diye yakinan ben degilim @BiyaBiyaa. kendimi erkeklere begendirme derdinde de degilim. boyle gorunmek istiyorum, ki cumlemin basinda belki erkekler dogal gorunen kizlari seviyorlardir dedim.. senin de benden farkli kalir yanin yok hani..
+1 yılhavalıdan ziyade, güzel, bakımlı kızın talibi veya seveni aşığı çok olur. benim kız arkadaşım güzel bakımlı olsa sadece benim hoşuma gitmez. yoldan geçen herkes kıza bakar ve bu durum beni çok rahatsız eder
12 Yorumla
Soran+1 yılİlginçmiş ne diyim özgüvenle alakalı bence insan gurur duymalı sevgilisinin bakımlı olmadından kendine saygısı var diye
- +1 yıl
başkaları da bakıyor bakımlı kıza
+1 yılDoğal kızları seviyorlardır veya senin anlattığın tarzdaki kızların egosundan geçilmediği için istemiyorlardır
20 Yorumlakızların alımlı olduğu halde yalnız kalmalarını..
ne istediğini bilmeyen ve içlerine kapanık bir halde olmalarına bağlıyorum genelde..20 Yorumla
+1 yılAcik sacik giyinen, disari guzel gorunmeye calisan kadin katil olma sebebidir.
@wolvorine katılıyorum21 YorumlaNormalde onlarda bakımlı da sevgili yaptıktan sonra bir değişiklik yaşıyolar nasılsa bir sevgilim oldu bakım yapmanın gereği yok diye çok saçma ana tipik türk kızı işte :-)
00 YorumlaSeni bir görmem lazım beğenirsem ben alırım :D bakalım o çok övdüğün makyajına güzel giyinişine :D Çunku makyaj bir insanı güzelleştrmez aksine güzelligini kirletir :)
00 YorumlaValla artıl erkeklerin üzerinde nasıl bir etki bırakıyorsunuz bilemem ama eminim size yakışacak yakışıklı bakımlı erkekler vardır. Doğru kişiyi doğru yerde aradığınızdan emimisiniz?
00 YorumlaErkekler hayatlarında problem olmasın diye kız arkadaş edinmiyor , erkek arkadaş edinmek istiyorsan en yakındaki erkeğe biraz ilgi göstermen yeterli :)
00 YorumlaSunu soyleyeyim makyaj neden yapmiyorlar dedin ama insanin dogal hali guzeldir bunu sana guzel bir ornekle tamamlayacagim (MAKAYAJİNA VE YÜZÜNDEKİ BOYALARİNA GUVENME. YOLLAR DA GUZELDİR AMA ALTİN KANALİZASYON GECER) ;););)
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAynı şey erkekler icin de geçerli ben hergün tararim saçlarımı sprey sikarim parfüm falan dislerime bakim yaparım ama bir bakarım manken gibi kız sigara içen bir tras bile olmayan saca sakal karışmış erkekle beraber
00 Yorumla
+1 yılBence sizi havalı görmek değil sizin bize verdiğiniz tavır dan kaynaklanıo ve önemli bir kural varki bu merak ettiğiniz konuda doğallık çok önemli yani kendinizi karşı tarafa beğendi tm ek için hiç alışkın olmadığınız hareketleri sergilerseniz bu size bile zor gelecek birşeydir ki fakat siz bunu karşı tarafın beğeneceğini düşünürsünüz buda bir nevi bilinç altında yatan bir bahane dir bu yüzden olduğunuz gibi cool takılın ve keşfedin ;)
00 Yorumlabenimde yok sevgilim. ama dışarı çıkıylrum herkesin sevgilisi var. biz birbirimizi bulamıyoruz :D
30 Yorumlabilmem valla. bakimlidan kasit bes kilo bamyadan bozma renklerde boyalarla savasa gider gibi boyanmaksa benim cok ilgimi cekmez.
gulmesini biliyorsa varsin paspal olsun. brn onu sevgimle guzellestiririm:-)00 Yorumlabence kızların sevgilisinin olmamasının tek nedeni egoları herkez çağatay ulusoy gibi yakışıklı biri arıyor malesef öyleleride onlara bakmadığı için yalnızlar.
21 Yorumla
Soran+1 yılHayır alakası yok
+1 yılZor kız olarak görüyoruz tam tersine pesinde cok erkek vardir diye ikna olmasin gibi dusuncelerle veya cok acık giyiniyorsan yanımdaki sevgilime yan gözle bakılmasını istemeyiz. Hic baslamasin daha iyi
00 Yorumla
+1 yıl"Sen benden daha yakışıklısını bulunca bırakırsın" kafasını yaşayan insanlar tanıdım, demek ki özgüvensizler ki yaklaşamıyorlar sana da..
00 Yorumlaanlamıyorum yaa bkımlı olsak cesaret edemiyonuz bakmaya konuşmaya biz yalnız kalıyoz soru sevgiliyken de bakımsız olsak hemen gözünüz başka yere kayıyo zor bu işler zor napsak bilmem =)
03 Yorumla- +1 yıl
Sen hep yalnız kal boşver :)
- +1 yıl
haha :)
- Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılKarşı cinste muhatab olacağım insan bakımlı olucak kendi ile barışık olucak hijyen ve alçak gönüllü olmasıseviyeli olması gerekiyor.
00 Yorumla Canim benim aşkın sevginin bakımla guzelikle olmadığını anladigin zaman inan senin de olur senin gibi kızlarin anlamadgi şu erkek dışa bakar içe vurulur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen kenidne özenebilirsin ama sışarıa nasıl göründüğünü hiç düşündüm güzel görünmen değil tabiki de seninyanına hiç bir erkek gelemez seni bilmezse tabi bir de zaten arkadaşlar yazmış sorunun cevabını da bundan sonra dikkatli olursun artık
00 Yorumla- Devamını Gör (111)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat