Selam arkadaşlar, günaydın. Ben 1.56 boyunda, 49 kilo ve oldukça bakımlı biriyim. Sarı saçlara ve yeşil gözlere sahibim. Çevremdeki kız arkadaşlarım sürekli beni kıskandıklarını ve çok güzel olduğumu söylerler. Gerçekten güzel olduğuma inanıyorum.
Anlamadığım bir şey var. Uzun zamandır hiçbir erkekten teklif almadım. Hiçbiri tanışmak için yanaşmıyor. Sosyal medyadan tanışmak için gelen mesajları ve takipleri saymıyorum tabii ki de. Ben normal hayatımdan bahsediyorum. Hiçbir erkek, yanıma gelip tanışmak için çabalamıyor. Sizce güzel kızlarla tanışmaktan çekiniyorlar mı? Tersleriz diye korkuyorlar mı?
Bunu toplumsal bir problem olarak ele alabilirsin. Digitallesmenin getirdigi, instagram ve tinder gibi aplikasyonlar. ''eski usul flortlesme'' dedigimiz seyin neredeyse tamamını yok etti. Eskiden erkeklerin, bir kadına yanasması, bugune gore cok daha zordu. Cunku erkekler icin bugune gore daha fazla engel verdi (reddedilmenin verdigi his gibi). Ama mecburen yanasıyorlardı, ve bu sekilde flortlesmenin ne demek oldugunu ogreniyorlardı. Reddedilmenin ne oldugunu anlıyorlardı ki, deger biliyorlardı. Ama bugun bunların hepsi ortadan kalktı. ''Tinder'' gibi aplikasyonlar, erkekler icin ''reddedilmenin bedelini'' neredeyse sıfıra dusurdu. hatta sakladı. biri sizi reddediyorsa bundan sizin haberiniz bile olmuyor. isin daha kotusu, artık biriyle tanısmak icin, parmagınızı surtmeniz yetiyor. ve herhangibi bir bedelide yok. uzun lafın kısası, erkekler bu tarz platformlar uzerinden kızlara yurumeye cok alıstı ve normal, fiziksel anlamda tanısmalardan kacınır oldu, cunku bize bu cok daha kolay geliyor. Instagramında bundan bir farkı yok, neticede yine digital platform uzerinden, kisinin kendisini gormeden, rahat bir sekilde mesaj yazabiliyorsun ve isin kotusu secenek cok.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Kimseyle tanışmaktan çekinmem herkesle konuşurum ama güzel bir bayana teklifte bulunmak zor birşey çünkü reddedilebilirim herkes kendi çapında birini ister eğer kadın çok güzelse erkeğinde bazı özellikleri olması lazım. Yani hitabeti genel kültürü birşeyleri olmalı ki arayı kapatsın. Mesela ben bakımsız ve çirkin bir erkeğim asosyalde sayılırım paramda yok öğrenciyim. Şimdi ben sana çıkma teklif etsem kesin red yerdim. Yani herkes haddini bilmeli. Genel olarakta insanlar güzel olduğun için ve sana yetişecek özellikleri olmadığını düşündükleri için sana teklifte bulunmuyor olabilirler
Erkek olsam 1.56 boyundaki ister doğal sarışın, doğal mavi göz olsun etkilemez beni. Teklif almamanızın sebebi kibirli haliniz olabilir. Takındığınız, dışarıya gözüken tavrınız. Her erkek çekinmez ki. Kendinizi bu biçim ifade ettiginize göre az biraz ego, kibir var. Ve bu yansıyor olabilir insanlara.
Bendede durum ayni yabancilar bile cekiniyor 😂🤷♀️ cesaret edip konusanlar itiraf ediyor basta cekiniyordum seninle konusmaya ama hic dusundugum gibi biri degilmissin diye
Red ediyosunuz. Yani genelleme yapmayım ama sizi kadınları tavlamak için ya çok zengin olunacak ya da aşırı derecede yakışıklı. Tekrar söylüyorum genelleme yapmıyorum ama bir çoğunuz böylesiniz. Gerek yok yani tanışmayak vesayre hepsi gereksiz kalıyor.
Cok guzellikde iyi degil iste.. cünkü şöyle bisey var alıcısı cok olur o yuzden ufak biseyde nöbetçi golcüleri düşünmeye başlar.. en azından bu ihtimal yüksektir o yüzden.. birde maalesefki hani toplumca argo bir söylem var g. tu yere yakından kork diye maalesef bu da bence az da olsa bir etken..
Bende bir kızın yanina gelip teklif etme cesareti hic olmadı. Sokakta yururken bile onume bakarım. Sanaldan da kimseye sarkmam. O yuzden hic iliskim olmadı. Hala bakirim. Cok guzel oldugunu soyluyorsun. Ben sanirim bir suru erkekle kobusuyor bana sadik olamaz diye dusunurum. Sosyal medyada buna dahil. Eminim bir suru takipcin vardir ve bunlarin 5 de 4 u erkektir yaniliyor muyum?
Niye? Illa simartmamizmi lazim? yok mu senin begendigin sen gidip teklif etsene? Bir erkek lan bu kiz cok guzel ben bunj kaparim lafini uzaktanda olsa duymakmi istiyorsun? O zaman al benden sana ilk teklif. KS erkekleri beni artik beklemeyin bu kiz cok guzel oluuuuuummmmmmmm ben bunu kaciririm laaaaaannnnnnnn
Güzel kızların kesin sevgilisi olur mantığıyla düşünüyor çoğu kişi ondan dolayıdır. Sosyal medyadakilerle hiç uğraşmaman iyi arkadaşlarının sevgilisi falan da mı yok, demek istediğim ortamınızda hiç mi erkek arkadaşınız yok yani? 🤔
Eminim guzelsin ama nasil bir caba bekliyorsun onu anlamadim hergun evine kadar takip edicek mahallende bekleyecek ayni dolmusa falan mi binicek sosyal medyadan yazmislar iste agaca cikip seranat mi yapsin
Merhaba, Genel olarak hayır ama çekinen ve özgüveni olmayan kişi sayısı da çok. Tersler diye korkmuyorum. Olacak diye bir şey yok. Olursa olur ben adım atarım... 😅
güzel veya orta fark etmez. sosyal hayatta kimse risk almak istemez. kızların hiçbiri sosyal medyada gördüğü fake ilgiyi (günde 100 kişiye yazanlar) reelde bulamaz.
Bu ulkede cekinirim asiri guzel bir kizsa.. Yurtdisinda bu problem yasanmiyor. Bizim guzel kizlarimiz asiri ilgiden ego kasarken yurtdisinda boyle degil neyse ki.
Yoo hiç çekinmedim bu güne kadar zaten 2 olasılık var ya olur ya olmaz bunun bilincinde olunca gerisi geliyor zaten ucunda ölüm yok abi gidin kaybedecek bir şeyiniz yok ;)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Boy 1.56 özgüven 2.56 Bu kafayla daha çok beklersib 😄
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
1.56 boyla ne kadar güzel olabilirsin ki? Yüzün güzel olsa da fiziğinin pek güzel olacağını zannetmiyorum. Arkadaşların seni şişiriyor bence 😊
Boy kilon iyi tam benliksin 😉en fazla hayır der reddedersin nolcak ki kabul edilmek gibi reddedilmek de var maç bu olmadı önümüzdeki maçlara bakıcaz fenerde gidip kayseriye yeniliyo abi😂🤣
Boyun çok kısa ve zayıfsın dediğin kadar güzel olsaydın teklif alırdın
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Olası bir ret veya terslemenin yıkım yaratması ihtimalini göze almak zordur. O yüzden olsa gerek. Bir de sadece güzel diye teklifte bulunmaktansa önce biraz sohbet edip tavırdan da etkilenerek teklif etmek daha mantıklı olur kanaatindeyim.
En İyi Cevaplar