Ben salonumdaki eşyaları değiştirmek istiyorum. Eşyalarım ne kadar eder yenileri ne kadar eder hesapladım. Eğer hesapladığım gibi olursa elime fazladan 10/20 bin bile kalıcak. Cebimizden para çıkmayacak. Eğer çıkacak olursa bu planı kesinlikle uygulamayacağım. Bunuda eşime söyledim. Hayır dedi. Ama mesela onun araba hevesi var. Arabanın bütün parçalarını hevesine göre alıp satıyor. Cebimizden veriyoruz yeri geliyo. (Ayriyeten babam ev yenileyecek, ona verelim babam bize yenisini alsın kabul ederse dediğimde tamam demişti) bende hayır diyince surat yaptım biraz. Dediklerine cevap vermedim birkaç saat, sonra gece kardeşi yoldan gelmişti ona ayıp olmasın diye iyiymişiz gibi davrandık ama yine küstük yani. Çıldırıcam 5/6 gün oldu hala trip yiyorum surat yiyorum, evde bi gerginlik var. Avazım çıktığı kadar bağırmak istiyorum. Bu evlilik onun hevesleri üstüne kurulmadı. Benimde heveslerim olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? 5/6 gündür böyle olduğumuz için sinirden elim ayağım titriyo resmen ya
Güncellemeler
+1 yıl
Eşyalarımı kullanmaya başlayalı 8 ay oluyor diye izin vermedi. Ama arabanın eşyalarını haftalık aylık değiştirdiğimizi biliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer