Hala şu adama sevgilim diyorsun Haysiyetsizin mesajlarına baksana gerçekten bu adam ile adam diyorum kusura bakmayın yollarını ayırmalısın bir geleceğin olamaz bununla, olmamalı da zaten bugün sana bu lafları edebilen iki gün sonra neler yapar bilmiyorum hiçbir şey söylemeden sessizce çık git hayatından.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Sizi seven o kadar temiz kalpli, romantik erkekler varken nerede serseri var onlara koşuyorsunuz. Sonra da tehdit edilince dayak yiyince de ağlıyorsunuz. Sevgiliniz yanınızdayken ben güçlüyüm vs. gibisinden havalara giriyorsunuz ve böyle olaylar olunca da korkudan eliniz ayağınız titriyor. Sizlere göre utangaç, romantik erkeklerin hepsi ezik. Serserileri, kekoları güçlü zannediyorsunuz onlar da kendini iyice bir halt zannetmeye başlıyor. Artık romantik erkek kalmadı sayenizde.. Herkes serseri olayımda sevgili bulayım derdinde. Bir gün dünyada bizim gibi erkekler kalmayınca ne yapacaksınız çok merak ediyorum. Bu gidişle dünya da kadın da kalmayacak ama maalesef bizim çok mükemmel Türk kızları yine de akıllanmıyor. Böyle belalı tip, serseri tarzı erkeklerden uzak duracaksınız kardeşim. Bu adamların size hiçbir yararı olmadı olmayacakta. Ayrıca bu tarz kroların hepsinin aklı fikri belden aşağıda yani aldatmaları an meselesi.
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Size burada bütün olayı özetledim.. Hala akıllanmazsanız vay bizim Türk kızlarının haline uyumaya devam. 👍
Kızım hasta mısın sen yoksa beynin mi yok? Böyle birine nasıl hala sevgilim diyebiliyorsun aklım almıyor. Anana ayrı sana ayrı küfür etmiş, tehdit hakaret etmiş nasıl hala muhattap olabiliyorsun bununla. Hadi seni geçtik annene küfür etmesine nasıl izin verebiliyorsun mal mısın? Kusura bakmayın da bu gibi zihniyetlerle beraber olarak daha çok cinayete kurban gidersiniz sen ve senin gibi aptal kızlar. Bu karaktersizi hayatından çıkarmadığın sürece ölüme çok yakınsın ve hala aptal gibi sevgilim diyorsun. bunu hayatindan cikarmazsan Her an mezara girebileceğin gerçeğiyle yaşamana devam edeceksin. Biraz kendine saygın olsun bu kadar geriizekalı olma.
Bunlar gerçek ve sen burada ne yapayım diye mi soruyorsun?
Senin eşin bile değil üstelik... Sevgilinin bırak senin giyimine karışmayı, hiçbir şeyine karışamaz. Eşin bile olsa bu şekilde küfürler edemez. Herşeyden önce sen insansın, insan...
Bir de utanmadan annene de küfür etmiş. Yazık, çok yazık...
Engelleyebildiğin her yerden engelle, bir daha hiçbir şekilde iletişim bile kurma... Aklı başına geldiğinde sana tekrar gelmeye çalışacak, ama kesinlikle kabul etme...
Bu konuşmalarla şikayetci bile olabilirsin. Kimse kimseye karşı bu kadar ileri düzeyde küfür edemez.
Bu ss leri alip doğruca sibere git. Birde tehdit ettiğinden bahset. Onlar ilgilenir. Söyle beş para etmez adamlarla muhattab olmayın laf anlatılacak adam değil bunlar.
Bu ne ya inşallah trolsundur de ben bunu gördüğüm için boşa sovmusumdur. Bu nasil bir konuşma tarzı ya rezalet şöyle bir adamla beraber olup şu lafları sineye çekip ilişkiye devam eden bir kadın şimdi burda elim ayagim titriyor demesin boşa.
Ve sen hala bununla görüşüyorsan demekki neymiş Aklına yok Cahilsin Malsın Daha sayıyımmi Adam ana avrat düz gidiyor hiçmi haysiyetini yok senin Sen onun için çok değersizsin anlamda artık
Onu bilemem ama karşı taraf şiddete meyilli hatta belki de şiddet gösteren, kaba saba bie adam. Adam dedim lafın gelişi adam değil erkek diyeceğim o da değil
Bu çomarları hakettiği gibi kapının önüne koymadığınız için başınıza çıkıyorlar sen kendine bunu neden yaptırıyorsun duyduğun laflara bak ya kendini erkek mi sanıyor bu şimdi? Moron.
iğrenc ya o küfürleri yazan erkek arkadaşın mı kesin elinde tespihle geziyordur tam kekonun hamzonun birini bulmuşsun tatlım bu kadar vizyonsuz ve kalitesiz apaçi tipleri nereden buluyorsunuz hala nasil sevgilisin hic anlam veremiyorum bu kadar kadin cinayeti varken takintili manyaklari sevgili diye seçmeniz kusucam
Galiba bizim kızlar (bazıları) argo konuşan erkeklerden hoşlanıyor temsili yukarıda sonra ne yapayım diye soruyorlar. Ah kızlar ahhhh Allah akıl versin size emi🤦♀️
Kişilerle uğraşma, insan hakları var kurumlar var, şikayetini yapacaksın böyle insanlara yer de taviz de vermeyeceksin. Böyle kahpe evladına sevgilim diyorsun daha.
Sen bu karakter yoksununu bulmak için çok uğraştın mı? :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bence bu barzoda suc yok. O dogasi geregi davarlik yapiyor. Asil suc boyle apacilere yuz veren malin iyisine yuz cevirip boyle curumus ve kokmuslara yuz verenlerde.
Şimdi sen hala sevgilim mi diyrsun buna? Sinirlerimi ondan çok sen daha fazla bozdun.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
işte böyleleri için sizi gerçekten sevenleri üzüyorsunuz. Hak ettiğiniz bu..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İğrenç bir insan annene bile küfür etmiş pislik herif
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Oha ya oha of bu ne yaa ayrıl hemen hemen hemde uzaklaş ondan bu belli yani cahil birine benziyor nasıl çıktın bunla yaa gözünü seveyim engeli bas başından neden ayrılmadın sende çok zekisin.