Sinirden elim ayağım titriyor gerçekten?

Arkadaşlar merhaba, daha 5 aylık evliyim. Bazen geceleri uyurken lamba falan sönse hemen uykumdan uyanırım çığlık atarım çünkü karanlık fobim var. Eşim de bunu biliyor. Neyse, akşam lavaboya girdim ve dışarıdan lavabonun ışığını kapattı. Açar mısın dedim açmadı bir de gülüyor. Kalktım kendim açtım, tekrar kapattı. Lütfen yapma biliyorsun fobim var dedim, neymiş fobimi böyle yenecekmişim, o fobilerini böyle üstüne giderek yeniyormuş. Yeter dedim yapmanı istemiyorum ve yapma dedim çok ciddi bir şekilde. Tekrar lavaboya girdim yine ışığı kapattı. Kalkıp açtım tekrar kapatıyor bide komik sanıyor herhalde kendini. Sinirlerim alt üst oldu hiç tepki vermedim, sinirden öylece ağlamaya başladım. Sonra baktı tepki vermiyorum ışığı açtı içeri girdi, işte sarılmaya çalışıyor yok neden ağlıyorsun bilmem ne. O kadar sinirlerim bozuldu ki. Şu saat oldu hala ağlıyorum ama sadece sinirden. Bir insanın üstüne bu kadar gidilir mi? Sinirleri ile bu kadar oynanır mı? Bu kadar tahrik edilir mi? Hala müthiş bir şekilde sinirleniyim. Haksız mıyım sizce?

Sinirden elim ayağım titriyor gerçekten?