. 1 ay geçti aradım onu aklımds kaldı neden sildiğini sormak istedim dedim. Bana diyor ki sen beni sildin kızgın sesle. Yo dedim sen sildin diye oyle yazdım ve sildim. Neden yani.
Diyor ki konuşmak istemiyorum seninle konuşmayalım tamam mı, hatırlamıyorum diyor ki yalan söylüyor sesinden belliydi.
Tamam dedim madem istemiyorsun açmasaydın telefonunu. Ne diyeceğimi merak etmiş söyle diyor? Çok ayıp.
Kapattım. Bir mesaj attım bu kadar kabalık etmene gerek yoktu ego yapma. Normal aradım ayıp ettin. İyi akşamlar. Durum ne anlayamadım? Baktım engelememiş da ama hala cvp yazmamış
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok canım muhabbetler beğenmediysen istemiyorsan arayıp. sorma ne diye kurcaliyorsun aradan 1 ay geçmiş adamı arıyorsun hiç birsey Olmamış gibi naber napiyosun ne bu shç sende
İlk arayınca saygıdan Merhana napiyorsun denir. Sonra da akklımds bir şey kaldı sormak istedim denir. İlk dediğiniz şey anlamadım. Kurcalamıyorum. Koskoca insnalarız :)
Adam önceden kavga ettik diye 20 gun sonra gelince iyi oldu şimdi ben olgunca arayıp sohbet ettim diye kotu mu oldu?
Aradan 1 ay geçmiş arıyorsun niye bu kadar bekledin. ariyacaksan niye engelledin yaptığın hareketler söylediğin şeylerle çelişiyor bence sen kendinde ne yaptığını bilmiyorsun sana akıl verimli kardeşim sen o. şahisi numarasini engelle her yerde. engeli bas temiz sayfa. ac tm fazlada. kafana takma
Engelledim çünkü kırıldım ona? Koskoca adam bir şey demeden siliyor ki kendisi alındı ona bakmadım diye. Çok güzel davrandım ve bir cümle hakketiğimi düşündüm. Sonra aklımda kaldı ve evet 1 ay sonra aramak istedim ki gayet normal aradım sonuçta çokta bir şey yaşamadık kavga yoktu da aramayacağim biri olmadı yani. İnsan engeleyebilir sorabilir da merak de edebelir. Asıl onemli olan karşı taraf nasık bir olgunluk gösterecek. Ama neyse kime ne anlatayim :) Ne yaptığımı gayet iyi de biliyorum ki baştan net açıkladım
Engelemeye de gerek duymuyorum o gun kırıldım diye engeledim. Söyledi şeylere yaptığı şeylerle birebir tutmayınca sormaya haklı buldum kendimi. 30+ bir adamın olgunlaşmadığını daha net gordum
Sonuç ne oldu simdi
Adam öyle hissetmiş onu yapmış sende olsan aynı şeyi yapardın adamın hislerini sorgulama
Durumu anlamadım diye sordum burada. Adam ne hissetmiş bilmiyorum neye kırıldığını biliyorum sadece. Neden bende olsam aynı şeyi yapardım? Ne yapardım anlamadım?
Degisik misin? 😅 acik acik aciklayabilirdin bagirmadan sonucta siz adim atmistiniz olsun saglik olsun ya
Nerde bağırmışım? Adım atan oydu 3 defa :) Ben hakkımla sordum. İstedim ve sordum yani. Çokta sakin ve güzel bir sesle sordum :) Değişin değilim neden böyle bir cevapta bulunduğunu merak ettim :)
Ki kızgın sensle konuşan oydu :)
1 ay geçti aradım onu aklımds kaldı neden sildiğini sormak istedim dedim. Bana diyor ki sen beni sildin kızgın sesle. Yo dedim sen sildin diye oyle yazdım ve sildim. Neden yani.
- burdan siz aramadiniz mi? Öyle anladim
Ben aradım, alo diyince selam napıyorsun dedim nasılsın iyi dedi sen falan filan. Neden aradın dedi merak etti çunku tanıyor o kadar :) dedim aklımda kaldı neden sildin hiç kötü bir şey yapmadım ki sana, hiçbir şey da demedin. Sonra kızgın sesle bana benim nu sildiğimi söyledi. ve Gergin oldu başka brişey dememi bekliyormuş gibi. Hani benim yaşım 15 değil, istersem 1 ay da 3 ay sonra da ulaşabilirim, karşı tarafa bir şey yapmayan benim, o istemezse açmaz telefonunu. Aklımda kalmış ve aradım bun insna saygı göstermeli ve ya cvp verir ya da açmaz. Sonuçta bizim ilişkimiz olmadı ki sadece güzel konuştuk tanışstık vs
Degisiksin iste. 1 ay gecmis neyi kurcaliyorsun? Hem ariyosun hemde gecmisinden kalan hesap soruyorsun ne alaka? Canim sen her yerden engelle kendine yeni temiz sayfaya basla. Gecmise fazla takili kalma insani kafayi yedirten cinsten maalesef
Ah anlayamadınız.. :) Geçmiş dediğiniz 5 sene olmadı. Benim hayatıma 5 seneden once gelen insan var da efendim diyorum. İnsana saygı duyulmalı herzaman. Yalnış yapmışsa o zaman başka. Kendisi nerdeyse 2 ay sonra yzınca ben geçmişten olmadım mı da saygılı davrandım? Engellemek gerek yok, arayıp sordum durumu anlamayıp burada sordum. Ve hem arıyorum hep hesap soruyorum diyorsunuz ya, aradım merak ettiğim için hesap sormadım :) bağırmadım orada, gayet hoş alo napiyorsun nasılsın falan konuştum. Bu kadar
Affedersiniz ben sizi anlayamiyorum kendinizle cok celiskili davraniyorsunuz. Anlamak mümkün degil.. ilk aramadim diyosunuz alintilayinca acikliyosunuz. 1 dediginizi 2 tutmuyor maalesef neyse iyi geceler
Aramadım nerde yazmıştım? 1 dediğimiz 2 neden tutmuyor? 100 defa adam böyle yaptı diye içime sindmedi ve aradım sordum napiyor iyi mi diye ve aklımda kaldı diyince sordum istediğimi. Bunu anlamamak ne bilim.. ya okumuyorsunuz ya da işinize ne geliyorsa. Anlamadan okumadan cevap yazıyorsunuz. 100 defa yazsam da aynı şeyi yazmış olurum. Neden aradın diye suçlarsanız da, istediğim için aradım olgun olduğum için, ve istediğimi sormak için aradım. Aramayacak insan olmadığı için, aramızda kavga ya da unutulmayacak şey olmadığı için. Kendisi biz kavgadayken nasık da 20 gun sonra gelip beni arıyordu ben de şimdi 1 ay sonra sinmediğim şeyi sormak istedim. Hesap istemiyorum o benim birşeyim değil. İnsan olarak aradım ve merak ettiğim şeyi dile getirdim. Karşı tarav yüz de yirmi olgun olsaydı aynı şekilde aynı ses tonla cevap verirdi. Umarım açıklayabildim. İyi geceler.
Gereksiz bisey yspmissin
Gereksiz şey ne? Arayıp sormakla mı yalnış etmişim anlaymadım?
Herkes aklına geleni yapıyor da benim aklımdan çıkmayınca mı saçma oluyor telefonumu açıp onu arayıp selam napıyorsun sordum diye, merak ettim dediğim için, nasıl olduğunu da sordum. Ben haklı olsam da büyüklük bende kalıyor :) Sadece durumu anlamadım.
Aynen arayip merak etmek sonucta silmis demekki biseyden sogumus falanki yazmak istememis usteledikce kic.. ini kaldirmissin iste
Olsun umrumda değil gerçekten. Benimle yakınlaşarak onu takmadım diye ve soğuk kaldım diye ertesi gün sildi. Bana bakmadın bile dediği için. Onu beğenmediğimi düşündüpü için, yüzü düştü ve gitti. Hemen farklı şeylere alışkandır belki da ondsn bilemiyorum. Silmişse neden kızgın sesle yok sen beni sildin diyor bana
İcinde kalmis belli ama sallama. Her giden kaybeder
Evet içimde kaldığı için de dürüst içinde kaldı dedim ona ve sordum ki gayet olgunca kızmadan aradım, once napiyor nasıl oldupunu sordum. Kızacak bir durum da yoktu, neden kızgındı neden öyle cvp verdi anlayamadım. Bide bana diyor sen sildin.. Kaybeder de gerçekten merak ettim. O gün sormadım ve kendisi nasıl canı isteyince yazıyordu bende aradım sonuçta çocuk değiliz
Yani aramissin merskjni gidermissin senin gelisim iyi kafa olarak ama karsindaki cocukmus direk silmek yerien konusmak istemiyorum falan demeden gittigi icin
İşte onu dedim sadece çünkü 30+ bir adam yani :) Neyse ama ne diyelim
:)) yas olarak 30 neyse salla gitsin gece gece neyin derdindesin yaw hadi yat uyu :)
Neden 😃 olgunlaşmadığı için mi.. aklıma düştü napalım :)
Uyu sen uyu :))
Adam haklı adamın morali bozulmuş kim olsa aynı seyj yapar
@Kerem0506 Neden haklı? Nexen morali bozulmuş? Ne yaptım da kim olsa aynısını yapardı? Adam 20 gun sonra kızgın kavgada olduğumuzda nasık gelip da bir şey olmamış gibi çıkalım mi diyor gezelim biraz?
Bana yalnışlık yapan o ve sorduğum için suçlu ben mi oldum?
Neler oluyor anlatır mısın
Anlattım zaten
Başka bir şey yok bende anlayamadım