AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Herkes yaşına göre seçmeli. Mesala 29 um bana göre norml 35
Sana 21 olarak katılıyorum
35 yasinda biri sana aislmis belli sende ona sinirinden tüm 35 yasina laf ediyorsun, burada rakmlarin önemi yok adam olmaniz lazim seninde tabi
Ben adam değilim olmamada gerek yok.
Orasi kesin zaten adamligi bile cinselik anlamis :D
Yok o anlamda anlamadım
sen bakmassan cesaret edemezler ederlersede agzının bayını ver amca de abi de öyle cevap ver
İletişim olmuyor. Uzaktan bakıyorlar ve rahatsız oluyorum.
yapcak bisey yok sözlü taciz etmiyolarsa ya da kaclarına ya da farklı yerlerine yiycekmiş gibi bakmayıp bakıs atıp cekıyolarsa bisey diyemessin
yoo, belki adama parayı 35 inde buluyor, ben mesela 28 im para yok ,20 lik kızlar hep kalbimde 18 de olur
O yaştaki kızların olgunlara göz dikmesi nedir hocam
Diken yok dayı.
Sen dikmiyorsun
Çoğu kız benim gibiler
Senin kafa da pek sağlam değil
Çocuğu yaşındaki kızla olmasını doğru bulamadığım için mi 😂 sana üzücü haber vereyim o halde bahsettigin azınlık olan kızlar sadece parasına goz diker. Yani 35lik adamla işi yoktur.
Düşüncelerin veya mantığını sevmedim.
Para için erkeklerle olan kız ile dediğin adamlar bence karakterden yoksun.
Ama senin dediğin gibi değil. Şimdiki kızlar daha çok kendinden büyüklere bakıyor
23 24 yaşına gelmiş bir kız artık çocuk değil.
Ne istediğini biliyor olmalı.
Ne istediğini bilen kız yaşı yaşına huyu huyuna olan erkeklere olur. Aklı başındadır. Seçimleri ideal ve rasyoneldir.
Piyasa da aklı başında kız varda biz mi görmedik
Aklı başında kız varda aklı başında adam yok. Mesela kendi yaşıtlarına bakmak yerine gözünü genç kızlara dikenler aklı başında olmuyor.
Erkeği adam eden kadındır. (Eskiden)
Ama işim gereği ve çok gezen biri olarak kadınlar erkeklerden bi farkı yok. Kadın kendini bilirse erkek bir halt yiyemez
Senin sadece kendini ve hemcinsini yapılan s*pklikları aklama çaban var. Kusura bakma 35 yaşındaki adam kendini bilmeyip 21 yaşındaki bir kıza kaniyorsa kendi iradesini sorgulasın. 35 yaşındaki adam gayet her şeyin, her türlü kötülüğün farkında ve iyi şeyler dusunmez. Ancak kızlar yaşından ötürü saf düşünür. Erkek itse o kızı kendini bilse zaten o yaştaki kız çokta düşünmez o adamı umursamaz. Ne yazık ki karakterli, çocuğu yaşındaki kıza bakmayan 30 yaş üstü dayılar eskidendi. Simdikiler iradesiz ve spktır.
1. Kimseyi aklama derdin de değilim. Milletin avukatı da değilim.
21 22 yaşında biri kendini biliyor olmalı. Kendine ve yaşıtına yakın kişilere yönelirse sorun olmaz
3 . Eskiden erkeklerdi ama şu zamnda toplumun ahlâkını kadınlar bozuyor. Yani çoğunlukla diyelim
Valla 21 22 yaşındaki kızlar kendi yaşıtlarıyla genelde. Senin dediğin %5lik kısım senin gibilere ilgi duyuyor diye silemiyoruz onları. Onlar hep var ama oldukça azlar. Toplumun ahlakını 30luk adamlar bozuyor çocuğu yaşındaki kızlara yan gözle bakarak. Bu adamlar önüne bakmayı öğrenmeli.
Sen hangi şehirdeydin
Daha geçenlerde kendisinden 19 yaş küçük erkekle evlenen Burcu Esmersoy'un haberi dolanıyordu. Bakan bakar, isteyen karşılık verir, istemeyen vermez. Olay bu kadar basit.
Türkiye'de evlenecek erkekten beklenti büyük. Erkeğin o kriterleri sağlayabilecek hale gelmesi 35-35 yaşlarını buluyor. Yeni evlenecek olan da genç kız arar çünkü kendisine uygun yaşta bekar kadın bulması zordur.
Durumuna göre değişir Aşkın yaşı yoktu ya hani?
24 - 38 olsa sorun olmayacak mesela. 21 - 35 biraz uygun durmuyor.
Yani ikiside genc 18 olup 60 70 ler mide bulandirici asil
Hmm benim de burdan konuştuğum kişi 34 ben 20 hergun konuşuyoruz neden diyorum değerlisin diyor benim icin🤷🏻♀️
Asıl 20 lik kızların 30 lu yas grubu erkeklere kafayı takması daha iğrenc
Takan yok ki. Siz takıyorsunuz bu kızlara
yasalarda yasak olmasa 15 yasında cocuga da yazar bu pedofililer
30 a geldim neredeyse 20 lik kızlar bize göz dikiyor :D
olmaması gereken bişey
Kime göz dikmişiz? Söyle bakayım, bilelim.
Sübyancılar 0 km olarak görüyolar
İğrenç evet
Hepimize göe oyle yalniz degilsin
Herkesin kendi kararı kim ne yaparsa yapsin
Bence de.
Evet öyle
İğrenç en tiksindirici
Değil 2 taraf da reşitse kimse yargılayamaz
Aynen katılıyorum
İğrenç
İyyy hemde ne iğrenc