Dün akşam işten çıkmıştım çalıştığım yerinde üst tarafında çalışan birisi vardı arkamdan gelmeye başladı takip etti yani korktum bende sonra yanıma geldi sizden elektirik aldım beğendim falan dedi yüzünüz tanıdık geldi dedi sonra ismimi sordu benimde birden ağzımdan çıktı ismim pişman oldum söylediğime sonra benim gitmem gerek dedim uzaklaştım sizce tekrar gelir mi kötü bir şey olur mu işten de ayrıldım oradan baya bir süre geçmezsem unutur mu gerçekten çok korkuyorum?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yahu manyakmisin adam teklif etmiş hayir deseydin gecseydin niye seni takip etmiş ayrıca sorsaydin
Yalan söylüyor
O anki panikle soramadım biraz peşimden geldi sonra 1 dakika bakar mısın dedi konuya girdi
@blmkdn kim yalan söylüyor adammi nerden biliyorsun 🤔
@soran belki sadece hoslandi olabilir yani illaki hepsi sapik degil ki sen gitmem lazim dedikten sonra bisey yapti mi
Yapmadı tamam dedi galiba sonra oda gitti
Adam değil soran bence. Ya kimse iş yerinden birisi ondan hoşlandığı için işi bırakmaz
İşi onun için bırakmadım dün zaten son günümdü bilmeden konuşma
E sen dikkatli ol yinede ayrilmmisin isten zaten bir süre geçme oralardan kurtulmak istiyorsan
Öyle yapacagim zaten bir süre geçmem geçersem de yanımda biri ile geçerim
Ayn oyle 👍
Teşekkür ederim cevabın için
Rica ederim
yahu nolcak bisey olmaz tanısmak istemis bidaha karsına cıkarsa ben ölesine sohbettim yanlıs anlasılmasın sevgilim var der mevzuyu kaparsın
Bisey yapamaz yaparsa söyle KS halkına anasini bellerler😂
Yarın da dana tecavüz eder knk bence de korkmalısın
Korkacak bir şey yok. Adini söylemende de bir sakınca yok. Tekrar böyle bir sey yaparsa rahatsız olduğunu, istemediğini söyle.
Biraz korkutucu ama sen bir süre işe falanda girme
İş yerinde tehlikeli olmaz ama olursa birine rapor et korkacak bir şey yok
İşten ayrıldım zaten dün son gunumdu bir süre oralardan geçmezsem unutur mu
Aynen bir süreliğine geçme unutur
Tm teşekkür ederim cevabın için
Korkacak bir şey yok gibi
Her gün seni bekleyecek şimdi