Ya iki haftadır erkek arkadaşımla konuşamıyordum çok çalışıyor yoruluyor diye. Bugün izin günüydü akşam geldi aradı bizimkiler de evde olduğu için kısık konuşmak zorunda kaldım. Dolabın kapağını açtım ki baktım annem kapıyı açtı duymadı ama telefon elimde masama geçtim annem de napiyosun ben gelince geçtin elinde de telefon dedi. Anladı mı duydu mu niye gelip baktı normalde odama uğramazdı pek. Uzun uzun baktı gitti soluk soluğa kaldım sabah muhtemelen getir telefonuna bakacağım ya da benden gizli ne yapıyordun ne karıştırıyorsun diyecek eminim ki şüphelendi napacagim arkadaşlar böyle ailede yaşamak çok zor 21 yaşındayım 22ye gireceğim sıkıldım artık cidden erkek arkadaşımı zor durumda bırakmak istemiyorum işi yok şu an doğru düzgün o da zor durumda 3 yıldır annemden gizlemeye çalışıyorum şüphe düşünce çok kötü oldu napacağim lütfen yardım edin
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar akıl verir misiniz bana
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bazı anneler gerçekten de despot hayret edilesi yahu ben 20/21 yaşımdayken annemin yanında sevgilim arıyordu yanından gidip sevgilim ile konuşucam diye kalkıyordum üstelik 10/12 yıl önce şimdi ki anneler daha modern olmalı üstelikte
Ya sormayın napıcam ben bilmiyorum yarın bir de üstüme gelirse diye kötü hissediyorum kısık kısık konuştum çocukla da ayıp oldu ama 3 senedir böyle. Beni çok sevdiği için sorun etmiyor ama bir cümleyi on defa tekrarlıyorum sırf sesimi duymak için katlanıyor. Kaç haftadır da konuşmuyoruz üstelik napıcam yarın bilmiyorum. Elinde telefonla dolap arkasında napiyosun dese ne derim bilmiyorum 😔😔😔
kankamdı de
Yok sesli konuşmuyordum ki sessiz fısıltılı konusuyordum annem gelince dolabı kapattım telefon da elimdeydi bana dedi ki napiyosun elinde telefon ben gelince çıktın dedi ben de bir şey yapmıyorum dedim oturdum masaya uzun uzun şüpheli şüpheli baktı gitti
tamam yine de kankamdı de özel bi şey anlatıyodu duyma diye de
Pek inanmaz ama ısrar edip telefonumu kurcalamaya kalkarsa bunu diyeceğim
neden yasak sevgili olayları sana?
Yasak değil sorun şurada sevgilimi öğrenirlerse işi ciddiye bindirecekler. Sevgilimin de durumu yok anlayacağınız. Hiç yok hem de. Zamanını bekliyoruz onu zor durumda bırakamam bu kötülüğü yapamam ona
18 yaşında değilsin ya 21 yaşına gelmişsin benim tanıdık biri senle aynı yaşta sevgilisiyle tatile bile çıkıyor
Bizde öyle değil annem babam abilerim baskıcı sevgilimi söylesem adını koymaya çalışacaklar. Sevgilimin de durumu yok ben onu beklemeye yemin ettim ikimiz bir olup üstesinden geliriz inşallah
Valla böyle düşüncede olan kızlara hayranım çocuğu bırakma umarım evlenir gidersiniz sırt sırta verirseniz başarırsınız
İnşallah. 3 senedir dayanıyorum inanın çok zorlanıyorum. Annem de muhtemelen şüphelendi ben de yalan söylemeyi beceremiyorum kızarıyorum yarın ne diyeceğim bilmiyorum ya telefonumu kurcalamaya kalkarsa ya bir şekilde öğrenirse diye korkuyorum. Yazık günah sevdiğim adam da zor durumda kalacak. Keşke daha dikkatli olsaydım diyorum ama ne yapayım zaten sessiz konuşuyoruz fısıltı gibi ona rağmen annem odama girdi napiyosun telefon elinde dolabın içinden çıktın dedi normalde çok gelmezdi odama acaba ses mi duydu diye düşündüm uzun uzun şüpheli şüpheli baktı gitti annemi tanıyorum bakışlarını muhtemelen aşırı suphelendi yarın da hesap soracak ne yapacağım bilmiyorum
24 yaşına kadar sabret. O sırada da sevgilin çalışıp birikim yapsın ev almak için harekete geçsin. Sende çalışıp birikimini yap. En kötü 27 28 yaşında birlikte ev alırsınız kredi çeker çalışırsınız geçimini sağlar evlenir gidersiniz. Bu süreçte ülkenin ekonomik sıkıntılarından kaynaklı sevgilinde bunalıma girebilir arkasında dur her zaman. 24 25 e gelince seni kimse kısıtlayamaz artık.
Benim üniversite son senem kpss çalışıyorum atanıp gidersem böyle dertlerim olmayacak zaten. Aile evi çok sıkıntılı. Toplasanız birkaç dakika duyuyorum sesini. Bir aydır uzun uzun konuştuğumuzu hatırlamıyorum. Bugün dertleşmek istedi işleri yolunda gitmiyor diye. Ben de özlemiştim konuştuk ama gel gör ki böyle bir şey oldu ne yapacağımı bilmiyorum
Top sende. Eğer seviyorsan bırakma destek ol.
Anneme ne cevap vereyim
Şimdilik bişey deme. 1-2 sene daha sabredin sende kafandaki hedeflere odaklan.
Burcun nedir bu arada