İş yerinde erkek mıknatısı gibi hissediyorum?

Yaşlılar göğüslerime bakıyor, yaşıtlarım da tuhaf davranıyorlar.

bir tanesi ofıse geldiği günleri sankı bana göre ayarlıyor, diğeri başka ekipte çalışan erkekle konuştum diye trip attıyor

o baska ekipteki adam da dur duraksız asılıyor, Toplantılarda gözünü hiç üzerimden çekmiyor, haksız olduğumda bile bana hak veriyor, ben haksız olduğumu kabul etsem de devam beni savunuyor. Ve hakkımda başka iş arkadasından belli ki bilgi toplamış. Alkollu olduğu bir ortamda yanıma gelip güya biraz sıradan sohbet yapmaya çalışırken yanındaki arkadaşının benim hakkımda bildiği her şeyi ortaya döktü. Sadece bir sevgilimin oldugunu dile getirmedi. Evimin tam olarak nerede olduğuna kadar sordu. Adam benim de ilgimi çekiyor fakat müslüman olmadığı için ona şans veremem.

hiç açık giyinmiyorum. uzun kollu ve dekoltesiz giyiniyorum. Genelde kot ve sewatshirt giyerim. Nadiren elbise giyerim ama hep uzun veya kalın çorapla.

31 yaşındayım. Sevgilim 29 yaşında. Bana düzenli asılan adam 35 yaşında. Trip atan ekip arkadaşım 38 yaşında ve evli.

Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapiim simdi? Kiskanan cocukla sorun yok zaten evli o zaman zaman geri cekiliyor zaten. Ama digerlerini napiim biri her gün odama gelip sohbet ediyo sevimli bir yasli adam ama her cümlenin sonunda gözü kayiyoo
İş yerinde erkek mıknatısı gibi hissediyorum?