Aşka inanıyorum gerçekten aşık olmuş olanın ne kadar zaman geçmişse geçsin gerçekten unutamadığını da bence sadece acısı hafifliyor ama bence gerçeği veya sizceyi bilemem...

Aşka inanıyorum gerçekten aşık olmuş olanın ne kadar zaman geçmişse geçsin gerçekten unutamadığını da bence sadece acısı hafifliyor ama bence gerçeği veya sizceyi bilemem...
biter bence eğer sevgi ve saygıyla zoraken ayrılınılırsa belki sızı kalır bi anımsarsın arada ama onun dışında hakedilmeyen her şey unutulur zaten
Önce canın yanar, bitmez benim aşkım dersin, sonra yavaş yavaş acısı bitmeye başlar, arada bir gelir aklına unutamadığın aşkın olur o. Sonra unutmuşsundur farkına bile varmadan. Aklına gelir nadiren ama canın acımaz artık, çünkü kapanmıştır yaran. Tabi ki yeni biri yeni bir yara açana kadar sonra hikaye en baştan başlar işte.
Bende sana katılıyorum ilk aşkım vardı hala aklımda tamam eskisi gibi değil ama onu unutmadım yani
Rica ederim 🦋
Cevap
13Cevap
Ömür bitiyor güven bitiriyor haliyle aşkta bitiriyor
Eğer gerçekten bir aşk var ise bu ömür boyu sürer bitmez o boşluğu hiç bişey dolduramaz
Gerçek sevgi bitmez ama aşk sevginin deprem şeklidir
Aşk; ateşin zirvesi gibidir. Rüzgara göre parlar söner parlar söner.. Önemli olan ateşin (sevginin) yanmasıdır.
Biter gider. Haketmeyen insanları allaha bırakıp yola devam etmek lazım
Biter, bitiremeyenler takıntı yapıyordur büyük ihtimalle
Bitmeyen bşy yok bırgun hersey biter..
Simidi hissedilir
Biter biter.
Biter
Aşk safsatadan ibarettir
Aşk biter
İkisde
Biter.
Acısı baki kalıyor
Bir gün biter