Düğüne 20 gün kala her şey iptal oldu, nasıl bir yol izlemeliyim?

Bu ikinci ciddi ayrılığımız ilkinde benim evim vardı benim evimi beğenmediğini orada oturaamayacağını söyledi Bende başka bir ev kiralamayacağımı söyledim tartıştık meğer istediği daha lüx rezidans tarzıymış bende karşılayacağımı söyledim istediği eve tutabilmemiz için önden 100.000 bin vermemiz aylık 24 bin liralık kira ödememiz gerekiyordu kabul etmedim tartıştık nişanda takılan altınları bozdurursan ben öyle kabul ederim dedim onu kabul etmedi kasadaki altınları alması için bankanın önüne götürdüm ben bekledim arabada o bizimkileri aramış beni takip ediyor benim peşimde korkuyorum diye telefon etmiş sonra karakola gitmiş şikayetçi olmuş uzaklaştırma çıkarmış 1 ay sonra ayrıldık 15 gün , beni avukata vermiş sonra yine araya birilerini soktu ve barıştık ama yine ev meselesinden vazgeçmedi daha uygun bir ev tuttuk benim evim dururken ben evi kiraya verdim üstüne para ilave ederek 19.000 bin liraya ev kiraladım gönlü oldu ama ben ona karşı hep soğuktum kardeşi ve sevgilisi ile yemek yerken kız kardeşimde evlenmek istiyordu ve çoçuğunda evi vardı ve aynı mevzuyu o çoçukta yaşıyordu ve bian çok sinirlendim ve tepkimi gösterdim ablan beni bu şekilde mahvetti bari siz yapmayın dedim ve tartıştık ciddi şekilde ve ben onları orada bırakıp gittim şimdi sen erkek olsan beni orada bırakmazdın dedi soğudum senden dedi bu arada kardeşinin sevgilisi savunduğum kişi beni arkamdan vurdu arayıp demişti ondan koca olmaz sizin aileyi sürekli kötülüyor bana dedmiş ve bizimkiler de onlara dememiş bu adam senin hakkını savundu bana sen ne diyorsun dememiş kimse ve aradılar ve soğudum senden dedi ve boşanma aşamasına girdik tüm emekler boşa gitti her şey iptal sizce ne yapmayalım karşı taraf aileside kesinlikle istemiyor kendisinde her yerden engelleyim ulaşmak istediğimde yüzüme kapatıyor ve bitti midem bulanıyor senden diyor ne yapmalıyım sizce

Düğüne 20 gün kala her şey iptal oldu, nasıl bir yol izlemeliyim?