Nişanlım kadın iş arkadaşı ile çok samimi, yüzük atma noktasına geldik. Her şeyi çok mu abartıyorum?

• Nişanlımın iş arkaşları var kadınlı erkekli bir yerlere gidiyolar içlerindr 1 kadından hiç hoşlanmıyorum kadın benim nişanlıma fotograf çektirib instaya post olarak atıyodu altınada nişanlımı etikeyliyodu nişanlıma böyle şeyleri sevçediğimi söyledim oda kıza demil etiketi kaldırdı amma üzerinden 5 -6 ay geçti kız resim atmış amma iş arkadaşları komple instaya post atmış ve fotografı çeken benim nişanlım ben bu durumdan hiç hoşlanmadım kıskanç biriyim biraz ve kavga çıkarttım o kadar büyüdüki yüzükleri atmayı bile söyledim kız 3 aylık evlenip boşandı nebiliyim yaa gece 1 e kadar restoranda oturuyolar normal kadın o vakittr beden dışarıda başka erkeklerle olsunki zaten ben bu kıza baştan gıcığım nişanlımla ilk görüşdüyümüz gün nişanlım yediğimiz yemeği ona atdı kız instadan sürekli video atıyor boşandıktan sonrada çok battı bu kız bana sizce çpkmu abartıyormuyum
    Dünden beri daha konuşmadım nişanlımla yüzük atmak istediğimi söyledikten beri amma hep yazardı bu sefer yazmadı (bide kız gıcık evliyken eşiyle nelerin üstünde kavga ettiğini hep gelib iştekilere anlatır benim canım hep buna akıl verir
Nişanlım kadın iş arkadaşı ile çok samimi, yüzük atma noktasına geldik. Her şeyi çok mu abartıyorum?