Eşim benden boşanmak istiyor öfke sorunuda var?

şimdi bugün akşam üstü kavga ettik sorunda şu ben paketleme işi yapıyorum evde günde 130 koli felan eşimde bunu biliyor ama nedense bugun işten geldi gelir gelmez sürekli ev pis vs demeye başladı evin pis olduğunu bende biliyorum dedim ona topluycammsaten az kaldı işim bitsin yapıcam hepsini ben dedim 10 kere yine tekrar etti yine bir şey demedim tartışmak istemedim annenden örtüyü al dedim öteki odaya sercem dedim orada yapcam iş yok dedi yorgunum işten geldim dedi onada eyvallah dedim bana yardım et dedim sadece paketleme işinde diz dedim onada mır mır ederek yaptı yemekte yapamamıştım onada rıvrıv etti neyse iş bitti kalktım mutfağı topluyordum buda odayı süpürcekti annesi hemen aradı neymiş odun toplamaya gidicekmiş bunuda çağırıyprmuş hemen tamam dedi gelirim dedi bana gelince yorgundun dedin şimdi ne oldu da hemen gidiyorsun dedim gitti hemen sonra neyse o gidince çok düşündüm sinirlenme sebebimde şu ben bundan 2 gün önce annesini çağırdım gelcem diyip kaç kez gelmedi bilerek çünkü bana yardım etmek istemiyor bende buna sinirliyim hemde bir yararları yok bize eşimde biliyor 1 tlsi bile geçmiyor bize yıktılar bütün düğün borcu kirayıda kendileri keyifliler bunu bildiği halde halen annesi arayınca uçuyor. Annesi paramı sıçıyorux diyor telefonda 100 TL istemişti durumumuz baya ozmn sıkıştıydı şimdide ben diyince yapmıyor annesi diyince hemen uçuyor ben adam için eve iş aldım zorlanmasın diye kendisi bana verdiği değere bakın akşam neymiş annesi bizi çağırmış balık yemeğe gitcekmişmişz bende dedim gelmek istemiyorum böyle diyince bağırmaya başladı saygısızsın sen pisliksin senle keşke evlenmeseydim boşanalım anlaşarak sonra pişmanım dedi de dedi ben de insanım ya çok zoruma gitti dedikleri illa gitmek zorunda değilim ki sizce ne yapmalıyım birde beni zorla kaldırmaya götürmeye kalktı o sinirle başşak elimle sert vurdum biraz ağladı acıdan sonra sinirden elini duvara vurdu bende mecbur gittim zorla annesine ama çok soğudum cidden pis biri değilim hiç anlayışı yok bende insanım beni robot gibi sürekli ayakta durduruypr tam oturuyorum hep bişey istiyor ne yapayım sizce

Eşim benden boşanmak istiyor öfke sorunuda var?