Ilişkim hakkında bir şey danışmak istiyorum , soracağım şey biraz uzun lütfen sonuna kadar okuyun detaylar kısmını?

Erkek arkadasimla ilişkimiz 3 aylıkken aileme söyledim ama ailem çocuğa hiç bir şekilde tanıma fırsatı vermeden sırf işi nedeniyle karşı çıktılar işi de temizlik görevlisi ve ailem baya küçümsedi aldigi maaştan dolayı mi böyle yapıyorsun bende caliscam her ay 30 gircek eve sonuçta babam 20 alıyor bizim eve daha az para giriyor ben evlensem daha çok para gircek dedim annem de parayla ilgilisi yok isterse aylık 100 bin alsın temizlikçiye verecek kızım yok insan içine çıkamam utanırım bu benim damadim diye gösteremem dedi yani sırf utandığı için temizlik yaptığı için karşı çıktılar o kadar üzüldüm ki sabahlara kadar ağlamaktan uyuyamadım ayrılcaksin dediler ve bende ailemin mutluluğu için kendi mutluluğumdan vaz geçtim tamam dedim siz yeter ki üzülmeyin ayrılıyorum dedim ayrıldım ama ruh gibiydim hiç gülmüyordum kimseyle konuşmuyordum sabahlara kadar ağlıyordum başım çatliyordu ve gerçekten sağlığımdan olcaktim. Aileme söyledim ölmezsin unutursun zamanla dediler bir türlü anlamadılar beni. Sevgilim intihar etmeye kalkışmış , ben zaten kendimde değilim konuşamıyorum gülemiyorum uyuyamıyorum baya beter oldum. O da bende ayrı yapamadık perişan olduk ve en sonunda barıştık aileme söylemedik ama erkek arkadaşımın sülalesi biliyordu , benden kimse bilmiyordu neyse işte biz gizli saklı 1 buçuk seneyi geride bıraktık ama tabi ben yine ailemi ikna etmek için uğraşıyorum tanışmaya gelsinler bi oturun tanışın diyorum yok kabul etmiyorlar temizlikçiye verecek kızımız yok onlar gelse bile direk yüzlerine söylerim eve almam dedi ve gerçekten annem öyle bir kadın çok dobra direk yüzlerine söyler böyle eminim kavgacı bi tip çünkü. Ve ben sevgilime seni mesleğinden dolayı istemiyorlar diye bir şey söylemedim söylenmez de zaten ama çocuk kendisi dedi sorun işimse değiştiririm dedi. Benim güvenlik sertifikam var o yüzden sevgilimde öyle söyledi bende alırım ikimiz güvenlikte işe başlarız dedi bende bunu aileme söyledim kabul etmediler bu sefer çocuğun tipine sorun buldular bu çocuk çok zayıf hastalıklı dediler ama tabi bunu da söylemedim sevgilime sadece bu zayıflık neden acaba bi doktora falan mi gitsen dedim gitti hiç bir şey çıkmadı bazılarının bünyesi böyle oluyormuş yese bile kilo alamıyormuş onunkide öyleymiş hatta sevgilim bunu çok kafasına taktı kilo almak için her şeyi yaptı ama alamadı bünyesi böyle. Sonra aileme söyledim bak birseyi yok bunyesiyle ilgili dedim bu sefer de çocuk köyde oturuyor olmaz dediler , biz zaten köyde değil merkezde yasicaktik ama ailem yine kabul etmedi yani kısacası ailem hep bi bahane buldu sevgilim çözüm buldu. Hatta sevgilimin ailesi bile dedi kızım biz gelelim gerekirse kapıda bekleyelim ama istemeye gelelim bi dediler defalarca söylediler ben kabul etmedim çünkü dediğim gibi annem köylü oldukları için ve temizlik görevlisi olduğu için kabul etmedi. Sevgilimde kaçalım el öpmeye gideriz tek çocuksun affederler dedi. Ev tuttu eşya aldı her şey hazır beni bekliyor napsam kaçsam mi

Ilişkim hakkında bir şey danışmak istiyorum , soracağım şey biraz uzun lütfen sonuna kadar okuyun detaylar kısmını?