Erkek arkadasimla ilişkimiz 3 aylıkken aileme söyledim ama ailem çocuğa hiç bir şekilde tanıma fırsatı vermeden sırf işi nedeniyle karşı çıktılar işi de temizlik görevlisi ve ailem baya küçümsedi aldigi maaştan dolayı mi böyle yapıyorsun bende caliscam her ay 30 gircek eve sonuçta babam 20 alıyor bizim eve daha az para giriyor ben evlensem daha çok para gircek dedim annem de parayla ilgilisi yok isterse aylık 100 bin alsın temizlikçiye verecek kızım yok insan içine çıkamam utanırım bu benim damadim diye gösteremem dedi yani sırf utandığı için temizlik yaptığı için karşı çıktılar o kadar üzüldüm ki sabahlara kadar ağlamaktan uyuyamadım ayrılcaksin dediler ve bende ailemin mutluluğu için kendi mutluluğumdan vaz geçtim tamam dedim siz yeter ki üzülmeyin ayrılıyorum dedim ayrıldım ama ruh gibiydim hiç gülmüyordum kimseyle konuşmuyordum sabahlara kadar ağlıyordum başım çatliyordu ve gerçekten sağlığımdan olcaktim. Aileme söyledim ölmezsin unutursun zamanla dediler bir türlü anlamadılar beni. Sevgilim intihar etmeye kalkışmış , ben zaten kendimde değilim konuşamıyorum gülemiyorum uyuyamıyorum baya beter oldum. O da bende ayrı yapamadık perişan olduk ve en sonunda barıştık aileme söylemedik ama erkek arkadaşımın sülalesi biliyordu , benden kimse bilmiyordu neyse işte biz gizli saklı 1 buçuk seneyi geride bıraktık ama tabi ben yine ailemi ikna etmek için uğraşıyorum tanışmaya gelsinler bi oturun tanışın diyorum yok kabul etmiyorlar temizlikçiye verecek kızımız yok onlar gelse bile direk yüzlerine söylerim eve almam dedi ve gerçekten annem öyle bir kadın çok dobra direk yüzlerine söyler böyle eminim kavgacı bi tip çünkü. Ve ben sevgilime seni mesleğinden dolayı istemiyorlar diye bir şey söylemedim söylenmez de zaten ama çocuk kendisi dedi sorun işimse değiştiririm dedi. Benim güvenlik sertifikam var o yüzden sevgilimde öyle söyledi bende alırım ikimiz güvenlikte işe başlarız dedi bende bunu aileme söyledim kabul etmediler bu sefer çocuğun tipine sorun buldular bu çocuk çok zayıf hastalıklı dediler ama tabi bunu da söylemedim sevgilime sadece bu zayıflık neden acaba bi doktora falan mi gitsen dedim gitti hiç bir şey çıkmadı bazılarının bünyesi böyle oluyormuş yese bile kilo alamıyormuş onunkide öyleymiş hatta sevgilim bunu çok kafasına taktı kilo almak için her şeyi yaptı ama alamadı bünyesi böyle. Sonra aileme söyledim bak birseyi yok bunyesiyle ilgili dedim bu sefer de çocuk köyde oturuyor olmaz dediler , biz zaten köyde değil merkezde yasicaktik ama ailem yine kabul etmedi yani kısacası ailem hep bi bahane buldu sevgilim çözüm buldu. Hatta sevgilimin ailesi bile dedi kızım biz gelelim gerekirse kapıda bekleyelim ama istemeye gelelim bi dediler defalarca söylediler ben kabul etmedim çünkü dediğim gibi annem köylü oldukları için ve temizlik görevlisi olduğu için kabul etmedi. Sevgilimde kaçalım el öpmeye gideriz tek çocuksun affederler dedi. Ev tuttu eşya aldı her şey hazır beni bekliyor napsam kaçsam mi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
aman haa apla kacmak hicbir zaman cozum degil.. adam isind gucunde ok ama birak kizarak cik evden ama kasma.. yani anneni tehdit et. beni yanlisa surukluyorsun daha da rezil olmak istemiyorsan yardimci ol de.. ama kacma
Kaçar giderim diyorum daha iyi yer varsa git diyor. İçten söylemiyor biliyorum ama defalarca dedim sizin onayınızı almak istiyorum yanlış şeyler yapmak istemiyorum dedim ama anlamıyorlar
ufaktan bi korkut yani bi gece arkadasina git haber etme.. sevdigin cocuga degil he arkadasina..
Arkadaşımda yok ki 😄
ooo apla o zaman sikinti yani sen bu cocugu sankii yokluktan seviyor gibisin? bi kac ortak aninizi hayalinizi paylasir misin beenimle
Arkadaşım var aslında ama çoğu kişi evlendi o yüzden gidipte evli kişilerde kalamam rahatsiz olurum aynı şekile onların eşi de rahatsız olur ve kimse benim derdimle uğraşmak zorunda değil. Biz bu çocukla 1 buçuk seneden beri sevgiliyiz ikimizde aynı memleketteniz ama ben farklı şehirde yaşıyorum aramızda 8 saatlik mesafe var ve ailem gerçekten çok baskıcı çarşıya bile çıksam 10 kere ararlar buna rağmen sevgilim beni 1 gün görmek için 8 saatlik yolu geliyordu 4 5 saat görüşüp ertesi gün tekrar gidiyordu ve ona kalsa sürekli gelirdi ama ailem baskıcı olduğu için nadir görüşüyorduk. Bir kaç ay önce memlekete gittik yani o da orada beni görebilmek için 40 dakikalık yolu geldi 10 dakika görüştük geri gitti. Hatta beni çok özlediğini söyledi buluşmasak bile olur pencereye çık 1 - 2 dakika seni pencerede göreyim geri gideyim dedi tamam desem kesin gelirdi. Benim için her şeyi yapıyor. Ailem onay versin diye işini , oturduğu yeri bile değiştirecekti. Ve benim ailem o çocuğa iftiralar attı sırf o çocuktan vazgeçeyim diye o çocuk engelli 4 5 tane kızı istemeye gitti ama engelli olduğu için kızı vermediler diye iftiralar attı sırf ben ondan vazgeçeyim diye bana böyle şeyler anlattılar aynı şekilde benim hakkımda o çocuğa yanlış şeyler anlatmışlar bu kız her erkekle konusuyor eski sevgilisini hala unutamadı eski sevgilisi şimdi gelse barışır diye benimle ilgili de ona kötü şeyler anlatmışlar düşün yani öyle bir ailenin içindeyim. Buna rağmen birbirimizden vazgeçmedik güvendiğimiz inandığımız için. Az önce annemle yine konuştum kapımda köpek olsa yine vermem seni değersiz insanlar dedi halbuki daha bir kere bile konusmuslugu yok sadece tipi ve işi yüzünden böyle konusuyor bide köyde yaşadıkları için başka hiç bir sebep yok
apla bazen hayat farkli sekilde insanlari siniyor... diyelim ki kactin ve cocuk tamamen degisti.. ne hissedeceksin?
ayrica evet cok guzel seyler yaptiklari.. bir dakika bile onemli ama ask baska birsey iliski baska birsey..
bir iliskide 3 kisi vardir. sen karsindaki ve bir de iliski.. ilsikinin de bir kisiligi vardir yani.. nasil bir hayat bekliyor ve istiyorsunuz.. her ikinizin ailesinin maddi durumu ortada cok fazla dengesiz sayilmazsiniz yani sizinkiler baron da otekiler maraba degil yani.. oturacagimiz evi tuttu dayadi dosedi diyorsun.. guzel... o zaman kiminle evlendigi onemli degilmis gibi gliyor bana.. ne aldi camasir makinsi mi buzdolabi mi nasil alabildi bunlari sen sevecek misin? mobilyayi nasil aldi nerden aldi kabul edecek misin? eger maddi beklentilerin yoksa bu adama sen bir nimetsin.. ama yarin birgun cocugun oldugunda calisamayacaksin evine giren para azalacak.. hevesleneceksin alamayacaksin alamadigin icin kendini eksik hissedeceksin.. ki bunlar bi eksiklik degil sadece gunumuz toplumunun sac ma sall ak harcama kulturu.. bunlari yonetebilecek misin? sonra diyelim ki kocan isten cikti elde avucta birikim yok hala onu asagilamadan sevebilecek misin? gerekirse kaynanin yanina tasinabilecek misin? gecici de olsa?
Ailesi destek çıkarmış öyle söylüyor ve gerçekten de çıkar pazar market veya diğer şeyler de destek çıkarlarmış. Mobilyaları zaten bana atti öyle aldı ve gayette güzeller 1 sene falan kirada durcaz sonra şu an yeni yapılan binaya gecicez orası bizim babası satın almış. Kıra derdi olmucak hatta babası şu an geçici duracağımız ev için bile demis ben sizin kiranızı veririm yeter ki mutlu olun biz size karismayiz ne isterseniz her şey öyle olur demiş. Ev zaten 0 eşyalar 0 her şey istediğim gibi ailesi destek çıkıyor daha ne olsun hem ben iyi kötü her zaman yanında olurum evlilik zaten budur her günün güzel geçmez inişli çıkışlı olur zor gunlerin olur eğer destek çıkıp bir olursanız zaten her şeyin üstesinden gelirsiniz bu herkes için böyledir gözüm yüksekte olsa zaten ona göre birini bulurdum
aplaa annengilde bi sorun var senin eger hersey bu anlattigin gibiyse anangil sikintili..
Vallahi aynı böyle. Sevgilimin annesi babası kızım bi gelelim tanışalım eğer beğenmezlerse gideriz diyorlar daha hiç görmeden konuşmadan ön yargıyla yaklaşmasınlar diyorlar kimiz neyiz araştırsınlar soruştursunlar sonra gelelim bide yakından görsünler diyorlar iyi insanlar abdestli namazlı öz annem babam gibi davranıyorlar ellerinde ne gelirse yapmaya çalışıyorlar. Ama ailem sırf çocuğun tipi ve mesleği yüzünden istemiyorlar.
yahu tip gelip gecici aplaa sen ona bakar besler buyutursun mutlu edersen tipi de duzelir kelse sac ektirir burnu sikintiliysa estetik olur.. ayrica erkekteki tip cebinin siskinligine gore degisir :D bence gayet uygun sen de seviyorsan bence olur eleman cok mu cirkin yaa
Bana çirkin gelmiyoor😂 önemli olan zaten benim beğenmem ya hem tip geçicidir karakter önemli olan ama ailem bunu anlamıyor kaçıp gitcem gorcekler😄
aplaa git evin fotosunu cek yeri cek anana ne kadar ciddi oldugunu goster. en sonunda ben kacacam daha cok rezil olacaksin de..
😂😂😂
senin yas kacti bu arada?
22 yasindayim
ooo tam zamanin apla anliyorum ve bence cok bekleme sartlar anlatttigin gibiyse yardir ver gitsin..
Yaa öyle mi diyorsun djfkskdk 😂
yani sence de vakti gelmemis mi :D bence gelmiss
Yuh daha yazacak bisey bulamadım. mi. roman gibi maşallah😃
Okadar yola. cikmisiniz bu saatten sonra. sorulmaz bence bu soru ev tutup eşyaları almisiniz sen daha iyi bilirsin aileni afederler mi. seni
Çok zor bı durum ya
Bir yanda aile bir yanda sevdiğim 🥺 ya kötü bi çocuk olsa zaten en başta ben olmam bırakırım ama çok saf kalpli çok iyi niyetli o yüzden bırakmak istemiyorum
Knk her şeyi düşünerek hareket et ben sana onu diyeyim gittikten sonra evdekiler seni red edebilir bunu kaldırabilecek misin onu da düşün
Tek çocuğum ve bana çok düşkünler gittikten 2 hafta sonra falan gidip el öpmeyi düşünüyoruz affederler gibi geliyor