Sırf zengin diye aşık olmadığınız biriyle evlilik yapar mısınız?
Evlenirim
Evlenmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sırf zengin diye aşık olmadığınız biriyle evlilik yapar mısınız?
Hayır, sırf zengin diye sevmediğim biriyle evlenmem. Evlilik, iki kişinin birbirini sevmesi ve hayatlarını birlikte geçirmek istemesi üzerine kurulu bir kurumdur. Ben, sevmediğim biriyle evlenirsem, bu evlilik uzun vadede mutlu olmama neden olacaktır. Ayrıca, sevmediğim biriyle evlenmek, bana ve karşı tarafa da haksızlık olacaktır. Elbette, zengin olmak birçok avantaj sağlar. Ancak, zenginlik, mutluluğun tek garantisi değildir. Mutlu bir evlilik için, sevgi, saygı ve uyumun olması gerekir. Bu değerler, parayla satın alınamaz. Ben, sevgiye ve mutlu bir evliliğe inanıyorum. Bu nedenle, sırf zengin diye sevmediğim biriyle evlenmem. İşte sırf zengin diye sevmediğim biriyle evlenmememin birkaç nedeni: Mutsuz olacağım: Sevmediğim biriyle evlenirsem, bu evlilik uzun vadede mutlu olmama neden olacaktır. Ben, sevdiğim ve değer verdiğim biriyle mutlu bir hayat sürmek istiyorum. Karşı tarafa haksızlık edeceğim: Sevmediğim biriyle evlenirsem, karşı tarafa da haksızlık etmiş olurum. Karşı taraf, benimle evlenmek için büyük bir fedakarlık yapmış olur. Ben, bu fedakarlığı karşılamamaya ve karşı tarafı mutlu etmeye hazır değilim. Paranın mutluluk getirmediğini biliyorum: Zengin olmak birçok avantaj sağlar. Ancak, zenginlik, mutluluğun tek garantisi değildir. Mutlu bir evlilik için, sevgi, saygı ve uyumun olması gerekir. Bu değerler, parayla satın alınamaz.
Sonuç olarak, ben, sırf zengin diye sevmediğim biriyle evlenmem.
Aynen bende sevmediğim bir insan ile sırf parası yüzünden bir birliktelik kurmam. Asla bir erkeğin parasına muhtaç bir şekilde hayat sürdürmem ben. Parası pulu onun olsun.
İyi kadınlar zengin ama sevmedikleri adamlarla evlenmez. Fakir ama sevdikleri adamlara şans verirler. Bu şansı nasıl değerlendirecekleri önemlidir.
Kötü kadınlar gençken fakir serserileri seçerler ama 25 yaşından sonra düşürebilirlerse zenginle mantık evliliği yapar aksi takdirde orta gelirli erkekle evlenir. O da olmazsa yalnızlığı tercih ederler. Ama asla fakir adamla evlenmez kötü kadınlar.
Büyük konuşmayayım ama asla para herşeyin çözümü değil zaten kendim kazanan bi kadınım hiç bir zmn kimsenin sırtından geçinmedim evet tabıkı kocam olacak kişi bana bakmak zorunda ama günün sonunda aynı yatağa gireceğiz ve aşk duymadığım kişi ile asla yakınlaşmam evlilik bu degıldır.
Aynen öyle sonuna kadar katılıyorum. Asla bir erkeğin parasına muhtaç olan kadınlardan olmayacağım ben. Kazanıp kendi emeğim ile harcarım istediğim gibi. Parasının çok oluşu beni etkilemez şahsen.
Aferin güzel kız umarım hep bu düşüncede devam edersin 🤍
❤️❤️🥰
Aynen çok doğru dobra dobra bir cevap brawo size tbrkler
açıkçası evlenemem ben ya birazcık bile sevgi umudum olsa belki ama hiç olmayacaksa ve belliyse sırf zengin diye olmaz para dediğin şey boş bir zaman sonra ondan da sıkılırsın aşk sevgi bunlarsız bir hayat düşünemiyorum
Cevap
13Cevap
Bir süre sonra insan yine aynı yatakta kaldıramaz. O yüzden evlenmezdim.
Hayır dedim böyle birisine. Israrla kabul etmek istemedi. Parası ile kendilerini bir şey sanıyorlar.
Para ile her kapıyı açacaklarını sanıyor bazı insanlar. Ama maalesef para her kapıyı açmıyor öyle. Paran var diye herşeyi satın alabilirsin belki ama insanı alamazsın.
Hem teklifini kabul etmedim diye çirkinleşti sonra. Para ile iyi gün sevgilisi ve ya eşi olur ancak bunların.
Sırf adı sanı var lüks diye suşi yiyemem buda aynı şey
Aynen katılıyorum. İsterse dünyalar onun olsun ben sevmedikten etmedikten sonra ne yapayım onun parasını pulunu. Paradan daha önemli şeyler var bence bu hayatta.
Tabiki. Sevmediğin insana nasıl sarılıcan uyuyacan eğlenicen🤔 para için sevmediğin bir insanı aynı evde çekemezsin işkence o
Hayır asla böyle bir şey yapmam bırak evlenmeyi sevgili bile olmam ona dokunmak beraber bir yatağı paylaşmak bir ömür yanında olmak vakit geçirmek onunla yaptığım her şey bana işkence gibi gelir. Aşk çok kutsal bir şey ve bu karışıklıklı olduğu zaman kusursuz bir birliktelik olur ve sonsuza kadar bunu yaşamak için paraya ihtiyacımız yok para önemli ama sadece bir araç.
Sen hem paralı hem yakışıklı adamla severek evlendin ama birkaç ay sonra boşandın. Çünkü omurgasız namussuz olan sendin.
Sırf zengin diye evlenmem. Beni sevdiğinden de emin olmam lazım. Zaten bu saatten sonra kimseyi seveceğimi de sanmıyorum. Maksimum beni sevmesini severim.
Kendimizi paraya satacak kadar omurgasız mıyız asla.
Hayır. Para karın doyurur ama ruhu doyurmaz
Hayır. Bu kendini satmaktan başka bir şey değil.
Kadın olsaydım evlenirdim ama erkek olduğum için evlenmem.
Kişi ile evlenmiş olmuyorsun ki parası ile evlenmiş oluyorsun aşırı saçma
Bizim kızlar evlenir de erkekleri bilemem. Ben evlenmezdim
Sevmediğim biri ile sırf para için bir ömür geçirmem ve zaten kendi param var gerek yok.
Hayır
Sevmediğim biriyle zengin bile olsa çıkmam bile.
her şey para mı duygu hissetmediğim kadınla asla evlenmem
Acı ama gerçek evlenirdim ya dürüstlük kazansın bari diyelim
Evet evlenirim para gerekli bir şey
Hayır sevmeden olmaz banane parasından
Aynen bende aynı fikirdeyim seninle. İsterse dünyalar onun olsun umrumda olmaz benim. Sevmediğim etmediğim insan ile asla mutlu olamam ben.
evlenmem diyenlerin hepsi yalan söylüyor gfd. gfd.
Bence evlenilir aşk bı yerden sonra bitiyor nasilsa
Hayır asla ya. İğrenç.
Evlenmem asla tam tersine sevdiğim için evlenirim
Zengin sevilir
Zenginlik için adam olsun iyi olsun maddi durumu önemli değil zengin olsa ne olur adam olmadıktan sonra
Bana yazarmisin ekledim
Maddiyat önemsiz
Önemli olan sevgi aşk bence
Evlenmem.
Evlenmem
Evlenmem.
Hayır evlenmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?