Sevmediğiniz biri, aşk yok, ama çok zengin… Siz evlenir misiniz? Yoksa aşk olsun isterse beş parasız olsun diyen misiniz?

Ben değil sevmediğim biriyle evlenmek, onunla aynı ortamda bulunmaktan bile hoşlanmam. Kaldı ki paraya değer vermeyen biriyim. Para için bütün değerlerini toprağın altına gömmüş çok kadın tanıdım, tanıdıkça onlardan daha da tiksindim. Eğer karşımdaki kişi bana para muhabbeti yapıyor veya yaptırıyorsa zaten onunla iletişimi daha fazla uzatmadan kesiyorum.
Cevap
20Cevap
Aşk yoksa karakterine bakarım şiddete meyillimi olgunmu ne bilim aşırı soğuk Bi insansa evlenmem katlanamam öyle insanlara
Aşık olmadığım biriyle evlenmem, evlilik çekilecek çile değil zaten bir de sevmediğin biriyle zindana dönüşür
Parasının mk benim sevdiğim 5 yıldır aynı bir ömür geçse de değişmez :D Ya onla evlenirim ya da evlenmem :D
İyki öyle bir derdim yok. Hapishane hayatından farkı olmaz.
Para çalisip kazanilan birsey bu kadar paraya itaat etmek sacma geliyor evlenmezdim
Parasız aşk 3 dakika sürer herkes bunu iyi bilir 🙂
Evet, şu an evliyim. İki çocuğumuz var.
Zamanla sevdim, değer verdim.
Parayı seçin kızlarr kanmayın yalana dolana para yoksa zorr :/
Zaten kadınlar nafaka ve tazminat için evlenmiyor mu ne saçma sorular
Evlenmedim, evlenmem de... kendime olan saygıyı yitiremem, kağıt parçası için.
Ben evlenmedim sonradan cok pisman oldum mu tabiki hayir 😅
İşim olmaz zenginlik uğruna karakterden olmaya gerek yok..
Hayır pilot birisi bana ilişki teklif etti ama kabul etmedim
Kızlar burada yok diyor ama parayı görünce burada evlenmeyen kız kalmaz :D Her şeyi yaparlar.
Beni hiçbir şey evliliğe ikna edemez.
Hayır evlenmem.
hayır duygusal biriyim dayanamam.
Soru çok yüzeysel sevmemekten kasıt sadece duygusal bir şey hissetmemekse evet ama fiziği iyi olursa cinsellik kurtarır her boku
Hayır evlenmedim
Yani ayip olmasın diye evlenirim :D
Ask evliligi yaa tercihim
Hayır asla evlenmem.
Evlenmem.
Hayır tabiki hersey paradan ibaret degil
Evlenmem saçmalık bence😕
Yok evlenmem.
Seve seve ama parası için değil
Belki severim 😅
Hayir
40 yaşından sonra bunu düşünebilirim djdj