Bundan 3 5 gün önce kızın biri ile konuşuyoruz işte evi olsun arabası olsun vs işi sağlam olsun sanırım tek haklı olduğu konu bu işi olsun. Para kazanılır her türlü güven verecek kafa yapısı uyacak ben anlamıyorum bu kadın milletini çok şey istiyor kendisine bakıyorsun ki hiç bir şeyi yok sanırım biz erkekler zengin kadın aramakta haksız değiliz. Peki neden böyle yapıyorlar?
Kadınlar malı, mülkü olan erkekleri neden güvence olarak görüyor?
Aradıkları şey zaten güvence sevgi felan yok Kadın sizinle pazarlığa giriyorsa bilmeniz gereken Gerçek arzunun pazarlığı olmaz. Gidip enayi gibi para yedirirseniz boş yere cebinizden olursunuz Gelip geçer gider sömürüldüğünüzle kalırsınız. Bu tabi bi kahve bi çayda ısmarlamayın anlamına gelmiyor. Fakat fazlası gereksizdir Parayla satın alınamayacak şeyler vardır Sözü klişe gelebilir ama gerçektende doğrudur. Sizi sevmiyen birine servet harcasanız yine sizi sevmeyecek Arzu uyandırılarak elde edilir Oda parayla olacak iş değildir. Sömürmeye alışmış kadınlar size direk paran var mı sorularıyla gelir
kanka her kadın aynı değil ama bazıları öyle Kadınlar, malı, mülkü olan erkekleri güvence olarak görmenin birkaç nedeni olabilir. Sosyal ve kültürel etkiler: Bazı toplumlarda, maddi zenginlik ve statü, bir erkeğin değerinin ve istikrarlı bir yaşam sağlayabilme yeteneğinin bir göstergesi olarak görülür. Bu nedenle, bir kadının malı, mülkü olan bir erkeği seçmesi, onun için bir sosyal ve kültürel güvenlik sağlayacağı anlamına gelebilir. Ekonomik güvenlik: Maddi zenginliğe sahip bir erkek, bir kadına ve ailesine ekonomik güvenlik sağlayabilir. Bu, özellikle kadınların işgücüne katılımının sınırlı olduğu veya ücretli işlerde ayrımcılığa maruz kaldığı toplumlarda önemlidir. Sosyal statü: Maddi zenginliğe sahip bir erkek, bir kadına ve ailesine sosyal statü sağlayabilir. Bu, özellikle bir kadının toplumda saygın bir yer edinmek istediği durumlarda önemlidir. Duygusal güvenlik: Maddi zenginliğe sahip bir erkek, bir kadına ve ailesine duygusal güvenlik sağlayabilir. Bu, özellikle bir kadının kendisini güvensiz veya korunmasız hissettiği durumlarda önemlidir.
Konu evlilikse eğer ben de işi olan olgun hayati anlamis birini isterim kim fakir çaresiz kendine bile hayrı olmayan biriyle evlenir ki? ve erkeğe güvenmek istiyorum benim başıma birsey gelir calisamazsam o çalışmalı ya da tam tersi boş kendine bile hayır olmayan aile nedir bilmeyen biriyle aile kurulmaz
Kadınlar diye genelleyen erkeklerde öz güven eksikliği oluyor. Bir de belli başlı şemalara sahip insanlar hayatlarına hep aynı tarzda kadınları/erkekleri çekiyor. Bize ilk başta kim bu travmayı yaşattı tespit etmeli ve kişisel sorunlarımızı çözmeliyiz.
Görüyorsa öyle bir ortamda yetişmiş öyle ilişkileri tanımış herkesin seçimi tercihi farklı genelleme yapmamak lazım para önemli ama kadın sadece para için beraber olmaz özel hissetmek ister kendini.
Biz kadınlar evlenince çocuk doğuruyoruz. Eğer şartlar uygun olursa geçim sıkıntısı yaşamazsak çocuk da daha sağlıklı bir ortamda uygun şartlarda büyüyor. Aynısı eşler içinde geçerli. Para varsa huzur vardır mantık bu kısaca. Her kadın çocuğunun ve kendisinin uygun şartlarda yaşamasını ister. Çok çalışmalısıniz erkrkler. Sadece erkrklerde değil kadın da erkekde el ele verip iyi bir hayat için mücadele etmeli. Gelecek için