Kadın erkek ilişkilerinde sen hangisisin? Keyifli günler.. 😜🎶
https://m.youtube.com/watch?v=BtzxkeS8I80
"Koş koş kovala.." 😛
#smell

Kadın erkek ilişkilerinde sen hangisisin? Keyifli günler.. 😜🎶
https://m.youtube.com/watch?v=BtzxkeS8I80
"Koş koş kovala.." 😛
#smell
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Kaçmıyorum kovalamıyorum da:D
😏 e hadi öyle olsun kavdeş ahsh
=) yalan söyleyek aga bee :D
😂😂
Artık ne kovalıyorum ne de kaçıyorum. Ayaklarımı uzattım, sırtımı yasladım izlemeye geçtim 😂çünkü kaçınılmaz sonları izlemek keyifli oluyor. Tadını çıkarmak lazım 😬😂
😂😂ikiside değilim ortada duruyorum ne kaçıyorum ne kovalıyorum ben sobeeee diyen ama görmemezlikten gelenim
Kaçan tarafta olmayı seviyorum 😅 sağolsun itina ile kovalıyor adımları da büyük hemen yakalıyor 😅
Ne kaçıp kovalayacağım.. O yaşları çoktan geçtik.. 😅 Kendi halim diye bir şey var.. Mükemmel tavsiye ederim.. 😄
Kovalıyordum artık bekleyen kişiyim
Ne kaçan ne kovalayan delikanlı olan karşıma geçsin tutabiliyorsa yakamdan tutsun.
Heyt be masaya yumruğunu da vursun mu 😂😂
Eli acır kıyamam :D
yaa ahdh 😂
Ne kaçarım, nede kovalarım. Ben izleyiciyim
Çekirdek? 😂
Çiğdem :D
harika da olur hatta 😊
Genelde kovalarım, çünkü sorunun üstüne gitmeyi seven bir yapım var. Sevmiyorsam da tılsım gibi çekiyorum ama, kaçtığım kişileri genelde sevmesem de yanımda bitiyorlar hep. 😀
Artık ne kovalıyorum ne kaçıyorum tamamen akışına bıraktım çünkü kovalayınca kendi kendini yıpratıyor insan kaçınca da karşındaki insanı yıpratıyor
Ben kaçan oluyorum. Hatta öyle bir kaçıyorum ki yakalayana aşk olsun :d
Gerçi geçen gün birine yürüme girişiminde bulundum o ayrı konu
Önce kaçan , sonra kovalayan. Sonra ben kaçan, o kovalayan. Kaçmadan kovalamadan olmuyor galiba😂
Ne kaçarım nede kovalarım ilişkilerde olgunluğu tercih ederim
Herhangi bir ilişki içinde değilim olmadım 😄 ama yapım gereği düşünürsek kaçan taraf olurum sanırım..
Komple ilişkiden kaçanım ben yoruluyorum arada ekşın olsun diye beş dakka biriyle konuşayım diyorum tövbe ediyorum ne ilişkisi shdhshdhhd
Genelde kaçan tarafım. Sebebi ise kadınlarımı bana ilgisi yüksek olanlardan seçiyorum. Hepsi beni kovalıyor.
Ben olduğum yere bağdaş kurup oturuyorum, aksiyona gerek yok 😄
İlişkilerde taktik uygulamıyorum. Gelişine seviyorum.
Ne kadar istediğime bağlı kovalamayı da severiz😂😂
Kaçmam da kovalamam da istediğim her neyse oluruna bakarım.