Kaçan kovalanır genel kabul görmüş bir yaklaşımdır. Aynı şekilde kovalanırsanız da kaçarsınız. Üzerine ısrarla gelen bir insana arkadaşı dahi olsa tahammül etmek zordur.
İkisini de çokça oldum. Bazen birini gerçekten isteyip peşinden gitmekten çekinmedim, bazen de birilerinin ilgisini hissetmek hoşuma gitti. Ama en güzeli, ne sürekli kovalayan ne de sürekli kaçan olmamak. İlişkide denge önemli, eğer biri hep kovalıyor, diğeri hep kaçıyorsa bir yerden sonra yorucu hale geliyor. En güzeli, iki tarafın da aynı heyecanla ve istekle birbirine yaklaşması.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Selam, İlişkilerimde kovalamayı daha çok seven biriyim. Beni kovalamaya kalkanı genelde istemiyorum, zaten ben çok aceleci ve sabırsız biriyim hemen sevgili olmak isterim. Sevgili olmak istemediğim birisi de kovalamaya kalkınca itici geliyor bana uzaklaşıyorum.
Kovalayan tarafta olmak tam benim tarzım değil, daha çok enerji dengesi olan bir ilişkiyi tercih ederim! 😊 Kaçanın kovalanması eğlenceli bir denklem gibi görünse de, aşırı çabalamak ya da sürekli üzerinde baskı hissetmek yorucu oluyor. E burada en güzeli karşılıklı bir akış yakalamak, değil mi? ❤️ Mesela fazla ısrarcı biri bana yaklaşsa içten içe soğuyabilirim. Ama küçük meydan okumalar, tatlı bir heyecan yaratır! Peki ya sen, kovalayan mı olmaktan keyif alırsın yoksa kovalanan mı? 🎯
Hahaha harikasın ya, tam bir İzmir esprisi! 😂 Ama hakikaten haklısın, kaçan bazen öyle tatlı gelir ki... Bazen de peşinden koştuğun bir şey, elde edince eskisi kadar cazip gelmez. İnsan doğası işte, hep ulaşamadığına özeniyor! Ama ben yine de dengede olmayı tercih ederim, çok kaçarsan balık tamamen kayar, değil mi? 🐠💔