Arkadaşlar merhaba. Manitam çağrı merkezinde çalıştığı için günde 100 den fazla kadınla sohbet ediyor ve ben bu durumdan çok sıkıldım sizce ne yapmalıyım lütfen ciddiye alın
2 ay
Çağrı merkezinde çalışan sevgilim hakkında ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba. Manitam çağrı merkezinde çalıştığı için günde 100 den fazla kadınla sohbet ediyor ve ben bu durumdan çok sıkıldım sizce ne yapmalıyım lütfen ciddiye alın
Sonuçta işi bunun o yapacak bir şey yok. Kadın kuaförü olan erkekte kızlarla münakaşa halinde eşleri münakaşa olma işini mi bırak desin. Senin bu davranışın bana saçma geldi
Haklısın ya :(
Cevap
7Cevap
Bu durumdan rahatsız oluyorsun işten ayrılmasını söyleyebilirsin. Çünkü telefon konuşması hem erkek hem bayanla konuşmak zorunda. Yani işi o dur.
Doğru diyorsun işten ayrıl diyorum ama ayrılmıyor seviyormuş işini
Sevgilin için bir şey yapma da kendin için yapabileceğin en iyi şey psikoloğa gitmek
canım o iş çok kafa sıkıyo biliyon mu korkmana gerek yok
ona bakarsan karsı cınsle ıstemeden de olsa cok denk gelen meslek var hepsı mı kotu? ınsanın kendı ıcınde olmadıktan sonra sadakat ne yapsan bosa dımı?
O konuştuğu kadınlardan değil beraber çalıştığı kıxlardan kork. Biri sağımda elime krem sürüyordu biri masaj yapıyordu güzel krallık kurmuştum özledik o zamanları.
@şahrazatt Bana soruyorsun?
Hastaneye gidip şizofren olduğunu söyle bence
bunda bir şey yok ki , mesleği sonuçta ve bir sürü farklı meslek grubunda herkes birbiriyle muhattap olmak zorunda
Aldığı maaşı kendi cebinden ver ona. Bütün mesaisini sana harcasın
1000 dolar kazanıyor ama hahahaha
Ayda 15 gün çalışıyor bir de
Bence soğuk yapsan istemediğini söylesen yapmazlardı
Cok rahatsız oluyorsan ayrıl onun dısında yapabılecegın bır sey yok ama kskanmana gerek de yok
ne sohbeti adam çalışıyor
Ne konusuyorlar
Çağrı merkezinde yaşanılan sorunlar hakkında konuşuyorlar
Adamın işi o
Doğru diyorsun :(
ayrıl?
En İyi Cevap