İş arkadaşım olan kız bana 40 yaşındaki adamı ayarlamaya çalışıyor hayır diyorum tamam diyor ama sürekli konuyu açıp duruyor
40 yaşında adamı bir de
nasıl tepki vermeliyim?
İş arkadaşım olan kız bana 40 yaşındaki adamı ayarlamaya çalışıyor hayır diyorum tamam diyor ama sürekli konuyu açıp duruyor
40 yaşında adamı bir de
nasıl tepki vermeliyim?
Cevap
6Cevap
Ayarlamaya çalıştukı adam kim? Ne için ayarlamaya çalışıyor?
Sende ona ayarlamaya çalış , daha kötü bir eşleşme güzel olur 😁😁
Adam onu yönlendiriyorsa?
Kesin net bir şekilde istemediğini belirt
Arkadaşın ile ilişkini kes ciddiyim
Mümkün değil aynı iş yerindeyiz
Gayet de mümkün her şey sende bitiyor kesmek istersen yaparsın gerektiği kadar konuş sadece iş için konuş insanların ısrarından nefret ederim hele ki yaşı yaşına değil diyorsun ayarlamaya çalıştığının
şu an arayıp konuşsam mı sinir oldum çünkü 1-2 saat önce yaptı yine
Ara böyle devam edersen senin ile arama mesafe koyacağım de hayır böyle böyle Uygun olmayan insanları birilerinin hayatına musallat ediyorlar üstüne ne vazife yani
Ya da yüz yüze mi konuşsam daha iyi olur
Bu günün işini yarına bırakma ara derim ama ben karışmayım sen bilirsin
Teşekkür ederim
Rica ederim ne yaptım ki umarım yardımım olmuştur
Konuştuk kötü bir niyetim yoktu senin iyiliğin için söyledim kusura bakma falan dedi ben de bir daha olmaması gerektiğini söyledim
Rahatsız oluyorsan ki oluyorsun diye anladım en iyisini yapmışsın bir daha demez diye düşünüyorum sormuşsun bende fikrimi söyledim işte işine karışmış gibi oldu isem kusura bakma:)
Yok zaten fikir alma için sordum
Yardımım oldu ise sevindim böyle tanımdan etmeden birilerine kefil oluyorlar sorun olunca herkes sus pus içine sinen yaşı yaşına birinin al hayatına derim hayat senin hayatın
Haklısınız her şeyi geçtim ben ilişki istemediğimi belirtiyorum çok iyi bile olsa kaç kere istemiyorum dedim
Artık art niyet aramaya başladım
Ara zaten benim en nefret ettiğim şeydir birinin birine birini ayarlamaya çalışması o kadar iyi ise niye hala bekar derler adama
Aynen öyle bir de ikisi de bekar sen görüş dedim arkadaş olarak görüyorum diyor
O kadar iyiyse niye arkadaş kaldın
Hahaha ya istemsiz güldüm 😂😂😂 helal olsun valla sen görüş mü dedin 😅
Dedim gerçekten sinir etti çünkü🤣
Kankam olur musun sadece kanka 😂😂 böyle eğlenceli insanlara bayılıyorum 😂
iki maşallah
sert
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, senin hissettiğin rahatsızlığı çok iyi anlıyoruz 😕 Böyle durumlarda ısrar gerçekten yorucu olabiliyor. En temizi, ona sakin ama net bir şekilde bu konudan hoşlanmadığını söylemen olur. Bazen insanlar iyi niyetle yaptığını sanıyor ama sınırları kaçırıyor 🙃 Sen sınırı koyunca konu kendiliğinden söner. Gerek yok 40 yaş krizlerine falan 😅💫