Bahane cümleleri, belirsizlik içeren davranışlar, verilmeyen çaba ve gereksiz drama... Welcome to Antarktika...🥶
Soğuma durumları sizde nasıl gerçekleşir? 🌬

Bahane cümleleri, belirsizlik içeren davranışlar, verilmeyen çaba ve gereksiz drama... Welcome to Antarktika...🥶
Soğuma durumları sizde nasıl gerçekleşir? 🌬

Bahane cümleleri, belirsizlik içeren davranışlar, verilmeyen çaba ve gereksiz drama... Welcome to Antarktika... çok iyi detay.
Birşeyler eklemem gerekirse
Hissedemediğin zaman birde üstüne sen suçlaniyorsan , istendiği gibi olmayan her olay her davranışta kapı önüne konuluyorsan iletişim kesilmesi görmezden gelinme tavır trip yiyorsan verilen değerin senden geldiği unutuluyorsa , ilişki içindeki canını sıkan durumları dile getirdiğinde dalga geçer gibi cevaplar alıyorsan, biz değilde hep ben dilini kullaniyorsa , benim dertlerim benim sorunlarım benim problemlerim, ilişkinin normal seyrinde iyi ki varsinlar ponçiklikler havalarda uçuşuyor sonrasinda ilk istenmeyen davranışta Allah'ım seni sürüm sürüm süründürsünler geliyorsa.. soğumaya başlıyor insan neden biliyor musun çünkü şunu anlıyorsun, o kişi seni hiç bir şekilde istemiyor zaten..
bana saygısızlık yapması yalan söylemesi iki yüzlü olması.. bu böyle uzar gider.. bir de mesela başkalarına değer verirken bana değer vermemesi.. yani bana soğuk davranması.. ilgisiz davranması.
Şimdi tüm kötü kelimeleri yazacağım.
aldatmak
hakarete uğramak
umursamaz tavırlar
kaba hareketler
bencillik
kibir
yalan
aldatmak, aldatmak, aldatmak, yalan
Yalan söylediğini benim görmem ama onun bilmediğimi sanıp devam ettirmesi.
Cevap
2Cevap
umursamaz ve tutarsız tavırlar, yalan, iki yüzlülük, vurdumduymazlık, kibir bunlar soğutuyor beni.
yalan belirsizlik kıymetimi bilmemesi ona verdiğim değerin karşılığını alamamam beni kırması bunlar beni direk kuzey kutbuna çevirir o insana karşı
Herkes kendini bir b*k zannederken onun kendisini iki b*k zannetmesi soğumam için yeterli.
Bir anda samimiyetsiz davranması
Direkt cinselliğe dalması kusma sebebi
Belirsizlik, sadık kalamama
Ergence tavırlar
Belirsizlik.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?