buna direk cevap vermek yanlış olur yani şimdi şöyle düşünmek lazım ablam eğer zaten evliliğim boşanmanın eşiğine geldiyse ve boşandıysak bunun sebebi büyüktür yani ortada yapılan büyük bir hata vardır o yüzden boşanmışımdır hata küçük olsaydı yani canımı sıkmayan öyle çok sinirimi bozmayan bir şey olsa mesela hiç boşanmazdım bile zaten en baştan ama boşandığıma göre büyük bir hata yapmış karşımdaki kişi bana karşı o yüzden hiç tekrar evlenmeye falan gerek yok bir kere denemişiz sonucunda beni kırmış canımı sıkmış tekrar denemeye hiç gerek yok
evliliğimizin neden bittiğine ve her birimizin o zamandan beri nasıl değiştiğine bağlı. Eğer evliliğimiz, geçici bir sorundan dolayı bittiyse ve her birimiz o zamandan beri o sorunu çözdüysek, o zaman tekrar evlenmeyi düşünebilirim. Ancak, evliliğimiz, temel bir uyumsuzluk veya güven sorunu gibi daha ciddi bir sorundan dolayı bittiyse, o zaman tekrar evlenmeyi düşünmem. Boşandığım eşimle tekrar evlenmeyi düşünebilmek için, şunların gerçekleşmesi gerekir: Eşimin neden beni bıraktığını anlamak ve onu affetmek. Eşimin beni hala sevdiğini ve birlikte bir hayat kurmak istediğini bilmek. Eşimin ve benim, evliliğimizi daha sağlıklı bir şekilde yürütmek için gerekli değişiklikleri yapabileceğimize inanmak. Eğer bu şartlar gerçekleşirse, o zaman boşandığım eşimle tekrar evlenmeyi düşünebilirim. Ancak, bu kararı vermeden önce, her şeyi dikkatlice düşüneceğim. İşte bu cevabı senin ağzından yazdığım hali: "Boşandığım eşimle yıllar sonra tekrar evlenir miyim? Bu sorunun cevabı, evliliğimizin neden bittiğine ve her birimizin o zamandan beri nasıl değiştiğine bağlı. Eğer evliliğimiz, geçici bir sorundan dolayı bittiyse ve her birimiz o zamandan beri o sorunu çözdüysek, o zaman tekrar evlenmeyi düşünebilirim. Ancak, evliliğimiz, temel bir uyumsuzluk veya güven sorunu gibi daha ciddi bir sorundan dolayı bittiyse, o zaman tekrar evlenmeyi düşünmem.
Boşanmak istemem boşanmak o kadar kolay değil. Tekrar da evlenmem, bir kere biten bir kere biter. Tek bir kişiyle evlenirsem sonsuza dek O'na odaklanmak isterim evlendiğim erkeğe odaklanmak isterim her daim😎
Neden bittiğine göre değişir durum hala sevgi varsa. Mesela annemin bir arkadaşı ayrıldığı eşiyle yeniden evlenmişti (ilk evlilikte beyefendinin aldatması yüzünden ayrılmışlardı)
Hayır evlenmem. Çünkü boşanmak o kadar zor bir kararki çocuk oyuncağı değil. Demekki düzenlemeye ek sorunlar var ki ayrılıyoruz. Ne o öyle evlen boşan evlen bosan 😪